Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
Ha jól emlékszem akkor a második opció( talán B) kiosztás a jó és valóban, azóta én is aktívabban használom a martial artsokat, mert sokkal könnyebben alkalmazhatóak.
Az irány+gombot nehezebben veszi be, mint a két gombot egyszerre, úgy már szinte tökéletes.Más.
Volt pár meglepetés.
Ma a játék végén gondoltam coopozok egyet és becsatlakozom valaki játékába, aki segítséget kér és két okból sem bizonyult butaságnak.
Egyrészt a 10-15 perces run végén 260 ezer amritát kaptam, nem akartam hinni a szememnek, másrészt annyi loot esett, hogy szinte újra fel tudtam normálisan szerelni a karakteremet, ergo mocskosul megérte. Lehet gyakrabban kéne coopban nyomni, mert a loot össze nem mérhető a solo játékkal.A másik dolog meg az, hogy már a negyedik fegyvert használom huzamosabban, szinte mindig magam mögött hagyok egyet a másik kedvéért és rohadtul mindegyikkel jó játszani és nem bírtam ellenállni, mert annyira dícsérték a tonfát, nekem viszont nem tetszett, nem túl nindzsás és azt kell mondanom, a pletykák igaznak bizonyultak, ez a fegyver a god mode, szinte csalás.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest