Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
válasz
customer114 #87 üzenetére
Szén-dioxid patron!
Habpatronról én speciel soha nem is hallottam, nemhogy használtam volna.Szerintem a dinitrogén-oxid az, amivel altatnak. Utóbbi években háromszor is volt rá alkalmam, jól működik a cucc.
Első belélegzés semmi, másodiknál már elnehezedik a mellkasod, harmadiknál mintha egy teherautó állna rajta, és ezzel egy időben jéghideg érzést veszel észre, negyedikre már KO. -
koshmar
addikt
Ezt überelje valaki
Mamám mesélte, hogy az ő lánykorában (cirka 50-es évek) EGY FORINT volt egy mozijegy.
-
koshmar
addikt
Csak azt tudom ismételni, a 2000-es évek elején 10km-es diákjegy 29 (!!) forint volt, ma ez 125.
(Hozzátartozik az is, hogy régen 67,5%-os volt, most 50)Ezt eddig hányszor írtam le?
Amit talán még nem, apám 20-as éveiben a benzin literje 18 forint volt, és a kutak még tudtak olyat, hogy előre bekeverték az olajat a kétüteműeknek, neked csak az arányt kellett megadni.
-
koshmar
addikt
A 2000-es évek elején én magam is jártam kanárisárga, ráncajtós 266-ossal.
Apám, a 70/80-as években még a híres "farossal" is utazott.
Tény, hogy az ÉmKK-nál a mai napig vannak 280-asok (a csuklós), amire én felfigyeltem, az egy ritka, négyajtós, automata példány, ami a mai napig üzemel. Nyilván bőven 1M km felett, de hát ilyen ez.
-
koshmar
addikt
válasz
customer114 #19 üzenetére
Nekem ilyen rágóra (Kent) csomagolt autós papírból volt egy köteggel (vagy 120 db).
Konkrétan üzleteltünk vele. -
koshmar
addikt
válasz
customer114 #12 üzenetére
Ja igen, alap, nagyanyám így kérdezte: "isztok narancsos kólát?"
-
koshmar
addikt
válasz
customer114 #9 üzenetére
Húú, nagyon nem!
Fiatalabb koromban abszolút nem voltam üditős/energiaitalos, csak nagyanyámnál ittuk azt a trágyalé LIFT-et
-
koshmar
addikt
24 évesen van itt helyem?
-
koshmar
addikt
Amikor még egy telefon VGA kamerájára azt mondták az osztálytársaid, hogy WOW!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Last Epoch
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VPN topic
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Ryzen 5900X - GARANCIA 2027.04.22.
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest