Keresés

Aktív témák

• Taki_
    tag
    válasz Flow üzenetére #6855

Már most elnézést kérek mindenkitől a leírtakért. Én soha nem tárgyalnám ki a magánéletemet így nyílvánosan, nem is teszem. Valószínűleg nem is fogok ide többet írni DE...

Muszáj. Felhúztam magam! Érzéseid... aham... Mi volt a probléma pár hónapja? Mit pár hónapja? Fél éve kb! Az érzéseid?! Aham. Talán akkor itt kellene rendet tenni először.

Lehet nem ide tartozik, csak eszembe jutott vmi... Kitalált sztori, nem valós személyek. Vagy de. Tegyük fel külföldön vagyunk. Adott egy pár. Pár, hiszen ők ezt mondták magukról, még ha azonos is a nevük. Adott egy kívülálló, aki testvéreknek nézte őket. Na ez gáz. Ok, keveset volt együtt a pár, de ez hol számít? Sehol. Külső szemlélőnk rossz emberismerő. Rossz emberismerő barátunk csak annyit lát, hogy a srác igen csak elhanyagolja a csajt. De miért?! A választ nem tudni. Lehet nem elhanyagolta, csak nem értékelte eléggé azt, ami van. Ez lehet. De ezt csak a külső szemlélő látta így, a valóság nem ez volt. Reméljük. Na ez a srác ezt a marha kényelmes helyzetet feladva egyszer csak gondolt egyet, hogy neki így kurvára nem jó. De miért? Ezt sem tudjuk. Senki sem. Nem volt jó húzás... Mondhatjuk úgy, hibázott. Hibázott, mert azt hitte talál jobbat. Ideje volt rá. Nevezhetjük őt akár optimistának is, mert a tökéletesnél jobbat találni... Hát ha valami optimizmus, akkor ez az. Semmi képpen sem reális gondolat. Jobbat találni egy olyan nőnél, aki végtelenül rajong érte és bármit megtenne érte. Hogy az optimista srác is így érzett-e régebben, ez sem tudjuk, nem ismerjük őt. De ha ez a srác egyszer, bárhol felbukanna, csak annyi mondanék neki, hogy hülye, ha egy ilyen nőt elenged. Értékelje amit kap. És viszonozza az érzelmeket. Lehet amit viszont kap majd, az pozitívan fogja megváltoztatni a srácot. Ööö, ezt az utolsó mondatot tessék a "lehet" szó nélkül olvasni. Úgy jobb.

Van pár napod. Ha hazajött, tessék cselekedni.

Én 4 plakátot számoltam össze az aulában, te hányat?;)

• fokukac
    nagyúr
    válasz Flow üzenetére #6855

figyeljmár, ha nem akarod, akkor nem kell erőltetni, és kész.
    ha összegzed az érzéseidet, akkor siralmas a kép? akkor mind gondolkodsz még? :F nem erőszak a disznótor....

-----------------------------------------

más téma :

lekoptató forródrót :DDD

Aktív témák

Hirdetés