- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Nem gyakran szoktam ide írni, de most kezdek kiakadni...
Van egy párom akivel most hétvégén lesz egy éve, hogy összekeveredtünk szépen és jól alakulnak a dolgok semmi eget rengető gond. Csak most volt vizsgaidőszak és ez egy kicsit stresszesebbre alakult mind2nknek. Ez is egy dolog kevesebbet láttuk egymást, de átvészeltük. Most viszont a kedves anyuka kezdi bemondani (kb 1 hónapja) az unalmast: Hogy a lánya sosincs otthon (jelzem szinte egész nap otthon van csak ő dolgozik és este amikor minden normális fiatal elmegy otthonról ő is elmegy vagyis menne), így elmaradnak a nálunk alvások pl mert nem lehet anyú méges lesz...
Magyarázat:
Anyúval mi barátők is vagyunk és most nehezen dolgozza fel azt, hogy nekem komolyabb kapcsolatom van és nem vagyunk együtt annyit mint régen. Meg kell beszélnünk (egy hete beszélik) és majd LASSAN hozzá szoktatom.
A f@szt ez egy baromság, 2-3x össze kell veszni vele, megmutatni hogy már az időmet azzal töltöm akivel akarom, és meglátja hogy felnőtt a 20 éves lánya és nem vele, hanem a férjével kéne beszélgetnie mert öregkorukra ők maradnak egymásnak...
Nah mind1 a lényeg, hogy ebből nagyon elegem van és ha ez még sokáig tart akkor én leszek az aki véget vet ennek, mert ez kissé óvodás dolog nem egy 14-16 éves csitrivel kezdtem, ott még megérteném...
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest