Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
60 óra után nálam most kicsit szünetel a játék időhiány miatt. Ebből az elsődleges célom volt, hogy meglegyen a maxos hajó, upgrade-ek, stb. Ezalatt megcsináltam az atlas küldetést is. Utána úgy 20 órát csak felfedeztem, járkáltam az arra érdemesnek talált bolygókat. tanultam a szavakat. Azután az utolsó 10 óra pedig már csak avval ment el, hogy fekete lyuk, új rendszer 1-2 bolygó megnézése alapanyagért, ha olyan modul hibásodott meg, utána ismét utazás megint 1-2 bolygó átfutás. Egy idő után meg már csak fekete lyuk-fekete lyuk volt, és innen elég monoton lett, ezután elspoilereztem a végét is, hála annak hogy a ph-n nincs spoiler
Innentől már nem voltam olyan lelkes, persze nem azt jelenti, hogy nem fogok majd 1-1 esős hétvégén belépni felfedezni 1-1 új bolygót. -
_drk
addikt
Multi-tool hány slotos lehet? Most nekem 15-os van nagyon jó fejlesztésekkel de Max csak 17es ad de inkább 14-15os amikre cserélni lehet. De mire arra is kifejlesztek mindent.
Amúgy én beleoltem már vagy 40 órát biztos. Most van hogy kezdem unni mert új fejlesztéseket nem szerzek, ha igen olyan kell hozza
ami ritka vagy még nem is találkoztam vele.
22 slotos a hajóm na innen ugrás szerűen megnőttek az árak. Ami kicsit logikus mert csak többet tudok elhozni.
Ami idegesít az exosuit fejlesztések
Van 1-2 alap! De ami igazán jó lenne bizonyos szituációkban nehéz kifejleszteni pl gravity ball ami ha nincs a bolygón nem fejleszted ki!Akarok még egy upgrade-et mindenből aztán csak felfedezni! De sztem el se jutok odáig.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Playstation 5 pro 2 TB 2 gyári karral 2030-ig Extra garancia a mediamarkt-nál
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép EA FC 26 játékkal 2 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos PS5 Ghost of Yotei Collector's Edition játék
- Steam Deck Oled 512GB + eredeti dokkoló + fólia
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Innentől már nem voltam olyan lelkes, persze nem azt jelenti, hogy nem fogok majd 1-1 esős hétvégén belépni felfedezni 1-1 új bolygót.