Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
basaharc502
üzenetére
Ennyire nem voltam benne a gaming világban de az biztos, hogy akkoriban nem volt ekkora kínálat, most a bőség zavara van.
Viszont most azt látom, hogy tiktokon van egy nosztalgia trend amiben egy 2001-ben amerikai középiskolában készült videót mutogatnak aztán könnyes szemmel nézik, hogy de jó volt akkor.
Én 2002-2006 között jártam középiskolába de nem emlékszem, hogy olyan jó lett volna, nem volt rossz se, elment bár nem tudom milyen manapság középiskolába járni vagy milyen volt a vírus előtti években, csak nem olyan rossz. -
Youtuben írjátok be, hogy Remember és az évszám. Pl. Remember 1999
Kegyetlen durva, nyilván ide Magyarországra nem minden jutott el akkor pont abban az évben de nagyjából az évtized stimmel. 1990-től 2002-ig komplett gyerekkorom, 80%-ára emlékszem. Nekem 2004-ig nem volt internetem, kíváncsi lennék, hogy akik abban az időben már kockák voltak azoknak milyen volt? Megszerezhettek minden filmet és zenét frissen?
-
válasz
balko235
üzenetére
Sose értettem, hogy mire jó ez, nem konkréktan a pokémon taz mert a rajzfilmet imádtam, de a gyűjtés, ha legalább értéke lenne a későbbiekben mint mondjuk a bélyegnek. A tamagotchi őrületből is teljesen kimaradtam, egyszerűen nem értettem, hogy mi jó benne.
Megvoltak akkor is a hülyeségek mint most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sennheiser HD650 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én 2002-2006 között jártam középiskolába de nem emlékszem, hogy olyan jó lett volna, nem volt rossz se, elment bár nem tudom milyen manapság középiskolába járni vagy milyen volt a vírus előtti években, csak nem olyan rossz.