- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topikot zártam, folytatni az ajánlott topikban lehet.
-
nemma
addikt
Szia
Próbálj meg az NSU-n keresztül szoftvert frissíteni, hátha segít. Kereskedőtől van, ugye?Jah, meg inkább ebbe a topikba kéne, nem tudom, hogy ezt miért nem zárták még...
-
astib
csendes tag
Sziasztok!Nagyon kérlek bennatek segtsetek!!Vettem egy 6260-at.Mikor lemerült az akksi feltöltöttem,de azóta nem tudom bekapcsolni csak a Noka felirat villan néhányat aztán kikapcsol!Próbáltam másik akksival is,de ugyanaz a helyzet.Valaki pls.
-
Sanyee0915
csendes tag
sziasztok!van egy nokia 6260 om.seghítség kéne.mien formáju témákat lehet rárakni?mert próbáltam mindenfélével,nem sikerült.léci segítsetek.ja,és hogy honan éehet őket leszedni
Aktív témák
- Synology NAS
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Friss előzetesen az Anno 117: Pax Romana
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netflix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest