- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu #45359 üzenetére
23 -at én már nem vettem meg, de szerintem az új generáción jó lett az új rész. Tök jók lettek már a mozgások is. Szerintem... Trial -ra érdemes ránézni EA Play -ben.
Úgy voltam vele, hogy már a 22 -t sem veszem meg. Viszont jött egy jó ajánlat Nintendo -n és végül bezsákoltam. De csak azért, hogy néha tudjak egy kicsit kézben játszani. Amúgy teljes szezon alatt max. pár órát játszom vele.
Szóval már én sem vagyok aktív játékos.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu #45357 üzenetére
Én a kezdetek óta toltam Fifa -val, de már meguntam. Szóval azt aláírom, hogy jobban is bele lehetne nyúlni. Viszont ilyenkor megint az a kockázat, hogy lehet új tagokat nyersz vele, de a mostani aktív közösségnek nem feltétlen fog tetszeni...és azért még mindig elég népszerű játék.
Ezt nem a Nintendo Legacy verzióra írom, hanem úgy általában.
Illetve megjegyzem, hogy engem már annyira nem hatnak meg a különböző online, multiplayer, pvp dolgok a játékoknál. Szóval egyáltalán nem éri meg az UT miatt sem előrendelni, sem az elején megvenni.
Szerk.:
Mondjuk egy Diablo IV -nél pont lényeges lesz, hogy milyen online és coop dolgok kerülnek bele. Szóval azt nem mondhatom, hogy egyáltalán nem érdekel az online mód...de többségében tényleg nem izgat. Fifa -nál sem. -
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu #45353 üzenetére
Gyatrán nem megy, de szerintem már annyira nem sima, mint régebben. Főleg az előző generációban kiadott korábbi gépeknél (PS/Xbox). Nem beszélve a HyperMotion -ről, amit már csak az új generáció kapott meg.
Szerintem lassan a PS4/One éra is elmegy Legacy -ba.
#45355:
Az EA azt mondta, hogy sok mindenbe beleszóltak a játék felépítését illetően. Nagy változás persze biztos nem lesz. Mert ezt nagyjából körvonalazták. -
icemad
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
-
.LnB
titán
-
Balazs_
senior tag
válasz
30z.Samu #44791 üzenetére
Áh, az túl láma lenne, XBox után is XBox 360 jött, legyen Nintendo Switch Infinity!
Splatoon 3 nagyot ment, a best-selling Switch games listán a 32. helyre került fel pár nap alatt.
Illetve kijött a Pokemon klón TemTem, mindenképp ajánlom azoknak, akik kiégtek a Pokemon játékokból.
Bőven nem tökéletes, de aranyos játék. MMO-sabb mint a Pokemon, ezáltal van cloud save is.PC-n már kint van egy ideje, szóval van bőven videó Youtubeon a játék állapotáról.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu #44606 üzenetére
Nintendo -val előbb el tudok képzelni egy hasonló együttműködést, mint például a Sony -val. Ettől függetlenül nem nagyon van rá reális esély, hogy érkezik valami hasonló.
Egy kisebb verzióban, kizárólag Xbox exkluzív címekkel elképzelhetető lenne. Főleg úgy, hogy már lassan okosórán is lehet futtatni.
Persze felhőből.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu #44587 üzenetére
Mi általában ezeket használjuk. Ebből a jobb felső és a jobb alsó az átlagnál nagyobb. Ebbe férek bele reggel.
Kisebb adagokra meg ott a CP, Street Fighter és a kisebbik Xbox bögre. 2 pedig a páromé. Bal alsó nem a legszebb nyomásban, de párom szereti az Okami -t.
Szóval gondoltam veszek pár Nintendo bögrét is.
-
.LnB
titán
válasz
30z.Samu #44563 üzenetére
Én mint új tulaj. Sokszor gondolkodtam is, hogy megkérdezem itt, hogy melyik Pokémon játékot érdemes megvenni, meg mi a különbség? Aztán nem kérdeztem meg egyszer sem, mert annyi más van amit meg kell vennem még. És a Pokémon egyébként sem annyira érdekel.
Bár van olyan játékmenet/játékmechanika amit élvezetesnek tudnék tartani, de tényleg nem tudom, hogy ezek milyen játékok.
-
válasz
30z.Samu #44248 üzenetére
A Switch főmenüjében válaszd ki a bal felső sarokban a profilképét.
Ez az oldal a Profil fülön fog megnyílni. A joystick segítségével görgess jobbra.
Görgess lefelé a listán, hogy láthasd a már játszott játékaidat és a rájuk fordított órák számát.
(azt nem tudom, hogy a törölt játék adata bent marad-e) -
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
félisten
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu #44165 üzenetére
Felőlem jöhetne külön egy GBO (Game Boy OLED) is a régi kazikhoz és új játékokhoz is.
Asztali verziót nem is vennék. De abból nekik nem lenne annyi pénz.
Meg akkor már ott az Analogue Pocket, ami úgyis csábító számomra. Mióta megjelent... Csak hát nem olcsó buli, főleg a plusz adapterekkel.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
30z.Samu #44137 üzenetére
GC idején még tudtak bika HW-t csinálni.
Meg nekem amúgy nem kell hogy felvegye a versenyt a PS5-el pl, de ennyivel azért ne is legyen elmaradva. Arról nem is beszélve hogy maga a hibrid/hordozható téma, és a bazi kijelző mennyit dob az árán, amit kénytelen vagyok megfizetni, viszont soha nem használok. -
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu #44113 üzenetére
Nagyon bejött nekik ez a hibrid vonal, és azért a kézi konzolozásban sem újszülöttek. Csodálkoznék, ha elhagynák és kizárólag asztali konzolt csinálnának.
Más jellegű hibrid megoldást el tudok képzelni, de szerintem a mostani vonalon fognak tovább haladni. Majd meglátjuk.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu #44043 üzenetére
Ahol éppen kifutott az adott generáció, ott igen. Aztán végül megszűnt a támogatás.
Itt azért speciális a helyzet, mert nagy a hardver különbség a másik két konzolhoz képest.
Kérdés az, hogy az EA -nak megéri -e nagyjából teljesen külön fejleszteni. Valószínűleg nem.
Másik kérdés meg az, hogy bírna -e többet a hardver, de valószínűleg már így is a határon ácsorog a legacy. Szóval itt maximum játékmenetben lehetne fejlődni. Az meg a nagyban sem sokat szokat szokott változni...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu #44017 üzenetére
Az emberek nagy része UT -t nyom. Így eleve meg fogják venni az új részt. Fifa elsősorban az online -ról szól. Plusz most már sokak kedvence a Juve is újra saját névvel fog szerepelni a játékban.
Már a mobil verzióban is szinte teljesen kigyilkolták a PVE -t. Most is van, csak már sokkal kevesebb, ami egy alap ikon tour. Plusz eventekhez kapcsolódóan van egy-két meccs a a skill game -ek mellett.
Mert erre van igény.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
30z.Samu #44000 üzenetére
Van aki nyomja a gázt végig? Én toltam végig többször is a Mario Kartot, hogy autosteering be van kapcsolva, csak induláskor kell a boost. Elég fékezni.
Még 200-asnál is elég, csak többet kell a fékezni.
Jöhetne már a 2. booster pack, ha egyenletesen lesz elosztva 23 végéig akkor 4 havonta kellene érkeznie, ami mostanság van. -
icemad
nagyúr
válasz
30z.Samu #43974 üzenetére
Autós játékban szerintem a Nintendo ott b@szta el, hogy ilyen on/off kapcsolós megoldást használtak a kontrollernél. Nincs se finom gyorsítás, se finom fékezés. Innentől kezdve az összes Nintendo-s autós/motoros játék a vicc/mobiltelefonos kategória. Tök mindegy mennyire exkluzív, ez hazavágja az egészet.
-
válasz
30z.Samu #43986 üzenetére
Igen, csak kisebb gyereknél ez a fajta negatív hatás sokkal rosszabbul érinti. Lehetne az, hogy a hátsók "szélárnyékban" feljönnek, ezt meg inkább büntetésként élik meg és nem érti, hogy miért kapja - fiam elég galamblelkű -. Ez kb. olyasmi, mint az összes Bogyó és Babóca társas, ahol másból sem áll a játék, csak x y mezőre léptél, lépj hátra 6-12 mezőt.
Nyilván azok mások, de Switchen nekik a Hot Wheels bejött. Nekem annyira nem a DLC árak miatt.
-
válasz
Ez a kart nekem fura dolog, gyerekek nálunk nem igazán szerették meg, a lebegő deluxxle kormány az bejött, viszont pl. az nem, hogy az előrébb vagy elől haladót mindig szivatják. Ha Nintendoznak és autós, akkor a hot wheels megy inkább. És én is nagyobb durranást vártam tőle.
Más platformon meg ott a Forza vagy wreckfest.
-
sgfool
tag
válasz
Én benne voltam a multiversus korábbi zárt tesztjében. A nyíltbétára ráfogok lesni. Ahhoz képest hogy free to play, teljesen korrekt bunyós cím, amivel olykor, munka után simán le lehet ülni és űzni multiban. Kiváncsi leszek a játékmódokra, pályákra és milyen további karakterek lesznek benne, bozonttal elég jól lehetett csapatni az ellent. A harcrendszer nincs túlbonyolítva, a hit boxja nem olyan pontos mint a smashnél, legalábbis alfánál még nem volt igazi, de mivel free to play, szerintem egy rossz szó nem lehet rá, kellemes meglepetés. Nem emiatt fogom félre tolni a smash-t, de szuper van hogy van ilyen is
-
-
sgfool
tag
válasz
30z.Samu #43971 üzenetére
A super smashnél, játékon belül mai napig vannak különféle event tournamentek, hogy bizonyos karakterekkel lehet harconi, vagy bizonyos szabályok által. Emellett van a sima tournament, ami szintén váltakozik, van amikor néhány napig csak 1vs 1, i lletve ugye mikor 3-4 játékost dob össze. Emellett van a sima multi quick battle mód, ahol aztán meglehet neki adni, hogy milyen mód, milyen szabályok legyenek. Nyilván azt hozzá kell tenni, hogy nem mindegyik ellenfél valódi játékos, néha kitölti gépi ellenféllel, de mai napig elég aktív. Eladási listákon még bőven lehet látni, úgyhogy vannak jönnek mennek a játékosok
Ha valahol betudod szerezni jó áron, akkor mindenképpen csapj le rá, meglepően jó.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest