Aktív témák
-
thesound
addikt
Voltam moziban. A fiú és szürke gémet néztem. Ahogy kijöttem a moziból éles volt a világ, benne voltam, beszívtam a téli hűsítő levegőt, jól esett. Nem a legjobb Ghibil Studio alkotás, de bőven átlag feletti. A mondanivalója nem volt újdonság. A moziban legalább kevesen voltunk. 10-15 ember.
Elolvastam Alan Moore - Megvilágosodások kötetét. Ez az ember beteg, pozitív értelemben. Az Amit Thundermanről tudhatunk c. novella igen jól sikerült. Sok dolgot eszembe juttatott a képregényekről -egy részét már itt is leírtam- és még eszembe jutott pár. Pl. hogy az egyik haverunk rajzolt képregényt és behozta a suliba is. Sokan kiröhögték, de mi páran nem. Jó arc volt, egy darabig jött velünk bulizni is, kíváncsi lennék mi van vele. Azt tudom, hogy házas és vannak gyerekei. Valós dolgokat szőtt a műveibe és rendesen meg voltak rajzolva a panelek és össztűve, hajtogathatóra. De megnézném a mai fejemmel.
Daft Punk - High Life (tessék megnézni és meghallgatni az egész Interstella 5555-öt)
Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest