Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tariattila
veterán
vettem igen... szerintem megéri
igaz azóta az is halványult de még most is jobb mint a gyári... gondolom ezek között is van szórás, keresni kellene valami tesztet az utángyártottakról...
súlyra majd lemérem de nem vészes a különbség, pár nap után meg nem mondanád, hogy nehezebb
szóval ajánlom! azt a 2-3 ezret kacagva éri! -
Mister_X
nagyúr
Emlékeim szerint egységes árral megy a Steam eurós övezete és az ír állam felé kell áfát fizetniük, így a különbözetet benyelik. Elvileg valami EU-s egységes digitális piacos rendelet miatt lehetséges. Bár lehet, hogy ezt másik disztribútornál olvastam, de nem lehetetlen. Azért igen öntökönszúrás lenne, ha lenne egységes nettó, amit országonként bruttósítanak.
@Goldwin: semmivel sem rosszabb, mint FullHD TV-n Wii U-zni, de még a HD Ready TV-knek is nagyobb a felbomtása, ha megvan a megfelelő nézési távolság, akkor mindegy.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Attól is függ a dolog, mennyire fog az USD tovább erősödni. Ha a jegybankjuk nem állítja meg ezt a folyamatot, akkor az árak a mostaninál is jobban elszállhatnak, de bizonyos árfolyamprémium felett én sem fogok ezekre az import dolgokra pénzt kiadni. Ilyen szempontból az a jó a konzolokban, hogy a negatív árfolyamhatást jórészt a gyártók nyelik le a vásárlók helyett. Nyárig még sok víz le fog folyni, meglátjuk.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Most, hogy kialudtam magam, már semmit nem értek ebből. A te monitorod (U2414H) ppi-je gyakorlatilag alacsonyabb, mint a kiszemeltemé. A 4k tévék meg többnyire nagyobbak 40 colnál. A mérete miatt majdnem olyan, mintha a te monitorodat négyesével elrendeznék 2x2-ben, de a nagy felbontás miatt alig lenne rajta a tartalom kisebb, mint amit te nézel (PC alatt). Játékok alatt meg semmi extra, mivel az UHD az FHD egész többszöröse. Amit te látsz otthon a monitoron, ugyanazt látnám én is. Ez a Philips két csoportnak nem jó: a profi grafikusoknak, mert nem fedi le teljesen a kellő színteret professzionális munkákhoz és a válaszidő miatt azoknak, akik multiban tolják a COD-ot és minden képkocka számít nekik. Nekem tökéletes lesz.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
g@bo
nagyúr
nem, a nintendo egyszerűen mohó.
wii gyakorlatilag kihalt, és ottvan 100 nál több játék is. lemezen már alig megvehetőek, de az eshopban se elérhető szinte semmi.
főleg nem dömpingáron, ami legalább vinné előre a gépet, hogy hohó, nicns sok wii u cim, de 2 tonna wii azért akad. nem 100-as megoldás, de több lenne mint a semmi.
-rune factory, -mario galaxy, -lego játékok. nem beszélnék hülyeségeket, de esküszöm, most egy wii olcsóé jobb vétel. / spec edition
/ -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Smash Bros-t meg szeretném venni digitálisan, hogy ha kell egy-két körre, ne kelljen a lemezzel vacakolni. De az meg alapjáraton is 15 giga környékén van. Úgyhogy pendrive mindenképp kinéz, a 64GB-osak vannak reális árban, 8-10e körül.
@Doktor Úr: mennyi helyet esznek meg a játékok rajta?
-
g@bo
nagyúr
igen, nem kopik a meghajtó, kényelmes.
majd ha eladod a gépet, ott rágja a xart a vevő, hogy ez meg az nem kell neki, akkor meg jó lenne fizikai formát öltve.
persze ha meg lesz egy NX-ünk... ahová le lehetne tölteni újra, akkor talán oké, de ez az egész elég sánta.
nem elég olcsó a digit formátum. /lemez, borító, tok, szállítás, kisker haszon, költségek/
-
ldave
félisten
Értem én, de biztos valami nagyon komoly oka van, hogy a Zelda U késik. Szivatásból nem tolnák el a megjelenést, hogy hehe, hülye rajongók, várjatok csak tovább. Szinte az összes japán játékfejlesztő megszenvede a HD konzolokra fejlesztést. A Nintendo pedig ebben pár év lemaradásban van.
Az egész cég az újkori történetének egyik legnagyobb átalakulása közben van, egyszerűen akkorát változott a világ az elmúlt években, amit csoda hogy túlélt a cég (lásd Nokia példája).Engem sokkal jobban zavar az amiibo dolog. Egyre inkább úgy tűnik, hogy már nemcsak kozmetikai és extra dolgok vannak a figurákhoz kötve, hanem komolyabb játéktartalom is. A Paper Jam-nál valami kártyákat lehet majd amiibo-val megnyitni, ami befolyásolja a játékmenetet. Én pedig nem akarok amiibo-t venni, mert engem az ilyen figurák nem vonzanak, nem érdekelnek.
-
ldave
félisten
Na, sok a negatív energia
Most egy 10 éves játékról beszélünk, amit kiadnak újra. Ha a Wii U története máshogy alakult volna, szerintem nem is foglalkoznának ezzel, de hát ez van. Az új Zelda szokás szerint késik, valamit adniuk kell. Az összes közül még így a Wii U-n van a legkevesebb HD/Remaster játék. -
adalbert1
veterán
Hát, ha a sima változat, akkor 10k-ért az életben nem fog elmenni
(azt nem írta volna le, hogy a 3 edition közül melyik). Az 576-nak ugyan jók ezek a pénteki akcióik (illetve, hogy egész közel is van üzletük), de már nem először volt, hogy valamit meg lehetett rendelni tőlük, de magához a termékhez már nem jutottam hozzá (kicsit fejleszthetnék az informatikai rendszerüket) - illetve olyan is volt, hogy rendeltem egy Vita Travel Packet, és helyette a másik üzletből Car Pack-et küldtek át
- szóval az az érzésem, hogy ma Magyarországon nincs igazán profi konzolokkal foglalkozó cég (alap lenne a tényleg pontos árukészlet, tehát amit rendelhetsz, azt le is szállítsák, a bontatlan játékok, a termékeket ismerő eladók, a kártyás fizetés, normális felületű webshop, stb - ezek együtt sehol sem teljesülnek). -
ayo
veterán
na megnéztem, rendben van

-
Igen, tudom, bocsánat, ha nem érthetően fogalmaztam, csak azt a akartam jelezni, hogy nem nagyon hallottam még olyan digitálisan megvett / letöltött játékról, amihez ingyen küldenek papíralapú könyvet.
MÁÁÁS:
Egy nagyon dícsérő elemzés a Splatoon-nak.
-
Halványan ott van, éjfél körül már nem olvastam el. De azért a nagy DS logo gyanús lehetett volna...

Gondolom a new 3DS játékok nem mennek a régi 3DS-en... (erősebb hardvere van, meg a plusz stick is)
valaki épp 24k-ért árul egy 3ds-t...ajajaj. Jobb lenne elajándékozni ezt a kódot.
-
A "new" 3DS-re jó lehet? Amúgy is el kellene adnom egyik DSi XL-t, venni egy new vagy előző 3DS-t...
Bocsánat korrekció:
Super Mario Land (eredetileg GameBoy)
Gyorsan lebuktam a bénaságommal, még a játék nevét sem jegyeztem meg rendesen, csak most megnéztem a Club-ban.
Ismét bocs
és kösssszzzzz -
adalbert1
veterán
Remélem, hogy az N a következő konzolnál beáll a sorba, és azonos architektúrára fog építkezni, mint a riválisok (és azonos, vagy jobb teljesítményben, habár ez sajna nem szokásuk). Szerintem remekül bebizonyosodott, hogy ha nincs valami nagyobb innováció (pl. Wii), vagy sok multiplatform cím (NES, SNES), akkor nem igazán tudnak labdába rúgni a nagyok mellett (Gamecube, Wii U).
-
aya
addikt
Ac3 a legszebb a pc-s után, a black flag már elég gáz, de játszható.
Yoshi-t imádja a gyerek, nintendo land szellemes kergetőzés, mario party, zelda hw , monster hunter, és még sorolhatnám, mennyi jó játék jöhetett volna még rá, starfox felejtős, xenoblade még meglesz remélem. -
Dinasti
senior tag
Igen is ami engem érdekelt az hamar elfogyott... Természetesen minden Wii-s játékot nem számolok bele az érdeklődési körömben. Én Mario 3d,Zelda Wind Waker,Splatoon miatt szédültem el a gép felé. Közben beszereztem több más játékot is(párat totál feleslegesen). Zelda kb 4 napja lett befejezve természetesen minden kockát nem vizsgáltam át... Meg úgy is más volt a gépre néznem amikor még év elején csak a nyálam csurgattam a youtube előtt meg így is más hogy itt van előttem. Sajnos amint játszottam vele pár napot már éreztem hogy felesleges vétel volt. Nem a játékok miatt mert azok eszméletlen hangulatosak hanem mert rákellet jönnöm hogy ennek a gépnek nincs jövője az én életemben. Főleg ha kijön az új Nintendó gép szerintem túl sok játék nem fog kijönni rá. Hiányzik a multis rész stb stb. Pedig ezeket itt a fórumon szépen elsoroltátok anno,de én mindig a saját káromból tanulok. A másik része meg a dolgoknak amint említettem feljebb is,hogy ha a lányom ragaszkodik hozzá nem biztos hogy megválok tőle...
És még 1 dolog ami csak menet közben derült ki viszont fájó dolog,hogy a Lidl-s mobilnetet a Nintendo nagyon nem csipázza itt németbe és pl Splatoonozni,MArio Kartozni sem tudok online csak akkor ha ritkán van jobb minőségű wifi-m. Azért ez is odatett főleg hogy amikor otthon voltam szabin kb 4-5 nap alatt 17es lettem benne

-
tariattila
veterán
na ez az, hogy PC-n jó... de ez ''kicsit'' máshogy sikeredett
a gyerkőcök kipróbálták mindketten és azzal távoztak, hogy ''ezzel biztos nem játszok''
a nagyobbik látta rajtam a törést s szépített azzal, hogy ''ha a pc rossz lesz akkor esetleg ezzel is játszhat''
agyaltam rajta, hogy a töménytelen digitális tartalommal el kellene adni a gépet (nickestől)
venni egy újat és csak a nintendo exclusive (lemezes) címeket megtartani.... -
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Inkább az erőforrásokkal spórolnak már szerintem. Ez a sok spin-off játék csak ujjgyakorlat a belsős csoportoknak, a meglévő motorokra épül mindegyik, néhány ember is elég hozzájuk. Yoshi, Xenoblade, Fire Emblem (3DS) jók, de ezek is gyakorlatilag készen vannak, a nagy Zeldát még reszelik, a társulat java része már szerintem a következő konzolra dolgozik. Annál mindenképp izmosabb premier kellene, mint anno Wii U-ra, valószínűleg ezen ügyködnek már.
-
ldave
félisten
A Treehouse alapján egész jó lesz az irányítás, látod a célkeresztet a TV képernyőn is, nem feltétlen kell a Gamepad-re nézni. A Splatoon során pedig már egész jól belejöttem a giroszkópos célzásba és ez is olyasmi lesz, szóval én várom. Az online multi kihagyása viszont elég nagy hiba, erre a játékmenetre simán lehetne egy jó kis dogfight lövoldét építeni. Az egyjátékos kampányba pedig besegít a Platinum, ők pedig ha valamiben, akkor az akcióban otthon vannak, nem hiszem, hogy a játékélménnyel gond lenne majd.
-
adalbert1
veterán
Szerintem azt nagyon jól eltalálták, hogy csak 3 perc egy kör, így könnyen elkapja az embert a számomra korábban csak stratégiai játékokra jellemző még egy kör érzés
, és így könnyebben is elkezd az ember egy új menetet, hogy tudja, nem 30 vagy 45 percig fog ott ülni.
Amit ldave említett, az tényleg probléma, legalább a 2 menet közötti képernyőn jó lenne egy fegyverváltási lehetőség (remélem valamelyik update-ben lesz valami változás ezen a téren).
Jelenleg kb. 1x órát játszottam, így még nem érzem azt, hogy ne lenne elég tartalom a játékban, de arra kíváncsi vagyok, hogy milyen szavatossága lesz, mikor kezdem azt érezni esetleg, hogy ez kifáradt (remélem azért pár új pálya lesz idővel). -
g@bo
nagyúr
drága. egy wii játék még mindig 8-10k.

egy xbox játék fél év után a nyitóárról pl 15k lezuhan a felére, a nintendo gém csontra ugyanannyi.
-ha csak nem valami ubisoft akció van..
-s miért vesz a magyar xboxot? mert a csapból is az folyt, nincs a wii u ra játék, csőd az egész. és ez igaz is volt...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Független kis stúdióknak nagyon számít a pénz, mert sokszor így is másodállásban fejlesztenek. Itt konkrétan 100 millió forintos nagyságrendben gyűjtenek, de úgy pörög a számlálójuk, mintha egy félkarú rablót néznék.
Nyilván saját zsebből olyan promóanyagot fabrikáltak amilyent, de ezek az 1 millió fontos célt is úgy el fogják érni, mint a huzat. Ex-Rare tagokról van szó, akiknek még mindig jól cseng a neve, biztosan nem járatják le magukat valami C-kategóriás cuccal.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Flint 2 OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/

, sima 13990...máshol 14999...
- szóval az az érzésem, hogy ma Magyarországon nincs igazán profi konzolokkal foglalkozó cég (alap lenne a tényleg pontos árukészlet, tehát amit rendelhetsz, azt le is szállítsák, a bontatlan játékok, a termékeket ismerő eladók, a kártyás fizetés, normális felületű webshop, stb - ezek együtt sehol sem teljesülnek).

/ árba is bőven belefér...

hol lehet megnézni, van demo verzió eShopban?
Köszi.. én meg elszórtam a kevés csillagomat azzal, hogy úgyse lesz több...
(ráadásul nem is jó játékot töltöttem le...de legalább SzDavid99 örült

Dr.F.E.R.I.