Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Nekem már az első videónál eszembe jutott, mikor lukakat lőtt a talajba és lement egy barlangba a fickó. Gondoltam miért ne lehetne folytatni és eljutni a bolygó magjáig, vagy tovább. A ruha bírja a nyomást és a hőmérsékletet, a fegyver meg láthatólag újratölti magát. Ha én csináltam volna a játékot tuti raktam volna a mag közelébe érdekes rejtélyeket, vagy éppen értékes kincseket az olyan őrülteknek akik meg is teszik. Gondolom ha az univerzumot le tudták generáltatni ilyen változatosra, beírni egy újabb kódsort arra amit mondtam, sem lehet kihívás.
Bár szerintem tuti tesznek be valami akadályt hogy csak x méterig mehess lefele, mert ez túl szép lenne

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Ghost of Yotei Collector's Edition játék
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital gép EA FC 26 játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő