Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igazad van egyébként, csak bennem bennem van mindig ez a jobb félni mint megijedni effekt.
Én is úgy értelmeztem, hogy három gépes, csak mivel féltettem az accomat , és olvastam a NIS-es topikban, hogy páran úgy szívták meg hogy a vásárolt és eredetileg az accukhoz rendelt NIS -t tették bann listára , nem mertem bevállalni. Az évek alatt elég sok pénzmagot utaltam a Symantec-nek , és utalok a jövőben is nyilván

Viszont addig vettem a dolgot, hogy végül visszaraktam az eredeti gépre is, nem is aktiválta magát be újra, hanem érzékelte, hogy már be volt aktiválva, és nem volt vele gond. Így most elvan a két gépen Norton Utilities
Végül is nagy köszönettel tartozom Neked, mert ide oda inogtam, és a Te hozzászólásod kellett ahhoz, hogy erre az oldalra billenjen az a bizonyos mérleg nyelve 
A kisebbik gépemen most fut - már pár órája de ez első alkalommal a nagyobbik gépemen is így volt természetesen - az 1 kattintásos optimalizáció. Kiváncsi leszek, hogy ott mi lesz a real time defragnál

-
törölt tag
Hát ez most elfog dőlni

Felraktam a másik gépre, erről pedig uninstalláltam. Beaktiválta magát gond nélkül. Viszont jobbnak láttam erről uninstallálni, mert bár azt írja, hogy akár három gépre is, de azóta sem nőtt eggyel a PC védelem számláló kettőre, szóval nem akartam kísérteni a sorsot, nem csak ez az egy program van a Symantec-es Accomon

-
törölt tag
Majd teszek be a BlueScreen View-ból képeket csak éppen most küldtem le pár perce alvómódba a másik gépet. . Az ataport.sys-et jelzi a gáz forrásának egy kivételével.
Kellemes sebességgel végezte amúgy a töredezettség mentesítést, majd az lesz, hogy a próbaverzióját ráteszem erre a kisebbik gépemre is és megnézem mi fog történni.
Vannak olyan szoftverek amelyek a két gépen azonosak .
Például az Operációs rendszer mind a kettőn Windows 7 Home Premium 64-bit csak a nagyobbikon dobozos a kisebbiken OEM, de ez jó is , hogy nem eltérőek.
Aztán a Hard Disk Sentinel is ott van mind a két gépen .
Természetesen ha készen leszek vele ( 11. oldalon tartok) , szólni fogok

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mobil flották
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Witcher 1 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Végül is nagy köszönettel tartozom Neked, mert ide oda inogtam, és a Te hozzászólásod kellett ahhoz, hogy erre az oldalra billenjen az a bizonyos mérleg nyelve