Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
végig néztem, nem rossz, de azért lesz még dolga

-
Goldwin
aktív tag
-
Nézegetem ezt a nyomorúságos UK Club Nintendo-t, nemhogy új dolgok lennének benne, mint USA-ban vagy Japánban, de egyre kevesebb cucc van... (Amit rendeltem sem látható már... Vagy csak 1 jár belőle, azért nem látom?)
-
ldave
félisten
Amúgy hétvégén rájöttem, hogy ezek az epizodikus játékok pont jók nekem (Life is Strange, Revelations 2). Egy epizódhoz elég 2-3 óra, ami pont egy-két alkalom leülni a játékhoz.
-
ldave
félisten
Jóreggelt

-
ayo
veterán
mai random giftem egy 6 slotos fegyver

amúgy eléggé kemény az új boss dlc a hyrule warriorsban, simán elment vele 1 óra, hogy csak belenézzek
plusz a sok update-nek köszönhetően sokat javult a játék, majd egyszer próbáljátok ki -
SzDavid99
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Koncsik megelőzött.
Nem is tudtam, hogy van amiibo-topic. 
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
SzDavid99
üzenetére
Akkor lett volna pofonosztás, ha nem rakod ki.
Belinkelhetnéd az amiibo-topikba is. -
SzDavid99
tag
Készítettem egy amiibo-s aloldalt a Nintenblog-ra, rajta az összes figurával és a kompatibilis játékokkal. [LINK]
Remélem nem gond, hogy kirakom ide, lehet, hogy valakinek a hasznára válik.

-
tariattila
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
gamepadhoz a nagyobb akkut...
ha tudnám, hogy érdemes-e ebay-ről venni még attól is nagyobb kapacitásút még olcsóbban beszerezni akkor vissza is mondanám a rendelést...
(attól félek, hogy nagyon érzékeny a gamepad bárminemű eltérésre és ha nem elég precíz az utángyártott akkor valami gáz lesz)
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ezt jól megírtad.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Egyetértek mélyen tisztelt kolléga úrral, szerintem is ez a fő ok.
Ha lenne magyar eShop stb., akkor is kérdéses mi kerülne bele, lsd. a különbségeket akár csak UK és USA között...
Szerk.: A magyar Nintendo Network meg ez itt, muhaha.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ennek a két cégnek sok más érdekeltsége is van az országban, amivel különösebb megerőltetés nélkül össze is tudták kapcsolni a helyi játéküzletágat. A Nintendónak viszont annyira perifériális piac vagyunk, hogy gyakorlatilag eddig is a Nyugat-Európába szánt cuccok maradékát kaptuk. Egyszerűen nem éri meg üzleti szempontból komolyabban beruháznia ebbe az országba.
-
adalbert1
veterán
Szerintem ez csak akkor lenne így, ha a játékkínálat ugyanaz lenne, a népszerűbb multiplatform címeket kiadnák Wii U-ra is (pl. GTA V). Mivel ez jelenleg sokkal szűkebb, így szerintem az érintetteknél képbe se kerül mérlegelésnél a Wii U a PS4/Xbox One mellett, el se jutnak odáig, hogy az online szolgáltatásokat mérlegeljék.
-
ldave
félisten
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ja, hogy már az sem volt magyar.

Kezdem érteni, miért nincs se hivatalos - az "igazi" Nintendo - által karbantartott magyar oldal, se Network, se semmi, csak pár hardver, meg néhány játék...

Bezzeg PSN-ből és Xbox Live-ból van rendes teljes értékű magyarországi hálózat, rendes magyar leányvállalat, stb. -
Az egyébként miért van, hogy a Nintendo hivatalos magyarországi forgalmazója/üzemeltetője/stb. egy cseh cég?

Jól emlékszem, hogy korábban ugyanezeket a feladatokat egy magyar cég látta el?
most hirtelen nem ugrik be a neve.
-
ldave
félisten
Találtam egy ilyet, érdekes:

Itt egy másik:

-
ldave
félisten
Elég jól haladok a Persona 2-vel, már a harmadik dungeon-t csináltam meg és kíváncsiságból megnéztem egy gamefaqs-os leíírást valamivel kapcsolatban és abban találtam egy korábbi rész leírásánál, hogy egyik döntésem miatt már nem is lehet meg az egyik szereplő legeresőbb Persona-ja. Mondjuk annyia van a játék mentségére jelen esetben, hogy nagyjából figyelmeztet is.
Amit eszembe juttatott ez az egész, hogy ez tipikus jRPG dolog, ami elég rossz játékdizájn szerintem. Régi FF játékban rengeteg ilyen hülyeség volt a legeresőbb fegyverek terén. Az FF XII-ben pl a legeresőbb lándzsát csak úgy lehetett megszerezni, hogy bizonyos ládákat a történet során nem nyitsz ki. De semmi nem utal rá játék közben, hogy mellyek azok a ládák.
-
boost
veterán
Tényleg, a Xenoblade Chronicles-hez hasonló játék van még Wii-re? Talán más játék könnyebben beszerezheto".
-
boost
veterán
Köszönöm, azt hittem, hogy most jön még csak a harmadik. De most nézem, hogy egy darabig akkor semmi se lesz. èn mondjuk még mindig a Super Mario Galaxy-t tolom. Aranyos játék. Heti 2-3-szor szerzek egy-egy csillagot. Ez a tempóm. Gamepadot hetek óta nem láttam, szerencsére nem kell hozzá.

A grafikával kapcsolatban megemlíteném (talán újra), hogy meglepo"en jó. Az eshopos képeken sokkal rosszabb mino"ségu"nek tünnek, mint a valóságban. Amit sajnálok, hogy nem jön eshopba, az a Xenoblade Wii változata. Lemezesen irreális ára van, mint a Metroid Prime-nak. New 3DS-t meg nem veszek miatta, fo"leg, hogy nekem az inkább desktop géming játék, nem kézi.
-
válasz
tariattila
üzenetére
Félek, hogy csak az a három volt a beetetés, a többit nem is reklámozták velük...
-
tariattila
veterán
Szerintetek a Kirby miért nem a szokásos 9£-on kezdett??
18-ért nem fogom megvenni
-
ldave
félisten
Amúgy ha valaki keresni valamelyik gaming platformon, akkor így találtok meg:
- steam: ldave82
- psn: ldaveuk
- wii u: ldave82
- 3ds: 1950-7490-2178 -
Sirandrish
legenda
Zeldás infókat a Zelda topikba is nyomhatnátok.
Szegény kicsi topik mindig a süllyesztőbe van pedig 1-2 dolog mindig van róla
Ittenvane..lustábbaknak belinkelem

-
Goldwin
aktív tag
-
ldave
félisten
5,7 millió amiibo fogyott eddig, ehune a toplista:

-
ldave
félisten
Na, Wii U TVii már nem lesz soha EU-ban. Kellett hozzá több mint két év, de végre kimondták.

Helyette 3DS-en (!) megjelent egy Nintendo Anime Channel nevű valami, de hogy ez megy-e magyar IP-ről, azt nem tudom.
-
ayo
veterán
az alkalomhoz illően mentem be melózni

-
ldave
félisten

-
ldave
félisten
Meg is van a hét híre Nintendo témában: a Nintendo is pályázott a Harry Potter jogokra 1998-ban: [link]

-
ldave
félisten
OMG! Nintendo és Netflix közösen állítólag Zelda TV sorozatot készít!
-
ayo
veterán

-
boost
veterán
Hétvégén leépítettem a N játékállományomat. Mindent elvittek, kivéve a W101-et, meg egy két 3DS játékot. MK8 maradt még, de az nem is volt eladó. Készen állok az X-re meg Zeldára.
Addig is maradnak a Wii játékok. Remélem jön még egy pár. -
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
"Azok a kerekek így nem nagyon fognak forogni szerintem."
Ezért tart ott a Nintendo, ahol.

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ez van ha marketinges készít PR anyagot és nem egy mérnök

-
boost
veterán
Indítottam egy ios topikot, ha valakit érdekel az ios géming, ott lehet trécselni róla.
http://gamepod.hu/tema/ios_iphone_ipad_itouch_jatekok_topikja/hsz_1-50.html
-
ldave
félisten

Lassascskán már jöhetnének az infók ezekről a QoL termékekről.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Így átolvasva, az tényleg nagyot dobna, ha elég erős lenne a gép az Unity-val írt játékok futtatásához. A legtöbb független fejlesztő azzal dolgozik.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Pár tipp mielőtt elolvasnám:
- full HD , kapacitív kijelző
- két analóg kar
- jobb online és fiókrendszer
- Android -
Dr.F.E.R.I.
addikt
Közel 30 játékfejlesztő véleménye arról, mit szeretnének látni a Nintendo következő kézi konzoljában. Hosszú, de nagyon érdekes olvasmány!
-
ldave
félisten
Ezt az Amiibo bizniszt a végletekig tolják:

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ha már Zelda

-
ldave
félisten

-
Ilyennel van tapasztalata valakinek? wii to hdmi - Youtube-on egész meggyőző.
-
Nem tűnnek túl eredetieknek, mármint official nintendo licensed.
-
ldave
félisten
Szomorú hír, de ma az egyik általam is követett játékoldal, a Jostiq bezár
2004-ben nyitott meg az oldal, az AOL üzemeltette akik most kihúzták a dugót. Érdemes ránézni és pár cikket elolvasni az írók búcsúírásaiból. -
ldave
félisten
válasz
adalbert1
üzenetére
A Sunshine-ra amúgy azért is tippeltem, mert nem hiszem, hogy egyhamar jönne új 3D Mario játék (a 64/Sunshine/Galaxy vonalon), viszont igény lenne rá és a Wind Waker portolása ha jól tudom alig fél évett igénybe, szóval talán a Sunshine se lenne sokkal több munka, ráadásul könnyen kiszervezhető egy külsős csapatban, ahogy a Nintendo szokta is a remake-k esetében.
-
adalbert1
veterán
Az eladónak nagyon kelhetett a pénz, mert annak adta, aki hamarabb ment érte, kb. 3 órát nem tudott várni arra, hogy válaszoljak neki.

SzDavid99: Igen, egyelőre most jobban tetszik a 2DS.
ldave: arra én is fogadnék, hogy kevesebb gép fog fogyni, nagyjából minden system seller cím kijött már. New 3DS szerintem ugyanaz lesz, mint a DSi, a nagyobb címeknél nem fogják megkockáztatni, hogy csak erre adják ki őket. A Super Mario Sunshine HD-nak nagyon örülnék, eddig ugyanis teljesen kimaradt.
Én arra lennék kíváncsi, hogy jön-e új Mario játék, vagy várni kell 2-3 évet a következő konzolokig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 256GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5293
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon szép gyűjtemény, én szerintem már a huszadának is örülnék. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)