- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
akos3
addikt
Jajj de rossz.
Egyszer nekem is volt anno olyan h megbeszéltem egy csajjal egy találkát, tökre örültem neki, lelkemet is felkészítettem
azt este hív, h inkább ne találkozzunk, mert ő mégse "úgy" gondolta...
...
lezso6Miért görcsölsz ennyit vazze?? Ő is csak egy ember!! Ráadásul a gyengébbik nemből
Legyél már valamennyire laza, mit veszithetsz? Max oltári nagy baromnak néz, h még mindig el akarod hívni vhova azt kész. Te csak nyerhetsz ezzel fogd már fel! Ez olyan mint ha egy lotto szelvényt nem akarsz beadni mert mi van ha nyersz vele.
Am sztem az a legrosszabb -már bocs- h msn-en adod a nagy lazát amúgy meg épp az ellenkezője vagy. Vagy legyél mindig nyuszi (hamár ennyire bejött ez a szó), vagy legyél élőben is laza. Én a másodikat javaslom.Hidd el a csajok többsége odavan a laza, nagymenő pasikért akik leszarják h mit gondolnak mások, csak magukat adják és leginkább maguknak is akarnak megfelelni egyéni stílust kialakítva.
Good luck
Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Yettel topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elite: Dangerous
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged