Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil198909
tag
válasz
Alba Game
üzenetére
Wii U-t èn a Nintendo-s játèkok miatt vásároltam engem nem is az idegesìt hogy nem jelennek meg a multiplatform cìmek!Hanem a sok kihagyott dolog pèldául a luigis mansion 2-öt erre mi a francèrt nem lehetett megcsinálni?!Pont csak a 3DS-re kellett kiadni ami amúgy is sikeres!Egyfolytában azt hallani Nintendo-tól hogy neki fekszenek a Wii U fellendìtèsènek ahhoz kèpest a legutobbi Nintendo Direkt is ami volt 40 perces abból a Wii U-ról szólt 5 perc a többi mind a 3DS-röl!A másik dolog ami idegesìt hogy most is miket hoznak a gèpre DS játèkokat könyörgöm ki akar DS játèkokkal játszani egy ilyen gèpen?!Hol vannak a Gamecube-os játèkok inkább azt kène már szerintem nyomatni!Meg megmondom a frankòt nekem Wii U elött a PS3 mellett egy Wii volt ès amikor lecserèltem egy Wii U-ra akkor nem igazán erre számìtottam!

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.F.E.R.I.