- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Ezt én értem, meg azt is, hogy lehetne olcsóbb a digitális is, ebben egyetértünk. Ezt a nagy "tesóknál" sem értettem sosem, hogy a digitális miért azonos vagy magasabb áron van fent, mint a fizikai példány. Ha olcsóbb lenne a digitális, akkor nyilván azt venné jobban az ember és a kutyát nem érdekelné a lemezes. Már aki nem hajlamos a gyűjtésre, ahogy korábban írták, a Nintendo-nál azért erre is rá lehet kapni.
De hogy kicsit ON is legyek, most jutottam el odáig, hoy kipróbáljam a 3D World-öt, nem volt túl sok időm játszani. Bár most sem, kemény fél órát tettem bele, maga a játék tetszik, jó pofa. Viszont én úgy látom hogy ez a port most nem sikerült olyan jól, nem mindenhol lehet érezni azt a smooth 60 fps-t. Jól megy a játék, de van 1-1 pont, ahol látványosan beesik. Hát mi van Veled, Nintendo?
-
mike1334
veterán
Sokan nem adják el a játékaikat. Sőt, sokan ki se bontják, felteszik a polcra és megveszik digitálisan is. A Nintendo nagyon veszélyes, ha hajlamos vagy az ilyesmire. Van olyan játékuk is, ami csak limitált ideig kapható...ezt sokan soha nem fogják eladni, mert nem lesz újra. Plusz a 60€ csak kishazánkban tűnik soknak, amúgy nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Energiaital topic
- További aktív témák...