- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #16949 üzenetére
Ne haragudj de nagyonkislány a csaj.
Nekem is volt ilyen lecsúszós esetem,tabi, stb,ráadásul első alkalommal, mégse voltam olyan hülye,hogy emiatt az akkor még alig pár hetes kapcsolatomat szüneteltessem.
Ráadásul hosszú kapcsolat lett belőle.
Magánvélmeény: a csaj hülye volt és nagyon kislány.Ennyi. Palizzon más palimadarat.
(A párom maximálisan támogatott,pedig friss kapcsolat volt.)tim82: de most őszintén: Normális????? Nekem kétségeim vannak afelől.
Én elképzeltem egy szitut: van egy férfi akit nagyon szeretek, és ő ois engem, bekövetkezik a baleset, és erre azt mondjam , hogy na bocsi legyél távol tőlem? (pont amikor az embernek szüksége lenne a másik támogatására, mellette levésre) Ez nekem nonszensz...
A csaj maga saem tudja mit akar, ha szereti bandust, nem küldi el egy hónap pihenőre.... -
orbano
félisten
válasz
bandus #16949 üzenetére
tehát kért egy hónap szünetet (ezt nem értem pontosan miért), aztán 1 hónap után te elküldted a bús francba, aztán ő elkezdte sajnáltatni magát és dobott, mert szemét voltál? valami sántít. szívszaggató bocsánatkérés rózsával a szájban, megtépázott ruhában, szakadó esőben, kanosszajárás után volt már?
-
dee.
csendes tag
válasz
bandus #16949 üzenetére
Nem volt szép, hogy lehordtad...
De az szép , hogy elmentél megbeszélni vele. Néha az én barátom, még a fáradságot sem veszi, hogy meglátogasson. Pedig nem mesze lakik tőlem.Én is csak azt tudom javasolni, hogy próbálj vele beszélni. Őszintén. Szereted? Akkor küzdj érte. Ez nem a gyengeség jele, ha kiadod az érzelmeid neki. Lány vagyok, tudom milyen érzés lenne, ha utána vissza kullogna a kis nózijával a srác, hogy bocsánat, szeretlek. De csak akkor tedd ezt, ha komoly a lány, ha tényleg szeret. Mert máskülönben hülyét csinálsz magadból.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bandus #16675 üzenetére
Ezt ismerem
Ezt a "céges" lányt egyébként úgy kell elképzelni, hogy ha van mellette még 5 másik szép nő, akkor tökmindegy milyen szépek, mert ő világít közöttük.
Amúgy nem úgy értettem hogy válasszunk inkább vasorrú bábát aki a mágnestől elcsábul, csak ne világítson a többi nő között...Másrészt nekem van egy fajta "beépített" féltékenységem, ami úgy nyilvánul meg hogy birtoklási vágyam van a másik iránt, ami meg úgy nyilvánul meg hogy ezt elvárom a másik oldalról is
Persze csak tudat alatt...
Régebben tartottam tőle hogy nehogy egyszer úgy járjunk hogy előbb hazamegy emberünk munkából és valaki reszeli a tortát mint a filmekben amik általában drámák...
-
szente
addikt
válasz
bandus #15676 üzenetére
kismértékben hasonlít...
na de akkor én se maradjak ki....[link]
Pala:akkor nézd meg az én regidőm és a hozzászólásaim arányát!
I_Am:bejövős
tetszenek a tetoválások,de magamnak nem csinálnék,mert nem tudom,hogyan fog kinézni 50 év múlva(bár addig már nem szeretnék élni)meg lehet,hogy annyira lesz divatos,mint most a nagypapáinkon a szeretlek maris felirat.....
-
orbano
félisten
válasz
bandus #15658 üzenetére
tehát a természetes szőke az nem igazán természetes?
régen én is barnapárti voltam, aztán lett egy szőke barátnőm. azóta szeretem a szőkéket. de igazábl echte mindegy, ha ezen múlik, hogy bejön-e egy csaj, vagy sem, akkor már régen rossz. persze ha csak magad mellé _képzeled_ a barátnőidet, akkor elhiszem, hogy finnyás vagy
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #15647 üzenetére
az elején úgyis a külső dönt. valamivel meg kell fogni a másikat. ha kölcsönösen tetszetek egymásnak, utána jöhetnek a belső tulajdonságok
Hogy ez nekem mennyire az elvem volt
Fél éve megkérdezel még ezt mondom. Ma... Ma úgy gondolom fontosabb egy pillantás , nomeg az, hogy mennyire rezeg a két ember egy hullámhosszon.Pala: Hehe..Mi összeillenénk, még magaságban is illesz hozzám
Kár hogy ilyen kis fiatalka vagy
Nomeg nem is goát hallgatszEchte ugyanilyen vagyok én is. Azt hiszem a "hasonló a hasonlóhoz" elv itt működik.
Bizony.
-
orbano
félisten
válasz
bandus #14929 üzenetére
na, tisztázzuk. sem elszaladni nem kell a nőtől, se nem a seggét kinyalni. relatíve egyszerű a "recept". vagy Te. egy egyedülálló, népszerű, jófej, vicces, kiegyensúlyozott, boldog ember, akinek mindene megvan az életben. van egy csinos lány, akinek szimpatikus vagy, de te baromi jól elvagy. ez a lány, természeténél fogva megpróbálja felkelteni az érdeklődésedet. sikerül is neki, de csak egy kicsit, nem annyira, mint amennyire azt "elvárja", megszokta. ezért próbálkozik tovább, hogy a maga nőies fortélyaival kezdeményezésre sarkalljon (vagy ha nagyon elszánt, kezdeményező). persze Te még ekkor is csak ímmel ámmal engedsz a csábításnak, hiszen miért is engednél jobban, elvégre egy tökéletesen jó életed van, tökéletesen elvagy magadban, a barátaiddal, nincs mindenáron szükséged Rá. ez a macska-egér harc szépen folytatódik, te kezded megkedvelni, felfedezed benne a belső értékeket, mindemellett nagyon jól érzitek magatokat egymással, a befektetett enrgiájával arányban a lány is elkezd kötődni hozzád, közben elcsattan 1-2 csók, pár randi, pár hét, vagy éppen 20 perc, párja válogatja.
szerintem alapvetően egyszerűbb így a helyzetet felfogni, beleképzelni magad, mint azon agyalni, hogy mit hogy mutass ki, milyen jeleket adj, mit lépj következőnek. tényleg csak hozzáállás kell. úgyis látod ha a lányzó próbálkozik, hát engedj neki egy kicsit, de ne törtess. érdeklődj utána, akard megismerni, fejezd ki a tetszésedet, ha valami olyat tesz, de közben minden metakommunikációs csatornán sugalld azt, hogy te bizony magadban is jól elvagy, nem megnyerni akarod magadnak, egyszerűen csak jól érzed magad vele és kész.
na kiokoskodtam magam megyek dolgozni
-
orbano
félisten
válasz
bandus #14912 üzenetére
És mi köze van annak, hogy ő mennyire tetszik neked, ahhoz, hogy Te mennyire jössz be nála?
Megoldás: semmi
Azért ne bízd el magad, maradj továbbra is egy kicsit elérhetetlen, gondolom az egyik vonzó tényező az volt benned hogy nem nagyon kezdeményeztél nála (csal ő az indokot nem tudja). Legalábbis én régen estem ebbe a hibába, hogy megörültem, ráültem az eredményre és el is buktam a dolgot.
De ez az innentől nem kéne elrontani hozzáállás borzalmas, általában ez szüli a görcsölést és a pofáraesést. De ne legyen igazam_az kollégával is teljesen egyetértek.
-
_az
senior tag
válasz
bandus #14914 üzenetére
tégy úgy, mintha nem lenne túl fontos az "ügy".
közben persze találkozzatok sokat és éreztesd vele, hogy vonzódsz hozzá és bármi jöhet.a lényeg, hogy neki ezt kell látnia: tetszik neked, bármi lehet, de ha nem jön össze, az sem érdekel téged.
ezzel felb*ssza az agyát, mert kihívás vagy neki. beteges, de jellemzően igaz a nőkre... -
fordfairlane
veterán
válasz
bandus #13149 üzenetére
Asszem a Nagymező utca lesz az. Elindultok az Andrássyn a belváros felé, és a Jókai tér után a következő. Ott jobbra, ott lesz a Moulin Rouge (moulin rogue
) és nem messze attól lesz. Lehet ott kapni mindenféle tésztaételt is, és persze különféle palacsintákat. Nagy adagok, és nem drága, nem úgy, mint a Jókai / Liszt téren levő helyek.
-
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
bandus #11984 üzenetére
Izmail házasodna, de nagy dilemmában van, felkeresi a bölcs rabbit:
- Rabbi! Házasodni akarok, de nagyon tanácstalan vagyok.
Mondd, mit tegyek: vegyek el egy bomba jó nőt, aki egész életemben meg fog csalni fűvel-fával, vagy pedig egy rusnyát. Ez esetben tudom, hogy csak az enyém lesz örökre.
Mire a rabbi:
- Nem jól teszed fel a kérdést, fiam! Mondd, mi a jobb: megosztani egy tortát a felebarátaiddal, vagy megenni egy kalap szart egyedül? -
whitezo88
nagyúr
válasz
bandus #10318 üzenetére
hm nekem van egy rossz tulajdonságom ezügyben: nem ismerkedek nem szép lányokkal
, csak ha esetleg vkinek a vkije, de akkor se hosszútávra.
tehát nincs csúnya lánybarátom, csak relatíve szép. és ha azt mondanák hogy "szerelmes vagyok beléd, komolyabb kapcsolatra vágyom", nem mondanék nemet -
orbano
félisten
hülyeség. persze hogy ezt kell csinálni. a párkapcsolatBAN. csak sok férfi ezzel KEZDI... és a lányok is azt mondják, hogy az annak ellenére taszító, hogy tkp. erre vágynak. ennyi...
(lényegében amit a hülgyemény leírt, az a nők által áhított végcél. de azt elfelejti odaírni, hogy ezért minden nő szeret többé-kevésbé megküzdeni. egyébként erre jó példa a most véget ért kapcsolatom: nem volt képes a lány meggyőzni arról, hogy ő kell nekem, így nem kapta meg amire vágyott, és nyilván jobban küzdeni sem akart érte, így elhajtott, fél nappal megelőzve az én szakításom...)
-
orbano
félisten
Az a kulcsa, hogy a viselkedésed olyan jellegű szimpátiát váltson ki a célszemélyből, ami párkapcsolat létesítésére ösztönözze. Egy férfi akkor kívánatos egy nőnek, ha megvannak benne azok a dolgok, amik az adott nőnek kellenek, viszont az illető nem teper, hanem semleges, vagy akár elutasító, akkor máris megvan ez. Viszont ha akármennyire szimpatikus is vagy neki, ha az elejétől fogva nőnek nézed (anélkül, hogy úgy érezze, ezért tett valamit), akkor inkább menekülőre fogja. Ennek egyszerű az oka: egy kívánatos férfi nem akar folyton minden nővel párkapcsolatot létesíteni, mert nem szorul rá. Válogatós, mert jól megy neki...
Kb. ilyesmi "gondolatmenet" lehet a női (és egyébként férfi) ösztönökbe vésve...
[OFF]Csak egy kevésbbé triviális példa:
Ex barátnőmnek szimpatikus voltam amikor először találkoztunk. Leültünk szabadtéri moziba (Sziget) filmet nézni. Én pont mellé ültem. Ő már előre rettegve várta, hogy mozi közben lökjem neki a dumát (ezzel egyértelműen nyomulva). Ha így teszek, akármennyire is kiéhezett lány volt, és akármennyire is jó pasi lettem volna számára (2.5 fél évig voltun kegyütt), nem jött volna össze. De én inkább csendben végignéztem a filmet, utána annak apropóján szóba elegyedtünk, hazafelé beszélgettünk egy jót megismertük egymást, másnap együtt mentünk koncertre és összejöttünk.[/OFF]
-
lorcsi
veterán
manapság szvsz tök általánosnak kellene lennie, főleg egy olyan randin ahol mind a kettő tudja nem lesz több alkalom ahol esetleg a csaj vsisszahívhat
persze, én is szeretem meghívni,d e ha nincs értelme akkor inkább nem
nam vagyok és nem is hiszem hogy leszek olyna vastag, hogy össze vissz ahívjak meg bárkit is -
bolondember
MODERÁTOR
bezzeg vagy 600 hsz-szel ezelőtt valakivel vitáztam, h a NŐ az 25 felett kezdődik le voltam képletesen hülyézve...
visszatérve a szilikon-ra meg minden (ha már sikerült egy ilyen jó áradatot elindítanom
):
azért, ha jobban belegondolunk elég elb@szott egy társadalom az, ahol egy nőnek kisebbségi komplexusa kell, h legyen/van a mellméreteit illetően... na ja. -
Wolverine
félisten
A jelzést kimérték, feromon alapú jelzőrendszer van a növények között; a kísérlet lényege nagyjából annyi volt, hogy egy erdőben pár fát megfertőztek egy olyan kártevővel, ami ellen a fa tudott ellenanyagot termelni; hamarosan a meg nem fertőzött fák is ontották magukból ezt az ellenanyagot.
Nem teljesen egzakt - mivel a mechanizmusa nem ismert még - kísérletek próbálták igazolni azt is, hogy a növények érzékelnek és kommunikálnak egymással, az eredmények szvsz meggyőzőek voltak...szerk: #1573: módosított érzékelőkkel az EEG másféle elektromos aktivitást is mérhet, a lényeg a jel, amit a berendezés fel tud fogni. (yóóó példa erre az orvosi MRI, amivel azonos elven épített, ún. NMR-spektroszkópok molekulák térszerkezetét képesek meghatározni, optimális esetekben atomi szintig.)
-
bolondember
MODERÁTOR
a növények igenis érzenek (és lásd még: aurafotózás)
@dragon: nem. nem minden nő. lehet, h más NŐk között kéne keresgélned, nem a diszkópitsák (
) között...
@fokukac: még mit nem, mert akkor nyílik a "meleg pasik, pasiügyek" topik, a sok buta, korlátolt meg menne flémelni, gyűlölködni...
-
tbs
addikt
Hmmm...Bántott..? Nem. Komoly örömet okoz valójában? Nem. Ki tudok valamit fejezni vele? Korlátozottan.
Teljesen máshogy gondolod hogy gondoljuk, mint ahogy valójában. Sokkal holisztikusabb, jórészt megfogalmazhatatlan felfogás áll mögötte. Szerintem.
Szerk: Ja, a cserepesvirág gond az ajándékozottnak. Azon felül, hogy az ajándékozás rítusa az ajándékozónak az igénye. Stb.
-
tbs
addikt
Nono, az nem így van. Élőlény. Én pont ezért rühellem a csokrokat. Akik ismernek, vagy ismerni fognak, tudják hogy milyen KEMÉNY dolog (valóban! Nem rizsa!) egy(1) vágott virággal megjelennem.
Nem is szoktam. Mondjuk kedden vettem egy fehér rózsaszálat. Jól megnézték a koszorúk között...
-
aesir
veterán
Nem vagyok semmilyen szekta tagja. Viszont haladok a korral.
Egyébként ha te elgondolsz valamit egy nőről, akkor annak feltétlenül "engedelmeskednie" kell? Egyáltalán nem kell. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy másképp lássa a világot, még akkor is, ha ez nem találkozik a te elképzeléseiddel.Tudom hogy ezzel te nem akarsz semmi rosszat, sőt hagyomány, meg minden ilyesmi, de a világ változik, az emberek felfogása változik. Ezért is jobb előre tájékozódni.
Ez ugyan nem a névnaphoz tartozik, de a férfiak többsége még mindig ott tart, hogy virággal minden nőt meg lehet puhítani. Hát nem mindegyiket lehet, szerencsére.
Aktív témák
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W