Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wander01
csendes tag
válasz
sghc_toma #12 üzenetére
Nna, gondoltam akkor megszámolom ha igy szoba került
Játék: 11 db installálva összesen nem számitva az aknakeresöt és passziánszt és kissebb ''nyomok egy exe-t és megy'' játékokat kb 40 Gb
Játék isok kb 112 Gb
film: divx filmek+kisfilmek, funny video gyüjtemény kb 150 giga,
dvd-böl teljes jobarátok sorozat(270Gb, ki kéne irnom dvd-re) + kb 10 db másik film 45 GB
anime (nagy rajongo vagyok és probálok japánul tanulni): kb 85 Gb
egyéb felhasználoi programok, utils. térképek, documentumok, melos cumok, sulis cumok stb kb 18 Gb
na ez kb 720-730 Gb körül van, de pár cumot nem számoltam bele, igy van még kb 170 Gb szabad kapacitásom. Persze mindig minden cserélödik. Itt még meg kell jegyeznem hogy csak amolyan egészséges mértékben csinálok illetve szerzek ''biztonsági másolatokat'', illetve minden programom hivatalosnak minösül, csak nem szeretek semmit kidobni, és szeretem ha minden egy helyen elérhető.
na, ezzel csak szemléltetni akartam a manapság elegendő háttértárolo kapacitás mértékét
megigérem ezentul befogom a pofámat és nem beszélek offtopic hülyeségekröl, becsszo
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Wi-Fi 7-es mobilroutert villantott az ASUS
- Házimozi haladó szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest