Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
H13129-GSM
újonc
Neeem hiszem el
:
https://www.petervis.com/electronics%20guides/Nokia%203310%20Customisation/building.html
Felrajzolja a csávó a próbapaneles elektronikát - nem is a kapcsolást, hanem magát a próbapanel kialakítását - és... c$eszik bárhol is leírni a két IC típusát... meg amúgy minden mást is.
Hát, az ellenállások közül is csak az egyik látszik, a többi nem..... én csak a két IC-t tudnám megsaccolni.. a felső... talán egy MAX232... az alsó pedig egy 74HC14.....
MIÉRT nem bírta ez a csávó felírni az alkatrészlistát?? -
H13129-GSM
újonc
Ehhm
most olvasgatva visszafele a korábbi hozzászólásokat, ezek szerint akkor csak Win98 alól üzemeltek a programozó szoftverek?
Én abban reménykedtem, hogy WinXP alól is működne. Végülis a WinXP is 2011-es születésű, meg a Nokia 3310 is, nemde? -
H13129-GSM
újonc
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre írok-e meg fogja-e ezt a kérdésemet valaki látni..(?) (nem tűnik túl aktívnak a fórum)
Szóval 1-2 eredeti 3310 nokiát szeretnék (amilyen alaposan csak lehet) megmoddolni (egy játék kedvéért). Leszögezném, a telefonok működnek, labortápról üzemelve nincsen semmi baj.
Még nagyon gyerek voltam abban a korszakban... annyit tudok egyenlőre, hogy ott az akku alatt a panelen levő mérőpontokra felcsatlakozva lehetne PC-re csatlakoztatni és flashelni - most nem jut eszembe az interfész neve.... talán FBUS?
Natív RS232 portos gépem van... de nem tudom, honnét szerezhetnék (eBay-en és AliExpress-en kívül, ha lehet, nem szeretnék 3-4 hónapot várni) adaptert!?
Vagy mennyire volt bonyolult az elektronika és ez az FBUS adatátvitel? Házilag esetleg össze lehet forrasztgatni egy átalakítót relatíve könnyen beszerezhető IC-kből?
Na meg utána jön a kérdés, hogy valahonnét letölthető-e még az alkalmas flash-elő szoftver meg a telefon szoftverének binárisai??Ha valaki csinált anno ilyesmit, és meg vannak még neki a szoftverek, adatfájlok és doksik; és itt is van még a fórumon és meg is találja ezt a kérdésemet : tudna segíteni infókkal?
Első sorban saját operátor-logót és csengődallamot szeretnék rá rajzolni és feltölteni, de mintha valami bejegyzésből úgy rémlene, hogy elég sok minden hack létezett a Nokia 3310-ekre, még a boot animációt is lehetett cserélni.... _állítólag_, ha valóban jól rémlik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Assetto Corsa Competizione
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most olvasgatva visszafele a korábbi hozzászólásokat, ezek szerint akkor csak Win98 alól üzemeltek a programozó szoftverek?