Aktív témák

• Lirion

addikt

válasz I_Am #26485 üzenetére

"Én tényleg végigmentem azon az úton amit Te leírtál"
    Ezt erősen kétlem, de mesélj egy kicsit róla, hátha tényleg.

"Aztán itt vagy most 2 évvel az indulás után és mára elértél mindent ám mégis konkrétan mult időbe zárva írtad le azt ami történt"
    Nem értem el mindent, viszont arról írtam, hogy mi volt korábban, nem arról, hogy most mi van. Jelenleg barátnőm van és nincs mellette más sem, mellette továbbra is fejlesztem önmagam, tágítom a komfort zónámat és küzdök a céljaimért. De a leírt szöveg nem erről szól.

"Első lépés, hogy a megváltozott külső egy eredmény ami plusz. Ezelőtt pár hozzászólással pont kritizáltad azt, hogy nem eredményfüggő az önbizalom dolog.
    Aztán leírod, hogy 4-5 közötti átlagod volt, meg Pesten lakás, otthon kertes ház, kocsi a segged alatt. Múlt időben beszélsz a dologról, ráadásul úgy, mintha mindezt csak Te magad érted volna el. Itt nem tiszta számomra, hogy feltehetőleg a szüleid kertes háza meg a medence mennyiben kapcsolódik a Te eredményességedhez?"

Attól, hogy megváltozott a külsőm, nem lettem sikeresebb a lányoknál és az önbizalmam sem nőtt meg hirtelen.
    A felsoroltakról azt írtam, hogy "akkorra" megvoltak, nem azt, hogy akkor voltak, most meg nem.
    A kertes ház és a medence csak annyiban, hogy a medence építésekor a szűrőberendezések beszerelését és a medence helyén a föld elhordását szakemberek meg gépek végezték, az összes többit apámmal többnyire ketten, néha segítségel csináltuk. Közben az udvar is eléggé szét lett dúlva és azt is újra kellett rendezni, amit ismét csak leginkább ketten csináltunk. A háznak meg az évek a során a fele át lett alakítva, amit nagyrészt megint csak mi végeztünk el. Szóval van benne munkám rendesen nekem is.

Aktív témák

Hirdetés