Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
-
LOGOUT.hu
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aslan
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy HP Pavilion DV7-es laptopom, aminek nemrég egy különös gondja akadt, ami a következő: Idézet következik egy másik topicból:
"A gép abszolút minden tekintetben tökéletesen működött sokáig, ám egyik pillanatról a másikra egy nap fogta magát és nem adta át a hálózati töltő a töltést az akkunak. (megjegyzem a gép egyébként minden további nélkül működött hálózati áramról, csak az akkunak nem adott át semmiféle töltést, sőt a visszajelző ikon a Windowsban volt, mikor jelezte, hogy az akku töltés alatt van, de nem tölt rá semmit... de legtöbbször azt jelezte, hogy az akku benne sincs a gépben - holott benne volt)
Ismerőshöz elviszem infó boltba, hogy nézze már meg, én akku problémára gyanakodtam de nem voltam egészen biztos benne. Ő kijelentette, hogy biztosan akku gond, úgyhogy meg is rendelt egy utángyártott akkut 24ezerért. Megérkezett az akku, felhívott, bevittem a lapost... beraktuk az új akkut, gép be kapcsolat hálózati áramforrás nélkül, gyorsan rádugtuk a tápot kijelezte minden gond nélkül, hogy töltés alatt van... minden happy volt, gondoltam is magamban, hogy ezek szerint mégis akkumulátor probléma volt.
Itthon elkezdeném tölteni az akkumulátort, hogy kiformázzam... és az igaz ugyan, hogy a visszajelző ikon érzékeli az akkut, (természetesen be is kapcsolt a gép akkuról) azt is kijelezte, amikor bedugtam a töltőt, hogy az akku töltés alatt van, és a töltő csatlakoztatásának a visszajelző lámpája is ég... de NEM TÖLTI az új akkut sem. A töltöttség %-os értéke semmit sem halad felfele (pontosabban lefele halad)."
A 'lapos' Amerikából való, 15 hónapja van nálam, és ezt leszámítva sohasem volt vele semmi gond. (Megjegyzem még utána járok, hátha tudok ügyködni valamit, hogy töltse már végre azt a nyamvadt akkut a hálózati töltő...)
Ja igen, garancia nincsen már rá.De így, jelenlegi állapotában mit gondoltok (hogy nem tölti az akkut, de kiválóan működik hálózati áramforrásról) mennyiért tudnám eladni? Egy reális árra lennék kíváncsi!
A gép adatai a következő:HP Pavilion DV7 1175nr
17"-os kijelző 1440x900-as felbontás.
CPU: Intel Core 2 Duo T5800 (2 GHz).
4 GB DDR2 RAM (8GB-ig bővíthető).
1db 320 gigás SATA vinyó (de van hely második vinyónak vagy SSD-nek is).
Blu-Ray olvasó - DVDíró kombó elég sok BD filmet lestem meg rajta és kiváló.
Multimédiás távirányító a PCMCIA kártya foglaltba rejtve.
N-es szabványt is ismerő WIFI egység.
Vista Home Premium 64bit license.
és egy 512 megás GeForce 9600M GT VGA kártya (nem túl sokat játszottam vele, Team Fortress 2, Left 4 Dead 1-2 és COD4 ment rajta, de ezek nagyon szépen futottak rajta... ja igen... StarCraft II ment még rajta... nyilván nem maxon, de mediumon nagyon szépen futott!).
A billentyűzet angol, de matricával magyarítva lett.
Altec Lansing 2.1-es hangrendszer csodás hangzással, én laptopnál ilyen szépet még nem hallottam, és kellően hangos is.Adok még hozzá egy Cooler Master hűtőpadot, ami értelemszerűen elég nagy a 17"-os méretű géphez, illetve egy Trust analóg 5.1-es USB-s külső hangkártyát.
A gépre rohadtul vigyáztam, ergo megkímélt szép állapotban van. Nem volt hurcolászva csak nagyon ritkán, általában asztalon volt használva ... ágyon csak úgy, hogy rajta volt a hűtőpadon!
Egyetlen negatívum ugye, hogy ha fejre állok sem tölti az akkut.
... de ahogy mondtam, hálózati töltőről minden gond és probléma nélkül működik.
Várom az árat!
Előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED világítás a lakásban
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest