Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igazad van egyébként, csak bennem bennem van mindig ez a jobb félni mint megijedni effekt.
Én is úgy értelmeztem, hogy három gépes, csak mivel féltettem az accomat , és olvastam a NIS-es topikban, hogy páran úgy szívták meg hogy a vásárolt és eredetileg az accukhoz rendelt NIS -t tették bann listára , nem mertem bevállalni. Az évek alatt elég sok pénzmagot utaltam a Symantec-nek , és utalok a jövőben is nyilván
Viszont addig vettem a dolgot, hogy végül visszaraktam az eredeti gépre is, nem is aktiválta magát be újra, hanem érzékelte, hogy már be volt aktiválva, és nem volt vele gond. Így most elvan a két gépen Norton Utilities
Végül is nagy köszönettel tartozom Neked, mert ide oda inogtam, és a Te hozzászólásod kellett ahhoz, hogy erre az oldalra billenjen az a bizonyos mérleg nyelve
A kisebbik gépemen most fut - már pár órája de ez első alkalommal a nagyobbik gépemen is így volt természetesen - az 1 kattintásos optimalizáció. Kiváncsi leszek, hogy ott mi lesz a real time defragnál
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VGA kibeszélő offtopik
- Borderlands 4
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Amazon Kindle
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest