Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TitiRii

senior tag

Sziasztok! Mit érhet hű társam manapság?

Notebook típus: Lenovo x220
    Processzor:i7-2620 2.7GHZ
    RAM:2 x 4GB DDR3-1333 (samsung)
    SSD: samsung 120GB
    HDD:-
    VGA:Intel HD 3000
    LCD: IPS (1366x768)
    Billentyűzet: Angol
    Állapot: viseltes
    Garancia:-
    Akkuidő: 0
    Tartozékok: dokkoló 2 töltő(60w utazó és 90w a dokkolóhoz), displayport-hdmi átalakító kábel, ütésálló hordozó táska, amiből nem kell kivenni ha be akarod kapcsolni
    Jogtiszta Windows:win7 win10-re frissítve
    Egyéb: munka laptop, széleken a műanyag törött, kijelző kerete bal felül törött. mindennapi használatot nem befolyásolja, burkolat kopott fényesedett karcos.
    műszakilag rendben van, karban volt tartva tisztítva, kijelzőn karc nincs, de van 2-3 fényesebb folt, nem tudom mi okozza ,nem pixel hiba attól nagyobb, csak akkor látszanak ha homogén egyszínű a képernyő
    wifi / Bt ,kártya olvasók, usb portok minden működik.
    Nagy aksi, fénykorában 8h is elment, 2 hónappal ezelőttiig ebből még 3-4 órát tudott, aztán egyik percről a másikra 20-40mp re esett az üzemidő aksiról, valószínű cellazárlat
    sajnos a hangszórói nagyon halkak, valószínű cserés.
    dokkoló fedőlapja lejárt, leszedtem, igy viszont minden egyes felhelyezés elött manuálisan kell egy kis pöcköt eltolni hogy rámennyen.
    Ezek így leírva durvának és soknak hangzanak, de napi szinten van használva probléma nélkül nem csak munkára, film, régebbi játékok. Nekem a felsorolt hibák fel sem tűnnek, de lehet csak azért mert megszoktam :D

Szia. ~35k

[ Módosította: Pyttawrx ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés