- Fórumok
- Konzol játékok
- Nintendo Wii U
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
13300 - 13201
13851 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nehéz ma már reális árat mondani ezekre a játékokra, mivel zömében már nem árulják őket. Ez mondjuk létezett Selects-kiadásban is, valami ehhez hasonló árban mehetett amíg árulták. Más kérdés, hogy a Mario Party játékok eléggé önismétlőek, lehet egy korábbi Wii-résszel jobban jársz, ha olcsón találsz.
-
ldave
félisten
Én csak az alap Nintendo csoportot ismerem, habár már főleg Switch a téma, de azért a régebbi Nintendo dolgokkal is lehet még találkozni.
-
Gege94
tag
Sziasztok! Még viszonylag új vagyok és örömmel fogadtam, hogy viszonylag aktív ez a közösség. És parz tök alap kérdéssel indulnék.Facebookon van külön Wii u-s csoport? Honnan érdemes beszerezni a jatekokat? Egy mario party 10ert realis a 7000 Ft?
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
-
koncsik
MODERÁTOR
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
Nem is tudom mennyi idő után, talán 2016 végén, 2017 elején játszottam utoljára, de tegnap elővettem a Paper Mario: Color Splash-t. Az első 20-30 perc eléggé szenvedős volt, alig emlékeztem az irányításra, ráadásul pont egy boss előtt hagytam abba, de aztán belejöttem és tovább is jutottam a pályán. Ha kitart a lelkesedés, akkor most lehet a végére jutok

-
Kai_Rong
senior tag
-
petymek
senior tag
Igen de a WiiU pro-ba nincs ami fogyasszon, már a switch -ami tudásban több- sem hozza ezt az üzemidőt. Más kérdés, hogy véleményem szerint használni a switché rosszabb.
A gamepad akkor is fogyaszt sajnos, ha nem használod (persze ha a gép közelében van). A kikapcsolt áramfelvétele sem kevés. -
Kai_Rong
senior tag
-
petymek
senior tag
-
petymek
senior tag
-
mirci18
addikt
-
Kai_Rong
senior tag
-
mirci18
addikt
-
ldave
félisten
Hétvégén lehet letesztelem enyém mennyit bír
Mármint a Gamepad, rég játszottam már WiiU-val. -
Kai_Rong
senior tag
-
Kai_Rong
senior tag
Minimálra tekert fényerővel, hang nélkül ennyi kibírt a Zelda WW HD. Mondjuk az nem is a képernyőt csesztetős játék. Feltételezem, hogy egy komolyabb tapogatós cucc hamarabb leszívná. Mondjuk nagyon az előző tulaj nem használta a Wii U-t, bár nálam is az az alapfeltételezés, hogy a szárazon hagyott akksi kapacitásának alacsonyabban kellene lennie, mint új korában.
-
mirci18
addikt
-
Faterkam
addikt
-
Kai_Rong
senior tag
-
mirci18
addikt
-
Kai_Rong
senior tag
-
Kai_Rong
senior tag
-
gzoll
aktív tag
-
Faterkam
addikt
-
Kai_Rong
senior tag
A múlt héten sikerült levadásznom egy Pro Controllert, tegnap meg is jött. Japán shiro edition, nagyon jól néz ki, és kellemes kézben tartani (ellentétben a third-party borzadályokkal, ennek az anyaghasználata kiváló). Zeldáztam vele egy két órát, egyelőre jobban szeretem, mint a Switches pro controllert
-
petymek
senior tag
-
Shepard
tag
-
mirci18
addikt
Tudom hogyan kell.
Komplettan lefordítottam az egész metodikát magyarra ha érdekel átküldöm szívesen.
Wii-kkel még szoktam is foglalkozni.
Ahogy mondtam szeretném ezt a gépet megtartani úgy ahogy van nem berhelni.
Eléggé olcsók a játékok hozzá plusz olyan keveset játszok vele heti 10-20 órát így egy egy játék sokáig kitart. -
gzoll
aktív tag
-
petymek
senior tag
Azért nem "mókolsz", mert nem tudod, hogyan kell. Ne is tedd. WiiU-n nagyon egyszerű, és több lehetőség is van. Köztük olyan "mókkal", ami az első kikapcsolásig érvényes, teljesen gyári állapot megtartása mellett.
A Watchdogs teljesen jó. Amit ajánlani tudok hasonló témában, klave mellett, az a Splinter Cell: Blacklist. Ez egy igazán jó játék.
Az elektroszomgban történő jel szakadások teljesen normálisak.
-
Kai_Rong
senior tag
Koszi a tippet, raneztem, valoban alapbol felsetupolja az 5Ghz-t is a Connect zbox. Feljebb vittem a kommunikalo wifi channelt (60 fole), es egyelore megszunt a problema, egy gamepad merites ugy telt el, hogy egyszer se szakadt meg a kapcsolat

Ma Bayonetta 2 lesz a program, ma hozta a FoxPost. Kivancsi vagyok, anno az elso resz nem fogott meg PS3on. -
ldave
félisten
-
gzoll
aktív tag
-
Faterkam
addikt
-
mirci18
addikt
Én ezért nem mókolom a Wii u-m.
Nem veszek minden héten játékot.
És ha kivársz ennyiért tudsz AAA-s címeket venni.
A Super Mario 3d land nekem is bejött.
Jobban tetszik mostanra mint a sima 2D-s New Super Mario Bros aktuális kiadása.
Ami tetszett de a végére kicsit meg is utáltam az a Captain Toad című játék.
Ott az irányítás olykor jó olykor meg nagyon nehézkes és dühítő.
A Mario Maker nagy csalódás de azt nem adom el mivel dobozos játék.Most az Assasins Creed-et próbálgatom.
Néha bejön az irányítás néha nem.
Emellett majd Lego címekre vadászok.A zombi u meg a watchdogs kérdéses.
Ezek kinek hogy jöttek be? -
Kai_Rong
senior tag
Köszi a tippet! Emlékeim szerint a UPC-s Connect Boxban az alapbeállítás 2.4 GHz, de ránézek majd, hogy nem mókoltam-e át, mikor setupoltam
Mondjuk ez ugye csak részben oldja meg a problémát, téglaépítésű társasházban sajnos át tud szivárogni a jel, ha a közvetlen szomszéd 5 GHz-n csapatja (és az SSID-k alapján van ilyen sajnos
) Esetleg még a channelekkel próbálok meg játszani. Tényleg elég dühítő, alapvetően mindent kábellel kötök a netre, de a telefonokkal meg az iPaddel sajnos nem tudok mit kezdeni. -
Faterkam
addikt
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
Kai_Rong
senior tag
Hétvégén megvettem a Super Mario 3D Worldöt. Kemény 3,5 ezer Ft volt szóval úgy voltam vele, hogy ha nem is jön be, akkor ennyiért eladható (már amekkora kereslet van a Wii U játékokra
). De saját meglepetésemre nagyon is bejött, olyannyira, hogy a délután folyamán az első 3 világot le is toltam. Szerintem utoljára a Super Mario 64-gyel játszottam, szóval van mit bepótolni a műfajban. Meg is jött a kedvem a Switches Odysseyhez, az lesz a következő, amit beszerzek.
Emellett még a Tokyo Mirage Sessions pörög, a Wind Waker pihen, a Twilight Princess pedig még a gépben sem járt.A gamepadem hiperérzékeny a lakáson belüli interference-re, néha 1-2 másodpercre eldobja a jelet... Arra már rájöttem, hogy a Bluetoothos es Wifis eszközök közelsége produkálja ezt a tünetet, konkrétan ha mellettem van a telefonom bekapcsolt wifivel, akkor 5 percenként jön egy mini-szakadás, ez azért elég idegesítő. Gondolom az se segít, hogy a wifi router a gép felett van a felette lévő polcon... Kipateroltam minden eszközt a közelemből a másik szobába meg lelőttem a wifit, és a probléma megszűnt, de azért ez nem egy ideális állapot. Sokan panaszkodtak erre a különféle fórumokon, elvileg egy jobb hálózati chippel ez orvosolható, és nem is nehéz kicserélni, lehet teszek vele egy próbát.
-
mirci18
addikt
Az a baj hogy eredetit nem találsz már reális áron sehol.
Annyi komplett gép van eladó hogy azzal dunát lehetne rekeszteni de mindhez 1 pár kontroller.
Viszont eladó kontrollerek nem vagy csak 3-4 e ft-ért per darab kettő egyben plusz posta már elég húzós.S itt is nagy a szórás.
Eredeti gép plusz kontroller pakk vagy 15-20 darab fordult meg nálam.
De volt már működésképtelen eredeti wii mote-om. Volt csatlakozó hibásom. Volt beragadó gombos cuccom. -
petymek
senior tag
Ahogy írták is, a kínai-ba van jó is. Nem beszélve arról, hogy az eredeti is kínai
. -
Faterkam
addikt
Ezek között is iszonyatosan nagy a szórás! Én találkoztam már jóval is és csapnivalóval is, sajnos!
-
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok.
Nem tudom hogy itt vagy a sima wii fórumon olvastam hogy jók a kínai remotok de a saját tapasztalatom az hogy vegyetek eredetit. Két és fél hónap után érkezett meg két remote (motion plus inside )azaliexpressről . Küllemre jók hasonló az eredetihez, ám gombok nyomkodásánál már érezhető a silány minőség, kattog akad. A szenzor bár rettenetesen rosszul érzékeli játékra alkalmatlan. Hangszóró borzalmasan recseg. Szerencsére olcsók voltak legalább. -
petymek
senior tag
-
Faterkam
addikt
-
mirci18
addikt
-
Faterkam
addikt
Nem Wii U téma, de azt hallottátok, hogy a Wii Mario Kart Online részét újraélesztették a lelkes rajongók? Azt nem tudom menyire pörög. Egyszer léptem fel, és egy ember volt Online akkor...
-
mirci18
addikt
Valamelyest.
Ezért nem feltétlen érdemes kezdeni a worldwide versenyt csak regionálisat.
A statisztikám kb annyi hogy szerencsétől és a csapat erősségétől függően 3-9-ik hely közt végzek.
Ritkán 1 vagy 2. Nem azért játszom mert nyerni akarok hanem azért mert jó játszani valós hús vér emberekkel akiknek az erejét nem a cpu osztja és adja.Egyébként a csalókat sem értem mi az örömük benne hogy csalással nyernek.
-
petymek
senior tag
-
mirci18
addikt
-
Reedly
tag
-
mirci18
addikt
Kevered a szezont a fazonnal.
Eleve egy használt gépet vettél amihez nem biztos hogy minden gyári cuccot megkapsz.
Másrészt alapvetően annyi a problémád hogy a wii hez más tipusú kontroller kell mint amit készítettek a wii u hoz.
Mindenfajta konzolt eladáskor ha alap bundle-t veszel egy joy-al adják.
Hogy te utána mennyi pénzt költesz rá a te döntésed.
Van aki két játékkal is elvan van akinek 20 kell van akinek 4 kontroller kell van akinek 1 is elég.
Mivel annó kitalálta a Nintendo a tabletos megoldást eléggé megnyomta a gép árát így gazdaságosan nem tudtak volna kiadni egy olyan pakkot amiben minden benne van a komplett visszafelé játszáshoz.Az hogy miért bukott a koncepció közel sem érted csak a saját problémáidat és flusztrációd vetíted ki rá.
De segítek pár ok ami miatt a gép bukott lett:
-Gyenge hardware
-Rossz reklámok
-Rossz névválasztás
-Elavult technológia (ezt értsd úgy hogy abban az időben szentül hitték hogy a tablet a jövő de közel sem az volt)Ha jobban lett volna a gép reklámozva jobban pozícionálják erősebbé teszik nagyot üthetett volna. De mivel nem így lett ezért kevés fogyott belőle. így mivel kevés fogyott nem nagyon akartak rá játékot fejleszteni.
Igazából neked alapvetően egy wii mote nunchuck páros kellett csak ami 4-8 e ft-ból megáll.
Ez egy géppel ami általában 40-45 e ft nem lehet több 50-55-nál.Ez közel sem a Switch szintje.
Ahol maga a gép 100 k egy játék tizen ezer ft vagy 8-10 k használtan aminek a nagy része csak wii u adaptáció vagy több éves portok más konzolokról. -
petymek
senior tag
Erre is léteznek -az itt szupertitkosként kezelt, hátha úgy nem lesznek- megoldások.
GC játékokat (is) pl. játszhatod gamepaden.szerk:
A switchen ugyanilyen hiányosságok vannak gyárilag. Ott alapból minden fasza a GC, vagy általánosságban a VC játékokkal, mert nem létezik ilyen funkció, így a probléma sem létezik
-
Kai_Rong
senior tag
A menube se enged be (igaz, az mar a sajat hulyesegem, hogy nem elsosorban a Wii cuccok miatt akarom, hanem a GC jatekok miatt, amihez ugye nem kellene wiimote). Ez azert cink. Na mindegy, idokozben ujitottam egyet. De azert most mar kezdem erteni, hogy miert bukott ez a koncepcio nagyot anno, mikor megjelent. A hasznaltan, a megjeleneskori arhoz kepest 50-60 szazelakkal olcsobban vasarolt gep mar majdnem annyiban van, mint egy vadiuj Switch, mire minden meglett hozza, ami kell.
-
ldave
félisten
-
Kai_Rong
senior tag
Eh, most latom csak, hogy a beepitett Wii VC el se indul nunchuk meg wiimote nelkul. Ilyen 10k kornyeke a ket kontroller egyutt, 15k-ert mar komplett Wiit lehet kapni. Tiszta vicc az egesz, a Nintendo spursagaban ismet nem csalodtam
-
Kai_Rong
senior tag
Köszi a tippeket
A Smash szerintem kimarad a Switch-es verzió miatt, illetve a Zelda BotW is megvan Switchre.
Először biztosan a Fire Emblem: Radiant Dawn-nak fogok nekiesni
-
petymek
senior tag
-
ldave
félisten
-
Kai_Rong
senior tag
Ma érkezett meg a gép, nagyon kíváncsi vagyok rá

Vettem mellé egy 1 Tb-s WD external HDD-t. Remélem, a két USB-s y-kábeles megoldással kap majd elég áramot a vinyó.
TLoZ: WW HD, TLoZ: TW, Tokyo Mirage FE Encore-on kívül mit érdemes még Wii U-ra beszerezni? Alapvetően a Wii-s játékokra vettem a gépet? -
petymek
senior tag
WiiU alig használja írásra a tárolót. SSD élettartamát alig befolyásolja.
Kábelt ne 3ezerért, hanem 3százért rendelj kínából. Egyébként nagyobb tárkapacitású HDD-kből akadnak olyanok, amiket a WiiU 2 USB-je sem lát el elég árammal. -
mirci18
addikt
-
ldave
félisten
-
mirci18
addikt
-
ldave
félisten
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Boldog Új évet.
Most vettem észre hogy a wii u gamepadom vibra motorja nyekereg.
Eddig nem volt ilyen problémám itt esetleg tapasztalta valaki már? -
90Quiet
tag
A hangbeállításokban be lehet kapcsolni, hogy a hdmi mellett párhuzamosan az AV csatlakozón is küldje ki a hangot a konzol.
-
BorsóKorsodi
tag
Na mivel a hdd-ez meg kéne vásároljak egy 3e forintos kábelt úgy döntöttem kipróbálom ssd meddig bírja és majd megírom nektek. Viszont van egy másik problémám. Szeretnék projektorral játszani viszont projektoron nincs hangkimenet. Nem létezik valami amit a hdmi kábel elé betudok rakni és ott egy hangkimenetet képezni vagy valami usb-s megoldás ?
-
ldave
félisten
-
BorsóKorsodi
tag
-
gzoll
aktív tag
Hát... Rövid úton jah. Szak szavakkal hadilábon állok, de az van, hogy ugye az SSD adatcellái nem korlátlanul újraírhatók, ezért optimalizálni kell a fájlkezelést, hogy ne legyen sok felesleges újraírás egy egy területen, mert ott elhasználódik, és azok a blokkok idővel kiesnek. Ezért pl az újabb Windows-ok tudják, hogy nem szabad SSD-n töredezettség mentesíteni, elsősorban mert a sok idemásolás aztán odamásolás csökkenti az SSD életét, meg amúgy felesleges is, mert minden blokk ugyanolyan gyorsan elérhető, míg a HDD-nél az olvasófejnek kell odaérni mindenhova és kiolvasni az adatot.
Aztán persze az se lehetetlen, hogy amióta én erről olvastam, azóta már fejlődött a technológia, és az ssd magától optimalizál, hogy mit hova rak, azért én a helyedben megkérdeznék egy valóban hozzáértő embert, hogy mondja meg pontosan az a típus ami neked van az mennyire jó választás erre a feladatra -
BorsóKorsodi
tag
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
gzoll
aktív tag
Nem nyírja ki a Wii U az SSD-t hamar? Mármint, szinte biztos, hogy nincs optimalizálva az adattárolási rendszere SSD-re
-
BorsóKorsodi
tag
Na meg van mi volt a wii betegsége. Leírom hátha másnak is lesz ilyen baja. Adattárolónak egy külső ssd-t használok. Ha ezt az ssd a wii u tetejének bal hátsó sarkára rakom akkor leárnyékolhatta wifi-t, ugyanis miután ezt leveszem róla egyből csatlakozik.
-
solti
senior tag
Állítsd át másik csatornáraba routert
-
BorsóKorsodi
tag
Újabb fordulat a storiban. Már épp meg akartam írni a gameparknak a hibakódot, de erre mára megjavult . Illetve nem teljesen, a szomszéd wifijét már szereti meg a mobilnetemet. Most már cask a saját wifimel van baja
-
toza
senior tag
hello.
tiltott tema a wii u nand 160-0103 hiba helyre allitasa?lolha a felrakott izet leszedem akkor meggyogyul e vagy sem?
ez a kerdes...koszonom
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Gamepark-ot hívd fel, ők foglalkoznak vele. Nekem olyan szinten nincs ezzel tapasztalatom, hogy nem is hallottam/olvastam ilyen jellegű hibáról. Alapvetően a Wii U egy biztonságos konstrukció, relatív kevés hibalehetőséggel. De hátha tudnak mondani rá valamit.
-
BorsóKorsodi
tag
Nem sajnos nem semmi nem történt ami indokolhatná. Szervízben tudnának vele valamit kezdeni?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Pont néhány perce állítottam be az enyémet, én router csere miatt. Pöccre működött az egész. Te cseréltél eszközt mostanában?
-
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok
Wii u konzol egyik napról a másikra úgy döntött hogy nem csatlakozik többé az internetre. Mindenféle beállítás megpróbáltam több wifit és telefonhoz hotspotot is megpróbáltam, de nem segített semmi. Végül vissza raktam gyári beállításokat, és továbbra is semmi. Mit csináljak ? -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
mirci18
addikt
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
koncsik
MODERÁTOR
Sőt az enyéimet is, még visszacsomagolni is volt ideje

-
ldave
félisten
Persze, mindet. Kétszer is, meg párat visszafelé is

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
ldave
félisten
Március óta most hétvégén kapcsolltam be először a WiiU-t és meglepődtem, hogy volt egy system update

-
gzoll
aktív tag
Nekem egyik gépem se mókolt (najó van egy PSP-m, az igen), minden játékom eredeti. Nem azért mert gazdag vagyok, nem is azért mert sznobéria lenne, hanem mert egyszerűen annyira olcsók már a játékok, hogy nem éri meg a rizikó. Pár hónapja van Wii U-m, és az AC Black flag, Mass Effect, Watch Dogs mind 5€ volt a Media Marktban, a Need For Speed Most Wanted volt drága az 11,99€ volt. Gondolkodom, hogy veszek egy használt sima Wii-t (van otthon egy de az első szériás volt, úgyhogy már szépen dobozban tárolom) és azt feltöröm, de azt is csak azért, mert van pár játék, amit szívesen kipróbálnék, de beszerezhetetlen, vagy a használt piacon is drága. :-)
Van Xbox-om is, ott a beépített store-ban vannak állandóan egy két éves játékok leárazva pár ezer forintra. Szóval, ha valaki nem ragaszkodik mindig a legfrissebb legújabb játékokhoz, akkor nem tragédia eredeti játékokkal játszani. Persze a mókolt rendszer mindenféleképpen megtakarítást jelent, és nagyobb játék könyvtárat 😁😁😁 -
törölt tag
-
mirci18
addikt
-
Petreszku
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
13300 - 13201
13851 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- Nintendo Wii U
- (kiemelt téma)
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)