- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #23 üzenetére
Átmenetileg kikapcsoltam a rendsztervédelmet a C:-n így töröltek a rendszervisszaállítási pontok, ránézettem a SpeedDiskkel , hogy változott e érdemben a töredezettség állapota, azt mondta, hogy nem - mondjuk ez érthető, hiszen a C:-n a rendszervédelem maximum a tárterület 3%-at használhatja gyárilag, legalábbis Windows 7 -ben.
A rendszervédelem alapból telepítést követően csak a C partíciót védi!
Itt nagyjából vége is lehetne a történetnek, ha nem használnám a Windows 7 biztonsági mentés programját. Viszont használom. Ez a D-re pakolgat. Pont tegnap csináltam meg, mire eljött az idő, hogy majd jól töredezettség mentesítem a SpeedDisk-el.
Erre jött az üzenet, hogy rendszervédelem vagy biztonsági mentés fut a meghajtón bla bla ...
Ekkor néztem meg, hogy az előbbi tuti nem, az utóbbi igen. Manuálisan töröltem a Biztonsági mentést, most optimalizálja, ha készen van lefut a biztonsági mentés, és onnantól csak real-time defrag a meghajtón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Napelem
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 155.000ft!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ASUS RTX 5060 Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest