- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Szerintem az már túlzás lenne. Ha még bírna is 90/120 FPS-t akár csak néhány indie platformer játékban, akkor inkább ésszerűbb 60 Hz-en jobb üzemidővel tolni, legalább is én biztos így tennék. Eleve kis kijelzőn handheld-ben szerintem kevésbé látványos, nem igazán éri meg. Dokkolva már más, de ott szintén inkább a grafikai részletességre kéne akkor a vas, ha a 60 már megvan. Nintendo sose lesz ez a műfaj, erre ott a PS5 Pro meg az erős PC.
Ha a Steam Deck vagy az első ROG Ally erejét hozza, én már baromi elégedett leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Mikrotik routerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sirandrish