Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddaydome
senior tag
Nekem x30 van most és nagyon elégedett vagyok vele. Feleségemnek a53. Jobb képet lő, mint az és sajnos az a53-on a oneui feület hajlamos a lassulàsra. Összességében jobb, mint az.
Szerintem nem leszel boldogtalan ha kipróbálod.Têmâhoz:
Korrekt cikk lett belőle. Mindenki maga dönti el, hogy hogyan súlyoz a vásárlásnàl. Az biztos, hogy hoznak egy nagyon jó minőséget a termékeik. -
SkyLine3000
addikt
Túlzottan nem érdekel szoftvertámogatás. 11.12es droiddal is sokáig el lehet lenni még. Telefonon is 9-es droidon vagyok, pedig van hivatalos 12 is rá.
Az a szoftvertámogatás, amiben esetleg jobb lehet, nem éri meg a felárat és az esetleges gyengébb rendszersebességet. ha meg már 100 fölött adnék táblagépért, akkor még hozzátennék kicsit és inkább egy Xiaomi tabletet vennék. És ott már van több, sokkal jobb alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad 11 (A16) 128GB Cellular Újszerű/2026.111.13.Apple Gar./Akku 100%/p4855
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest