- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
Lirion
addikt
"Én tényleg végigmentem azon az úton amit Te leírtál"
Ezt erősen kétlem, de mesélj egy kicsit róla, hátha tényleg."Aztán itt vagy most 2 évvel az indulás után és mára elértél mindent ám mégis konkrétan mult időbe zárva írtad le azt ami történt"
Nem értem el mindent, viszont arról írtam, hogy mi volt korábban, nem arról, hogy most mi van. Jelenleg barátnőm van és nincs mellette más sem, mellette továbbra is fejlesztem önmagam, tágítom a komfort zónámat és küzdök a céljaimért. De a leírt szöveg nem erről szól."Első lépés, hogy a megváltozott külső egy eredmény ami plusz. Ezelőtt pár hozzászólással pont kritizáltad azt, hogy nem eredményfüggő az önbizalom dolog.
Aztán leírod, hogy 4-5 közötti átlagod volt, meg Pesten lakás, otthon kertes ház, kocsi a segged alatt. Múlt időben beszélsz a dologról, ráadásul úgy, mintha mindezt csak Te magad érted volna el. Itt nem tiszta számomra, hogy feltehetőleg a szüleid kertes háza meg a medence mennyiben kapcsolódik a Te eredményességedhez?"
Attól, hogy megváltozott a külsőm, nem lettem sikeresebb a lányoknál és az önbizalmam sem nőtt meg hirtelen.
A felsoroltakról azt írtam, hogy "akkorra" megvoltak, nem azt, hogy akkor voltak, most meg nem.
A kertes ház és a medence csak annyiban, hogy a medence építésekor a szűrőberendezések beszerelését és a medence helyén a föld elhordását szakemberek meg gépek végezték, az összes többit apámmal többnyire ketten, néha segítségel csináltuk. Közben az udvar is eléggé szét lett dúlva és azt is újra kellett rendezni, amit ismét csak leginkább ketten csináltunk. A háznak meg az évek a során a fele át lett alakítva, amit nagyrészt megint csak mi végeztünk el. Szóval van benne munkám rendesen nekem is.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest