- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Én egy kis faluban töltöttem a gyerekkorom, a 90-es évek elején bizony nem nagyon volt színes tv a környéken, legalábbis én nem találkoztam vele sehol, pedig sokat szomszédoltunk, lógtunk együtt a többi sráccal. Az utcák szinte teljes mértékben a híres "Kádár-kockákból" álltak, nem túl változatos utcaképpel.
A házak nagy részénél még pottyantós kinti wc is volt, plusz derítőaknák, szennyvízhálózat még nem volt kiépítve, minden más közmű igen. Volt egy Lada 1200-asunk, az volt az elterjedt autó és a Trabant.
Az iskolában volt még 1-2 C64-es, de már voltak az akkori kornak megfelelő gépek DOS-sal, számtech órán mi már a DOS parancsokat tanulgattuk, és ketten ültünk egy gépnél, mert csak úgy volt elég gép. Lehet, hogy az akkori korhoz képest is elmaradott térségben laktunk, de pl. akinek MTB kerékpárja volt, arra istenként tekintettünk, mindenki más a klasszikus "ruszki biciklivel" járt.Szerk.: Ja igen, '98-ban találkoztam először Windows-zal, amikor egy másik iskolába kerültem különféle családi okok miatt Szegedre, ott mintha 100 évvel jártak volna előrébb....

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Metal topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest