Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

válasz Szoke1982 #21 üzenetére

Ha jól emlékszem akkor a második opció( talán B) kiosztás a jó és valóban, azóta én is aktívabban használom a martial artsokat, mert sokkal könnyebben alkalmazhatóak.
    Az irány+gombot nehezebben veszi be, mint a két gombot egyszerre, úgy már szinte tökéletes.

Más.

Volt pár meglepetés.
    Ma a játék végén gondoltam coopozok egyet és becsatlakozom valaki játékába, aki segítséget kér és két okból sem bizonyult butaságnak.
    Egyrészt a 10-15 perces run végén 260 ezer amritát kaptam, nem akartam hinni a szememnek, másrészt annyi loot esett, hogy szinte újra fel tudtam normálisan szerelni a karakteremet, ergo mocskosul megérte. Lehet gyakrabban kéne coopban nyomni, mert a loot össze nem mérhető a solo játékkal.

A másik dolog meg az, hogy már a negyedik fegyvert használom huzamosabban, szinte mindig magam mögött hagyok egyet a másik kedvéért és rohadtul mindegyikkel jó játszani és nem bírtam ellenállni, mert annyira dícsérték a tonfát, nekem viszont nem tetszett, nem túl nindzsás és azt kell mondanom, a pletykák igaznak bizonyultak, ez a fegyver a god mode, szinte csalás.

Új hozzászólás Aktív témák