- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Aktív témák
-
akos3
addikt
Jajj de rossz.
Egyszer nekem is volt anno olyan h megbeszéltem egy csajjal egy találkát, tökre örültem neki, lelkemet is felkészítettem
azt este hív, h inkább ne találkozzunk, mert ő mégse "úgy" gondolta...
...
lezso6Miért görcsölsz ennyit vazze?? Ő is csak egy ember!! Ráadásul a gyengébbik nemből
Legyél már valamennyire laza, mit veszithetsz? Max oltári nagy baromnak néz, h még mindig el akarod hívni vhova azt kész. Te csak nyerhetsz ezzel fogd már fel! Ez olyan mint ha egy lotto szelvényt nem akarsz beadni mert mi van ha nyersz vele.
Am sztem az a legrosszabb -már bocs- h msn-en adod a nagy lazát amúgy meg épp az ellenkezője vagy. Vagy legyél mindig nyuszi (hamár ennyire bejött ez a szó), vagy legyél élőben is laza. Én a másodikat javaslom.Hidd el a csajok többsége odavan a laza, nagymenő pasikért akik leszarják h mit gondolnak mások, csak magukat adják és leginkább maguknak is akarnak megfelelni egyéni stílust kialakítva.
Good luck
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- HP Laserjet CF226A Lézertoner 26A fekete tonerkazetta
- Assassins creed shadows ps5
- Raspberry Pi 3B+, PiFi Digi+ (HiFiBerry Digi+ Pro), gyári tápegység, 16 GB SD
- HP OMEN 32C Ívelt Gamer Monitor!32"/2560x1440/VA/165HZ/1ms/Freesync Premium-Gsync/400nit
- iPhone 15 Pro 128GB, Apple Watch S 7 Midnight Alu 45MM, MacBook Pro 13-inch, 2017, 2 mag i5, 8/128GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest