Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Metallica M72 World Tour 2026 június 11 - 13. Budapest
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
l.skywalker #4108 üzenetére
Köszi, sikerült (ha minden igaz holnap jönnek érte). Kb. fent volt 5 percig a hirdetés, de érdekes módon nem itt (pedig itt is feltettem, ráadásul fizetősbe tette ki), hanem a Facebookon vitték el.
-
Crvsh3R
senior tag
Szerintetek így a Switch 2 hype közepette el lehet adni egy újszerű állapotú, megvigyázott OLED modellt (nem hurcibált, csak dokkolva használt, használat után mindig tartóban tartott, heti pár órát ment csak, Spigen edzett üveggel ellátva és egy tartalék is van hozzá)? Ha igen, akkor vajon mennyiért lehet úgy, hogy azért el is menjen, de meg is érje eladni? Eléggé vegyesen látom fent árban HA-n és mintha többet is látnék hirdetve Switch 2 bejelentés óta (FB-n és HA-n is).
Meg akartam tartani Switch 2 megvásárlásáig, hogy át tudjak költözni róla, de a garancia miatt úgy néz ki, hogy itthon kell mégis megvásárolnom, így viszont drágább és Pro Controller 2-vel a MK bundle egy kész vagyon. Muszáj pénzé tennem, hogy a 2-t meg tudjam vásárolni.Ha esetleg nem fér a topic témájába, akkor töröljétek a kérdésemet, illetve PM-ben is jöhet a válasz. Ebben az esetben elnézést kérek!
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R #3997 üzenetére
Na, közben a FB-os emberke aki fél napos eltéréssel válaszolt megemberelte magát és már le is zongoráztuk az ügyletet, elméletben már fel is adta. Szerintem nem is volt drága (11k feladással együtt). Dying Light Platinum Edition, papírdobozzal, minden kiegészítővel együtt.
Régi FB profil, 800+ ismerőssel, posztokkal, folyamatos telefonos kapcsolatban voltunk az ügylet végén. Remélem nem ver át. -
Crvsh3R
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólás!
Sajnos itt fent nagyon ritkán látok Dying Light-ot (abból is a Definitive Editon ha lehetséges, hogy legyen minden a kártyán). A legutóbbi pont akkor szedte le az eladó HA-n, amikor rá akartam írni. FB-n találtam, de vagy nem válaszol az illető vagy pont a kártyáról nem küld képet és nehézkesen válaszol (kb. fél nap eltéréssel). -
Crvsh3R
senior tag
Ti honnan szerzitek be a használt játékokat? Érdemes FB Marketplace-en, ha igen akkor mire érdemes figyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces képek
- Eredeti játékok OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 12400F BOX + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 , 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Dell Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest