Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation CFW, HEN és Homebrew
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálunk is van a családban ilyen gép, borzalmas, undorító ez a bevonat. Én leragasztottam Alis laptop matricával. Nem szép, de legalább nem ragad. A laptop Ubuntuval egész használható mai napig idősebb embernek. Youtube eldöcög, facebookot meg tudja nézni, meg képeket, sorozatokat rajta.
De ugyanez a retek bevonat van a kisméretű bluetooth billentyűzeteken is, ilyenem is van. 1 év után kezdett ragadni úgy emlékszem. Benzin oldja ezt a gumit vagy mit, de elég macerás.
-
Reset Elek
aktív tag
kb. 15 éve nagyon divatos volt, mindent lefújtak ilyen matt hatású, puha, lakkszerű bevonattal. Szuper jol nézett ki frissen, aztán elkezdett ragadni egy idő után.
Nekem gyógyszertári sebbenzin és rongy (papír nem jo) kombó hozta a megoldást, de készülj föl rá hogy nagyon sokat kell sikálni. -
fo_di
őstag
válasz
lornname11
üzenetére
én a zippo töltőfolyadékot találtam régebben youtube-on ezekre a ragadós gumibevonatok tisztítására, az valami benzinféle, de végül sosem rendeltem, így nem próbáltam ki
-
lornname11
csendes tag
Volt dolgom ezzel a típussal korábban, és ugyanilyen problémába futottam bele. Utánaolvastam a neten, mit lehetne ez ellen tenni, de sajnos semmi olyat nem találtam, ami valóban megoldaná a gondot. Valamilyen puha tapintású bevonattal kezelik a műanyagot, amitől prémium érzetet kelt, viszont ez az anyag sajnos nem időtálló. Az e-book olvasóm is ilyen felületkezelést kapott, és az is ragad, pedig nem is olyan régi. Ajánlottak mindenfélét, izopropilt, denaturált szeszt, körömlakklemosót, de egyik sem vált be igazán. Végül körömlakklemosóval leáztattam az egész festékréteget, majd újrafújtam műanyagfestékkel. A végeredmény nagyon szép lett. (A gombokat nem festettem le, mert az ikonokat meg akartam tartani.)
-
Sok műanyag nem stabil.
Pl a régi Enterprise128 burkolata is az évtizedek és kézzsírosság hatására kezd ragacsossá válni, szétesni. Vagy a régi 20 éve nem használt fehér ételhordó. Az még iszonyú műanyag szagot is ereget miközben recseg is. -
KISDUCK
addikt
XXX film után ragadós
vagy ráfolyt valami vagy festék/bevonat öregedése okozza a ragadást? Ha ráfolyt valami akkor talán óvatosan alkoholos ronggyal le lehetne törölni. Kerülni kéne azt hogy a gépbe folyjon bármi is. A legjobb az lenne ha szétkapnád a gépet és úgy tisztítanád le, hogy esetlegesen folyadék vagy oldószer ne károsítsa a hardvert. Ha nem megy keress fel egy szervizt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vagy ráfolyt valami vagy festék/bevonat öregedése okozza a ragadást? Ha ráfolyt valami akkor talán óvatosan alkoholos ronggyal le lehetne törölni. Kerülni kéne azt hogy a gépbe folyjon bármi is. A legjobb az lenne ha szétkapnád a gépet és úgy tisztítanád le, hogy esetlegesen folyadék vagy oldószer ne károsítsa a hardvert. Ha nem megy keress fel egy szervizt.