- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
Most értem be oda ahol egymás után jönnek a bossok a ló fej nélküli lovasig jutok kb de onnan rip, és baszki addig mentem újra és újra mivel ez egy végtelenségig megy ki nem lehet menni se semmi így reggel neki ülök újra erre nem kinyirt egy ütéssel az első boss mert épp nem néztem oda,
és ugrott az összes farmolt pénz xD valami 700ezer volt már pff na ennek annyi. Ha jól néztem neten legalábbis ai szerint még a lovas után is van egy boss jaj de jó! 😅
De már annyira legalább teszteltem dolgokat egy szettet is össze raktam ami nem olyan rossz dolog a plusz dolgokért amit ad . Tudom más fél szemmel is végig viszi nem lenne nehéz gondolom, de addigra már marad 1 flaska hp-m kb. Amúgy nálam eddig az év játéka és élménye, ez a felfedezés is tök jó mint anno az Elden Ring-nél. Hála istennek visszatértek!
Remélem a Phantom Blade Zero is jó lesz év vége felé ha jön!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- Villanyszerelés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus Rog Strix B250f Gaming
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ugrott az összes farmolt pénz xD valami 700ezer volt már pff na ennek annyi. Ha jól néztem neten legalábbis ai szerint még a lovas után is van egy boss jaj de jó! 😅
De már annyira legalább teszteltem dolgokat egy szettet is össze raktam ami nem olyan rossz dolog a plusz dolgokért amit ad . Tudom más fél szemmel is végig viszi nem lenne nehéz gondolom, de addigra már marad 1 flaska hp-m kb. Amúgy nálam eddig az év játéka és élménye, ez a felfedezés is tök jó mint anno az Elden Ring-nél. Hála istennek visszatértek!
Remélem a Phantom Blade Zero is jó lesz év vége felé ha jön!