Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Mike T.
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi, asztali gép a konfigomnál, és ''sajnos'' az irodában is P4 3GHz van. Egyenlőre csak két utazásnál tudtuk használni mobil dvd lejátszónak, és képek letöltésére... Arra meg egy kicsit luxus. (már most is van benne plusz 512 MB ram, az volt az első dolgom, miután megkaptuk)
Köszönöm a segítséget! -
Mike T.
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm! Látom!
Éppen ezért sajnáltam, hogy ha már notit kaptam a feleségemmel ajándékba, akkor legalább egy mobilabb lehetett volna.
De hát, ha az ember apósát rábeszélhetik bármire... (Persze azért így is köszönjük Csaba!)
-
Mike T.
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Én is elöször megnéztem az adatokat...

Nem az a bajom, hogy nincs igazuk, de én ''csak'' beárazást kértem.
Árat pedig eddig egyetlen egyet kaptam. Az is lehet, hogy valós, csak szerettem volna több helyről is hallani.
d900t-nek sem a mondandójával van a gondom... azt gondolom volt hol összeszednie. -
Mike T.
tag
Egy kicsit vegyél, vissza srác!
Szerintem én elég normálisan válaszoltam a többieknek is, és pont azt írtam le nekik, hogy miben nem értek egyet!
A notit nem én vettem. Nem is igazán tudom kihasználni. És a mobil processzorok előnyeivel is tisztában vagyok.
Az valószínű, hogy jobban értesz a notikhoz, mint én, de stílusodom még csiszolnod kellene...
-
Mike T.
tag
Köszönöm, ha nem sorolod, mert nem ide tartozik!
Még esetleg aki nem ért hozzá, az azt hiszi, hogy egy kategória a kettő. Mennyibe is kerül egy 1.5GHz-es Celeron-M? Abban is kicsit húzósabb!
Egyébként az új ára kb ez lenne,
Bővebben: link
ami 215000+áfa, vagyis 270 e körül van az új ára.
Tudom, hogy a leg értéktartóbb dologról van szó, és köszönöm az eddigi hozzászólásokat is, de ennél azért kicsit több hozzáértésre számítottam. És korrektebb neárazásra...
Azért tényleg köszi!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Mike T.
tag
Remélem jó helyen nyitom, de egyenlőre nem eladó a gép...
Szóval!
Szeretném beérazntatni a következő notebookot:
Toshiba equium A 60-155
2004 decemberben vásárolt, tehát a gari hivatalosan is 2006-12-24-ig szól a toshiba szerint is.
Bővebben: link
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igazad van!