Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
akos3
addikt
Jajj de rossz.
Egyszer nekem is volt anno olyan h megbeszéltem egy csajjal egy találkát, tökre örültem neki, lelkemet is felkészítettem
azt este hív, h inkább ne találkozzunk, mert ő mégse "úgy" gondolta...
...lezso6Miért görcsölsz ennyit vazze?? Ő is csak egy ember!! Ráadásul a gyengébbik nemből
Legyél már valamennyire laza, mit veszithetsz? Max oltári nagy baromnak néz, h még mindig el akarod hívni vhova azt kész. Te csak nyerhetsz ezzel fogd már fel! Ez olyan mint ha egy lotto szelvényt nem akarsz beadni mert mi van ha nyersz vele. 
Am sztem az a legrosszabb -már bocs- h msn-en adod a nagy lazát amúgy meg épp az ellenkezője vagy. Vagy legyél mindig nyuszi (hamár ennyire bejött ez a szó), vagy legyél élőben is laza. Én a másodikat javaslom.
Hidd el a csajok többsége odavan a laza, nagymenő pasikért akik leszarják h mit gondolnak mások, csak magukat adják és leginkább maguknak is akarnak megfelelni egyéni stílust kialakítva.
Good luck
Aktív témák
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Kuponkunyeráló
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Battlefield 6
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Projektor topic
- Spórolós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Update 01.05. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyszer nekem is volt anno olyan h megbeszéltem egy csajjal egy találkát, tökre örültem neki, lelkemet is felkészítettem
azt este hív, h inkább ne találkozzunk, mert ő mégse "úgy" gondolta...
Legyél már valamennyire laza, mit veszithetsz? Max oltári nagy baromnak néz, h még mindig el akarod hívni vhova azt kész. Te csak nyerhetsz ezzel fogd már fel! Ez olyan mint ha egy lotto szelvényt nem akarsz beadni mert mi van ha nyersz vele. 
Hidd el a csajok többsége odavan a laza, nagymenő pasikért akik leszarják h mit gondolnak mások, csak magukat adják és leginkább maguknak is akarnak megfelelni egyéni stílust kialakítva.