- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Rigormortiis #52712 üzenetére
Én átállítva használom, mert mindegyik konzolon össze-vissza nyomkodtam mindent.
-
Quinine911
aktív tag
válasz
Sehogy, hagytam az alap beállitáson.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Pont hogy a nintendonál ez jóval régebb óta van így. Az első ilyen 4 gombos elosztás talán a snes kontrolleren volt, 1990-ben. A PS1 95-ben jött, ott jelek vannak de jobbra volt a törlés/back, alul az ok. A 2001-es xboxnál is hasonlóan.
A ps és xboxnál se véletlenül van, hogy a ps-nél az analógok egymás mellett vannak, xboxon meg fordítva, gondolom levédték és ezt tudták kihozni belőle (bár ez csak okoskodás)
Ha a másik két konzolon szocializálódtál furcsa lesz a nintendo féle fordított felállás, de szokható. -
ldave
félisten
válasz
Nem akarom ebben a Nintendot védeni, mert engem is néha megzavar, de pont hogy ők használják úgy a kezdtek óta, ahogy kitaláták, sőt a japán PS játékokban a mai napig is így van, hogy a kör az OK és az X a vissza, nem pedig ahogy mi itt nyugaton megszoktuk.
-
válasz
En hagytam ugy ahogy a nintendo kitalalta. Néha szar, amikor pár hét kihagyas után visszamegyek ps-ezni, de 10 perc alatt visszaszokok.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gaming notebook topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Mobil flották
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest