Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Engem a Patapon 1-2 lepett meg, azt lehet be is szerzem majd, ha jó áron megy.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szintén.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
playmore
üzenetére
A PS5 inkább egy fasza árfluktuáción van túl megjelenés óta itthon, én is szar ütemben vettem meg sajna, szóval simán elképzelhető, hogy mire jön ez a Switch 2 megint beesik 160 környékére. Nehezen képzelek el forintban 2-essel kezdődő árcímkét hozzá, de ezek a gyártók mindig meg tudnak lepni.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
playmore
üzenetére
Nem igazán lehet összemérni ezt a konzolt a másik két gyártóéval, anno a Switch is a PS4 slim fölött nyitott kicsivel. Most a PS5 slim 190 alatt beszerezhető, ha 200-nál többet kérnek el a Switch 2-ért az elég vastag ceruza mások segítsége nélkül is.
Negyedmillát szánok rá, abból legyen meg a gép meg egy-két játék használtan aztán boldogság van. -
Bad Pritt
félisten
Nintendo Reveals New Mario Kart LEGO Set For MAR10 Day
Kicsit drágább, mint egy amiibo, de elég baba.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én meg a Metroid Prime 4-et, nálam az lenne system seller, de híre-hamva sincs (megint).
-
Bad Pritt
félisten
válasz
NyMRooD
üzenetére
Hát én furcsállnám. Egyrészt tavaly elengedték az MCC és az Infinite kezét is, leépítették és átnevezték a fejlesztőstúdiót, lelőttek valszeg egy-két futó projektet, ezzel jelezve, hogy lezárták az eddigi korszakot és új alapokra akarják helyezni a franchise-t. De biztos van az a pénz, amiért megérné kiadni, mondjuk 20 euro környékén az MCC egész patent csomag lenne.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
NyMRooD
üzenetére
Mindegyik biztos nem fog, mert sem a Wars 1-2-vel, sem az 5-tel nem foglalkoznak már és nem is fogják portolgatni (az 5 PC-re se jelent meg). MCC mellett az olcsó portolhatóság szól és olcsóbban tudnák szórni, de én nem látom magam előtt azt a közönséget, akiknek ez kéne akár PS-en, akár Nintendón.
Infinite tökéletes lenne, színes, szagos, könnyen átlátható lenne pici handheld képernyőn, TV-n a mai napig jól néz ki még Series S-en futtatva is. Multija megvan még, de be van kapcsolva a teljes cross platform, szóval egeresekkel kell bohóckodni...
-
-
Bad Pritt
félisten
Sorry, volt már.

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

5 évig csinálta a Bandai, 5 éve csinálja a régi-új fejlesztőcsapat, félig felnőtt közben egy generáció, jó lenne már kézhez kapni.