- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igazad van egyébként, csak bennem bennem van mindig ez a jobb félni mint megijedni effekt.
Én is úgy értelmeztem, hogy három gépes, csak mivel féltettem az accomat , és olvastam a NIS-es topikban, hogy páran úgy szívták meg hogy a vásárolt és eredetileg az accukhoz rendelt NIS -t tették bann listára , nem mertem bevállalni. Az évek alatt elég sok pénzmagot utaltam a Symantec-nek , és utalok a jövőben is nyilván
Viszont addig vettem a dolgot, hogy végül visszaraktam az eredeti gépre is, nem is aktiválta magát be újra, hanem érzékelte, hogy már be volt aktiválva, és nem volt vele gond. Így most elvan a két gépen Norton Utilities
Végül is nagy köszönettel tartozom Neked, mert ide oda inogtam, és a Te hozzászólásod kellett ahhoz, hogy erre az oldalra billenjen az a bizonyos mérleg nyelve
A kisebbik gépemen most fut - már pár órája de ez első alkalommal a nagyobbik gépemen is így volt természetesen - az 1 kattintásos optimalizáció. Kiváncsi leszek, hogy ott mi lesz a real time defragnál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux haladóknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest