-
LOGOUT.hu
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
[link] Mennyit érhet kb? Azzal a különbséggel hogy 2 giga rammal..
-
Wackond
tag
Sziasztok,
HP 530 mennyit érhet, mire kell figyelni vételkor?
1,7GHz Dual core, 1GB RAM, 100GB HDD, DVD RW... -
stamper
csendes tag
Sziasztok!
erre kérnék árat:
[link]az arany fedlapon pár kisebb karc, német bill., akksi 1-1,5ó, pixelhibamentes, Harman Kardon hangcucc
előre is kösz
-
senior tag
válasz BalazsKKa67j #2788 üzenetére
Szia!
1.:120k.
2.:95-100k.(a 100 már egy kicsit erős..)[ Szerkesztve ]
-
Aslan
aktív tag
Kedves bela5!
Van némi kis információ már, amivel tudok szolgálni!
Választ kaptam egy budapesti szerviztől, ahonnan online ingyenes tanácsadást, illetve ajánlatot kértem.
A válasz a szerviztől:
"Az Ön által leírt hibaleírás alapján valószínűleg az alaplapi töltőáramkör meghibásodása, vagy alaplapi zárlat okozza a problémát.(ezt diagnosztika után tudnánk biztosan megállapítani)
A javítási díj előreláthatólag 15-20e Ft + Áfa.
A diagnosztika nálunk ingyenes! Amennyiben lehetősége van rá, juttassa be készülékét bármelyik átvevőpontunkba.
Javítási idő :
- 8-10 munkanap (központi leadás esetén)
- 12-15 munkanap (szervizpont leadás esetén)Üdvözlettel:
Perfekt Szerviz Központ"Kihasználom szerintem ezt az ingyenes diagnosztikát. és ha a javítás költsége tényleg kb ott lesz, amit így látatlanban megállapítottak, akkor kérni fogom a javítást.
A hozzám legközelebb lévő szervizpont Debrecenben van, valószínűleg most hétvégén le is adom a gépet diagnosztikára ott!A továbbiakról is időben értesíteni foglak. Már nagyon érdekel, hogy hova fog kifutni ez az egész dolog!
Ja igen... amennyiben ez a sajnálatos hiba elhárításra kerül, szerinted hozzávetőlegesen mennyit kaphatnék a gépért, ha mégis eladnám? Csak kíváncsiságból kérdem. Köszi!
Üdv:
Aslan[ Szerkesztve ]
SAMSUNG GALAXY S22 Ultra - azé me jóóó!
-
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok! 2 laptopot szeretnék beáraztatni:
1.HP G62-b70SC-XF247EA
teljesen új 2 év garanciás.
Processzor: Intel Dual Core P6100
Órajel: 2 GHz
Memória: 3 GB
Merevlemez: 320 GB
Chipset: Intel HM55
Optikai meghajtó: Lightscribe Supermulti
Kijelző: 15.6
Grafikus vezérlő: ATI Radeon HD5470
szlovák billentyűzet.
2.FS Amilo Pa 3553
2 éves,gyári állapotú
CPU: AMD Athlon X2 Dual-Core 2Ghz
Memória: 2GB (2x1GB) DDR2 800MHz, max 4GB
Kijelző: 15.4" WXGA LCD BrilliantView
Videovezérlő: ATI Mobility Radeon HD 3470 Hybrid X2 256MB DDR2
HDD: 250GBElőre is köszönöm!
-
Aslan
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm!
Holnap megy szervizbe... oda ahol az akkut vettem ma. Míg én fősulin leszek a csóka nézegeti a gépet, nagyon remélem, hogy délután, mikor megyek érte már tud valami épkézláb dolgot mondani.... mert rettenetesen dühítő a dolog
Még 1x köszönöm szépen, és ha megtudok valamit szólni fogok!
-
senior tag
Szia!
Ez a probléma Fujitsu Siemens Amilo Pro notoknál szokott elég gyakran előjönni. Nekem egy Acer gépem van és ezzel a problémával én is találkoztam. Nálam azzal megoldódott,hogy megtisztítottam az érzékelőket. Nekem azóta jó. Fujinál is kipróbáltam ezt,de sajnos ott nem működik így sem. Ezek szerint akkor 2Db. akkumulátort adsz hozzá + a notihűtőt. Így sajnos csak olyan 125k.-t ér. Azt javaslom,hogy mindenképpen csináltasd meg a gépet, mivel ez az ár nagyon kicsi, és ennyiért mondhatni ingyen van. Ha megtudtad,hogy mennyibe kerülne a javíttatás, akkor kérlek keress meg, és megbeszéljük,hogy érdemes e megcsináltatni... Akár privátban, akár itt a fórumban szívesen segítek...
Üdv!
Bela5 -
Aslan
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy HP Pavilion DV7-es laptopom, aminek nemrég egy különös gondja akadt, ami a következő: Idézet következik egy másik topicból:
"A gép abszolút minden tekintetben tökéletesen működött sokáig, ám egyik pillanatról a másikra egy nap fogta magát és nem adta át a hálózati töltő a töltést az akkunak. (megjegyzem a gép egyébként minden további nélkül működött hálózati áramról, csak az akkunak nem adott át semmiféle töltést, sőt a visszajelző ikon a Windowsban volt, mikor jelezte, hogy az akku töltés alatt van, de nem tölt rá semmit... de legtöbbször azt jelezte, hogy az akku benne sincs a gépben - holott benne volt)
Ismerőshöz elviszem infó boltba, hogy nézze már meg, én akku problémára gyanakodtam de nem voltam egészen biztos benne. Ő kijelentette, hogy biztosan akku gond, úgyhogy meg is rendelt egy utángyártott akkut 24ezerért. Megérkezett az akku, felhívott, bevittem a lapost... beraktuk az új akkut, gép be kapcsolat hálózati áramforrás nélkül, gyorsan rádugtuk a tápot kijelezte minden gond nélkül, hogy töltés alatt van... minden happy volt, gondoltam is magamban, hogy ezek szerint mégis akkumulátor probléma volt.
Itthon elkezdeném tölteni az akkumulátort, hogy kiformázzam... és az igaz ugyan, hogy a visszajelző ikon érzékeli az akkut, (természetesen be is kapcsolt a gép akkuról) azt is kijelezte, amikor bedugtam a töltőt, hogy az akku töltés alatt van, és a töltő csatlakoztatásának a visszajelző lámpája is ég... de NEM TÖLTI az új akkut sem. A töltöttség %-os értéke semmit sem halad felfele (pontosabban lefele halad)."
A 'lapos' Amerikából való, 15 hónapja van nálam, és ezt leszámítva sohasem volt vele semmi gond. (Megjegyzem még utána járok, hátha tudok ügyködni valamit, hogy töltse már végre azt a nyamvadt akkut a hálózati töltő...)
Ja igen, garancia nincsen már rá.De így, jelenlegi állapotában mit gondoltok (hogy nem tölti az akkut, de kiválóan működik hálózati áramforrásról) mennyiért tudnám eladni? Egy reális árra lennék kíváncsi!
A gép adatai a következő:HP Pavilion DV7 1175nr
17"-os kijelző 1440x900-as felbontás.
CPU: Intel Core 2 Duo T5800 (2 GHz).
4 GB DDR2 RAM (8GB-ig bővíthető).
1db 320 gigás SATA vinyó (de van hely második vinyónak vagy SSD-nek is).
Blu-Ray olvasó - DVDíró kombó elég sok BD filmet lestem meg rajta és kiváló.
Multimédiás távirányító a PCMCIA kártya foglaltba rejtve.
N-es szabványt is ismerő WIFI egység.
Vista Home Premium 64bit license.
és egy 512 megás GeForce 9600M GT VGA kártya (nem túl sokat játszottam vele, Team Fortress 2, Left 4 Dead 1-2 és COD4 ment rajta, de ezek nagyon szépen futottak rajta... ja igen... StarCraft II ment még rajta... nyilván nem maxon, de mediumon nagyon szépen futott!).
A billentyűzet angol, de matricával magyarítva lett.
Altec Lansing 2.1-es hangrendszer csodás hangzással, én laptopnál ilyen szépet még nem hallottam, és kellően hangos is.Adok még hozzá egy Cooler Master hűtőpadot, ami értelemszerűen elég nagy a 17"-os méretű géphez, illetve egy Trust analóg 5.1-es USB-s külső hangkártyát.
A gépre rohadtul vigyáztam, ergo megkímélt szép állapotban van. Nem volt hurcolászva csak nagyon ritkán, általában asztalon volt használva ... ágyon csak úgy, hogy rajta volt a hűtőpadon!
Egyetlen negatívum ugye, hogy ha fejre állok sem tölti az akkut. ... de ahogy mondtam, hálózati töltőről minden gond és probléma nélkül működik.
Várom az árat!
Előre is köszönöm!!!
-
senior tag
válasz Vortex7777 #2777 üzenetére
Megegyezhetünk abban, hogy azután áraztasd be,miután megtudtad a javítási költségeket?
-
n0_gAboR
őstag
Hello!
Szerintetek jol araztam be a notebookomat?: [link]
Kivancsi vagyok a velemenyetekre... -
senior tag
válasz Vortex7777 #2777 üzenetére
Szia!
Mennyibe kerülne a hiba kijavítása? -
Vortex7777
csendes tag
Adott egy acer travelmate 4502LCi. Mennyit érhet hibásan? Kívülről kicsit leharcolt, monitor rendben, alaplapon van hiba (1 szerelési hiba, leszakadt smd alkatrész, + eredeti hibája, hogy szemetelt a monitor ami a gép megfeszítésére elmúlt, tehát lehet kontakthiba), más elvileg rendben. Illetve mi a különbség ha jó illetve rossz billentyűzettel van?
-
pandi008
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Dell XPS M1330-as notebookom és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy mennyiért tudnám eladni.
Szín: Tuxedo Black
Proci: Intel Core 2 Duo T7250 2.0 GHz
Memória: 2GB DDR2
HDD: 250 GB SATA
ODD: 8x DVD +/-RW DL
Kijelző: 13,3 inch 1280x800
VGA: NVIDIA GeForce 8400M GS
HDMI Port
ExpressCard Slot
Ujjlenyomat olvasó
Kártyaolvasó
Wifi
Webkamera
Távirányító
Dell tok
Töltő
és minden papír, amit csak hozzá kaptam.
Gari már nem él.
Az akksi max. 1,5 órát bír.Előre is köszi!
Pandi
-
agemate
addikt
Üdv!
Van egy Acer Aspire 3613LMi notebook-om, a következő specifikációkkal:
Intel Celeron M 1.5GHz
256+1024MB DDR2 RAM
WD Scorpio 40GB
DVD-RW, ami kb 5 perc alatt képes csak beolvasni egy lemezt, de utána megy
Az egyik zsanér sérült, nem lehet becsukni + van egy fullpixelhiba, a csuklótámasz elfeketedett két oldalt.Mennyiért adhatnám el?
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
Van egy FS Amilo La1703 típusú laptopom. Az specifikációi a következők: 3800+-os AMD proci (2 GHz), 2GB RAM, 160GB HDD, dvd író! A gép nagyon szép állapotban van, szinte újszerű, csak a fedlapon van egy apró karc. Az aksija is nagyon jól bírja, olyan 1,5 órát simán megy róla. Jelenleg windows 7 fut rajta kiválóan. Érdeklődnék hogy mennyiért lehetne ezt eladni?? Előre is köszi!
Lumia 520
-
senior tag
-
senior tag
Szia!
Nem egy kelendő gép manapság, de akinek ilyen kell, annak ez most gyakorlatilag nagyon jó ár lenne... Ha nagyon kell a pénz,akkor add el ennyiért,de 280-290k.-t is ér...Sőt, még megkockáztatnám 300k.-t is, de ennyiért már tényleg nem kellene sokaknak...-olvastam,hogy kell a pénz...- -
Nyurga
tag
Sziasztok,
Kérdnék én is egy beárazást:
ErreHa privátot írsz, írd bele, hogy mivel kapcsolatban kerestél! Az egyszerűbb kommunikáció érdekében, telefonon: +36702577646
-
Joczika
csendes tag
sziasztok!
lenne egy HP Compaq Presario R3116EA laptop.
szép állapotban van,de csak töltő meg a laptop van.
annyi a változás benne,hogy ami volt benne winyo az meghalt és most egy zsír új 80gb-os
toshiba van benne.ez mennyit érhet?
köszönöm előre is
üdv
-
Zozoka73
tag
Üdv!
Dell Studio 1535 notebookom eladásán gondolkodom, vajon mennyit érhet?
Service TAG: 95k8x3j (t8100, 2x2gb stb.) Link.
Változás: WD3200bjkt, zsír új!
A segítséged előre is köszönöm!
Zozoka73
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz idkfaiddqd #2752 üzenetére
Szia!
Max. 120k. -
jumbo71
tag
Helloka
A következő notira kérnék egy beárazást.
Samsung R580 piros
Platform INTEL
CPU Intel Core i3-330M
Sebesség 2.13Ghz
RAM 4GB 2x2Gb 1066MHz
Kijelző 15.6
HDD 500GB SATA
ODD DVD Super-Multi
WLAN 802.11b/g/n
Kamera van
Bluetooth van
VGA NVIDIA GeForce GT330M 1024 MB
Chipset Intel HM55
Kártyaolvasó :3 and 1Portok 4xUSB2.0, 1xeSATA, 1xHDMI, 1xVGA, 1xGigabit LAN, 1xExpressCard/34
Akkumulátor 6 cellás
Méret / Tömeg 379,8 x 255,5 x 30,3 ~ 36,7mm, 2.6kg -
idkfaiddqd
tag
hali ez lenne a köv. gép:
MSI gx710x
250GB HDD
AMD TL-58 Turion 64 X2 1.9ghz
ATI 2600HD 512mb dedikált vram+768mb osztott (cserélhető!)
2GB ram( van még egy szabad slot)
17" 1680*1050 (egy kékszínű pixel van a jobb szélén,nem vészes,csak feketénél látszik)
4 hangszoró+ 1 mélynyomó
teljes numerikus pad,magyar
kártyaolvasó
1.3mpix webcam,microfon
hdmi
ieee 1394
3 usb
multi dvd
wifi
bluetoothköszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
Hibás-törött PS3,PS2,PS1,PSP,WII,DS,XBOXc,EEEpc-ket veszek reális áron!
-
mddevil
csendes tag
Hello
Acer Aspire 5745dg 3d-s noti Új 1 év gyári garanciával és 2év kisker némettel mennyit érhet?
I5 460m
500gb hdd
gt425m
4gb ddr3 ram
120Hz-s kijelző
3d vision kittel
9 cellás akksi(5-8 órát is bír)
Teljesen fóliás
Elég ritka darab. -
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyit érne a laptopom?
Toshiba A300A "belsejét" most nem írnám le mert az oldalon minden adat ott van.
Nagyrészben hibátlan állapotú,kisebb karcolások vannak rajta, 1,5 éves, Windows 7 Ultimate op.rendszer van rajta.
Előre is köszönöm! -
kgergo23
tag
Üdvözletem.
Nos én kimaradtam a beárazásból...Elfelejtettél vagy csak nincs tipped ?
Erre kérnék beárazást : DELL INSPIRON 1525 STREET
Amilyen a fogadj Isten, olyan az adjon Isten...
-
Geby
senior tag
Sziasztok!
Mit érhet manapság ez a masina, 3 éves, akkuja elég halott.
Acer Extensa EX5620-1A1G16MIProcesszor: Intel Centrino Core2 Duo 1,5GHz T5250
Chipkészlet: Intel® 965GM Express
Memória: 1GB DDR2 667MHZ
Kijelző: 15,4" WXGA fényes TFT 16:9 (1280 x 800)
Winchester: 160GB SATA 5400rpm
Optikai meghajtó: DVD író / olvasó (supermulti)
Videókártya: Intel® Graphics Media Accelerator X3100
Hangkártya: Intel High Definition audio compliant audio chip
Billentyűzet: magyar
Akku/üzemidő: 4000 mAh (Lithium-ion)
Interfész: 56K modem, VGA monitor kimenet, FireWire I-link IEEE1394, Gigabit LAN (10/100/1000), Infra port, Wireless LAN 802.11b/g (WiFi), USB 2.0 (4db), Express card kártyahely, vonalbemenetüdv
-
PreD82
csendes tag
Köszönöm szépen én is annyiért gondoltam
-
PreD82
csendes tag
Persze :
Kijelző méret: 15,5
Processzor típus: Intel® Core™ i5-430M
Memória méret: 4 GB
Merevlemez kapacitás : 500GB
Grafikus vezérlő modell: Radeon HD5650 1 GB
Akkumulátor teljesítmény: 3500mAh
Kijelző felbontás: 1366x768 pixel
Processzor frekvencia: 2,2 GHz -
PreD82
csendes tag
Szia!
Egy 3 hónapos Sony Vaio VPCEB2Z1E gépet mennyiért tudnék jelenleg eladni?Válaszodat előre is nagyon köszönöm! -
Steve89
csendes tag
Szia!
Erre a notira tudnál nekem mondani egy árat?
Előre is köszönöm.Lenovo ideapad Y560A
Processzor : Intel Core i5, 450M, 2.4 GHz
Képernyő : 15.6", 1366 x 768 (WXGA), LED
Memória : 6 GB, DDR3, 1066 MHz
Merevlemez : 640 GB, S-ATA, 5400 rpm
Grafikus vezérlő : 1 GB, Radeon HD5730, ATi
LAN: Windows 7 Home Premium Magyar 64bit
Bluetooth : Van
WLAN : 802.11 b/g/n
Optikai meghajtó : DVD Super Multi
Kártyaolvasó : 5 in 1 (SD, MMC, MS, MSPro, XD)
Web kamera : 1.3 Mpixel
Operációs rendszer : 10/100 LAN
Akkumulátor : 6 cellás, Li-Ion akkumulátor2 hónapos a gép, pár mikrókarccal, érvényes 24 hónapos garanciával
-
lordocsi
újonc
Szia!
Egy beárazást szeretnék kérni ...Acer Aspire 5738G
Core 2 Duo T6500 2,1GHz
Nvidia GeForce G105M 512Mb -> 1791Mb
4 GB DDR3
320 GB vinyo
15,6"-osGarancia lejárt. 1 év 3 hónapos, egész jó állapotban.
Előre is köszi! -
kgergo23
tag
Sziasztok.
A notebook-om eladásán gondolkozom...Egy Dell Inspiron 1525 STREET-ről lenne szó. Ezüst színű, Street megnevezésű.
Specifikációk :
CPU: Mobile Intel Celeron 550, 2000 MHz (15 x 133)
RAM: 1526 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
VGA: Intel GMA X3100
CHIPSET: Intel Crestline-GM GM965
HDD: WDC WD1200BEVS-75UST0 SATA
ODD: Optiarc DVD+-RW AD-5560ATovábbi jellemők vegyesen:
--4 x USB
--1x VGA
--1x HDMI
--1x 1394 port
--1x S-Video
-- Wifi
-- Lan
-- 56 k modem bemenet
--2x 3,5 jack kimenet
--1x mikrofon kimenet
-- 2.0 Mpx Webcam
-- Card Reader
-- multimediás érintőgombok
-- Media Home alkalmazas
...stbGari ez év augusztus végéig van. Hibája nincs, szinte gyári állapotában. Aksiról ritkán üzemeltetve, 1,5 - 3 órát lazán bír. Aksiról egy 720p HD filmet is meg tudtam nézni, max fényerő mellett.
Mennyit érhet ?
Köszönöm előre is.
Amilyen a fogadj Isten, olyan az adjon Isten...
-
mellsi
csendes tag
Igen
-
mellsi
csendes tag
Köszi szépen.Igazából elcserélem az asztali gépem erre mert csak töltögetek meg co2-vel játcom ez a gépet amit már a kolegádal beáraztatam Alaplap: Gigabyte MA790GP-DS4H Gari:2012.05.18: 15-16k körül.
proci: AMD ATHLON II x4 620 2.60ghz: 17-19k
Táp: ATX 460w gigabyte Gari2012.03.27: 6k
Ház: ARTL computer: pár ezres
Ram: Kingmax 2x2g ddr2 és 2x512mb ddr2 800mhz: 16-17k + 4k
Videokártya: Saphire 5750 1g-as: 22-24k
Wd 640g 64mb Gari2013.03.22: 11k + 9k
Iro: Samsung GSH- s223b sata Gari 2012.09.16:: 2k a laptopon 5hónap gari van. Szerinted jó üzletet csinálok.Mégegyszer köszönöm a válaszod. -
senior tag
Persze, tudnék, csak kérni kell...
Ha még garanciális, akkor az ára szerintem rendben van... Bár egy olyan 5k.-t még lehet engedni. Úgy látom, hogy te vagy a potenciális vásárló. Ha játékra veszed a gépet, akkor ne várj sokat. Egy laptopot nem játékra találtak ki. El lehet játszogatni vele, de nem ez az a feladat,amire alapból gyártották. Nem akarlak kiábrándítani, mivel Ati 4750-es van benne, azért teszi a dolgát, de ne várj tőle nagyokat. Szerintem egy CounterStrike, vagy egy NeedFor Speed Undergound2, esetleg a GTA4 el fog menni rajta. Utóbbihoz ne fázz nagy reményeket. Ha játszani szeretnél, akkor PC... -
mellsi
csendes tag
Bocsi csak talán tudnál az árán kivül is mondani valamit.A maji játékok szerinted hogy futnak mert meg akarom venni.
-
mellsi
csendes tag
Sziasztok!Erre kérnék sűrgősen egy beáraást http://www.expressz.hu/szamitastechnika/notebook_laptop/hirdetes-24497165/ ja annyi játékok hogy futnak raja.Elöre is köszönöm.
-
a000
őstag
Sziasztok
Egy beárazást kérnék erre:
Acer travelmate 4650
Doboz, cd-k megvan hozzá,xp. A gép csak otthon volt használva, aksi kb 1-1.5 órát visz.
Minden működik rajta. Sérülésmentes.Adatok:
Centrino, 2 Ghz Dothan
512MB DDR2 RAM
250 GB 7200 RPM HDD
nagyfelbontású 15"-os 4:3-as kijelző (1400x1050)
S-Video, DVI, DSUB kimenet, dokkolható
Bluetooth 2.0, DVD iró, Wifi B/G, Gigabit ethernet
Geforce Go 6600 videókártya
legális Windows XP Professoinal
multicard reader, 4 USB 2.0, Firewire 400, Infra, PC-Card -
Kbali
nagyúr
Sziasztok!
Mennyit érhet ez a masina?
A gyári 512 mega helyett 1 giga van benne, az egész gép elég megkímélt állapotban van, az akksija 30 perces. -
senior tag
válasz Szabolcs90 #2713 üzenetére
Szia!
Olyan 100-105k.-t mondanék rá. -
Szabolcs90
csendes tag
Hali
Lenovo U350 Fekete
Intel Pentium SU4100 / 1.3 GHz Ultra Low Voltage (ULV) ( Dual-Core )
3GB DDR3 Ram
320GB merevlemez
13.3" 1366x768 HD LED TFT
Intel X4500HD video
HDMI, DSUB, stb.~10 hónapos (még több mint 1 év gari), doboz, minden gyári tartozék megvan. Akku 3-4 óra körül.
Win7 Home matricaMennyit érhet?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
david233
csendes tag
Hali!
Köszönöm az információkat. Igyekszem benne javítani még ezt azt. A hűtését megcsináltam már egyébként. Lehet hogy nem volt egyértelmű amit írtam. Szóval a processzor a VGA és amin még hűtőborda/rézcső található, azon cseréltük a hűtőpasztát, és javult a hőátadás is. A felhasználó nevét pedig elgépeltem: roland p1 . [link]
Van közte egy szóköz is. Bocsi.
üdv.
Dávid
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz david233 #2710 üzenetére
Szia!
Ha a gépnek nem lenne baja, akkor olyan 50k.-t mondtam volna rá. Mivel nincs a toppon , ezért az ár lemegy olyan 30k.-ra... (ventillátor-8-10k., wifi chip-6k., nyomógomb-5k.,paszta-1k.,) Gyorsan ezeket a javítási költségeket tudom mondani.... Ez így cirka 22k. Csak így tudod eladni. Értem én, hogy nem akarsz "átverést", akkor nehezen fogsz találni vevőt. Rákerestem az előzőekben említett rolandp1-re, de ilyen felhasználót nem találtam.
Amiket te is könnyedén ki tudsz cserélni otthon is: -wifi modul, -ventillátor. -paszta
A javításra, vagy az alkatrészek beszerzésére ajánlom a Rikvest Kft.-t , ha a ventilátort tőlük, csak rendeled, de nem szerelteted be, akkor a ventilátort meglepően olcsón tudják beszerezni...(legalábbis nekem 3k. volt...)
Üdv!
Bela5 -
david233
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu-Siemens Amilo LA 1703 laptopom, és szeretném megkérdezni hogy mennyit érhet ez a gép?
Adatok (Everest szerint):
CPU: Mobile AMD Sempron, 2000 MHz 3600+
RAM: 2GB
HDD: Samsung HM160HI (160Gb)
VGA: VIA Chrome9 HC IGP Family WDDM (128Mb)Egyéb:
Kijelző: 15.4" WXGA
Felbontása: 1280×800
USB: 2db 2.0
DVD író (8×)
Wlan:802.11 b/g
VGA kimenet
Lan: 10/100Mbps
Audio: 3,5 jack audio kimenet, mikrofon bemenet.Kisebb hibák amelyről nem tájékoztatott az illető aki eladta ( olyan csere történt amely egy átverés volt, és sokkal jobb asztali pc-m bánta az egészet) nekem még tavaly decemberben. A srácot azóta sem tudom elérni szóval aki belefutna rolandp1 nevű felhasználóba azzal óvatosan legyen és vigyázzon mit üzletel vele. Korrektnek tűnt de mégsem volt az.
A készülékbe valamilyen folyadék kerülhetett, amelyre sajnos csak akkor jöttem rá mikor szét lett szedve mert a Wifi nem tudott és most sem tud néha tökéletes kapcsolatot létesíteni, ledobál az amúgy jó-nak minősített jel esetén is. ( működése bizonytalan, de volt már példa arra is hogy több órát ment wifi-vel úgy hogy semmi probléma nem jelentkezett)
A Touchpad gombjai közül a jobb oldali csak nagy erőkifejtés hatására hajlandó működni. Próbáltam tisztítani de nem lehet sajnos mert szerintem a nyomógombot cserélni kéne rajta hogy tökéletes legyen.A hűtőventilátor csapágya már nem olyan mint volt, ugyanis kicsit zajosabb a kelleténél. Itt megjegyezném azt is hogy a hűtése újra lett kenve, és ki lett belül takarítva, és most sokkal jobb állapotban van, mint amikor ez csere de inkább átverés történt.
Az akkumulátorról:
Az akku jó állapotban van önmagához képest, hiszen 91%-os, és egy feltöltéssel 1,5 órát kibír.
Én a korrektség és a becsületesség híve vagyok, nem akarok vele átverni senkit sem ezért kérdezném meg tőletek mi az a maximum ár amit ez még megérhet, vagy mi az az ár amiért még el lehetne adni nyugodt lélekkel? Tudom hogy nem mai gép és azt is hogy nem csúcskategóriás. Ezért kritikákat csak akkor fogadok el ha jogos, és indokolt.
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.
Dávid
-
ViTToRe
aktív tag
Tudnál erre egy árat mondani ? Köszi.
-
14Spike88
tag
Ezért mit lehet elkérni maximum:
http://hardverapro.hu/apro/igenyfelmeres_hp_dv7_eg-3020_1_ev_garancia/hsz_1-50.html?
argep.hu szerint (két ajánlat) 245 és 260 között van az új ára.
Köszi!Spike
Ha írok, illik válaszolni. -Ez egy autómatikus aláírás, akinek nem inge nem veszi magára-
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpársportok
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...