- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Köszi. Én is rájöttem közbe hogy az adatok azt mondják hogy 18-19 óra a töltés idő.
Gyors töltésidejű töltőket nem ajánlják ni-mh -s aksiknál, azt olvastam hogy károsodik a túl nagy töltési áramerősségtől, és túl is melegszik.
Szóval akkor ha mindegyik elem ugyan annyira van kimerítve akkor fel lehet így tölteni. Feltételezve azt hogy mindegyik elem ugyan olyan tulajdonságokkal bír.
Elemekre rá tudok mérni multiméterrel hogy ugyan annyira merültek-e ki. És utólag ki tudom talán meríteni őket egy kis motorral vagy valamivel egyformára. Szóval ezt meg lehet oldani.
Olvastam egy Ni-Mh leírást amiben kb 14 órás töltés idejű töltőt ajánlanak. Szóval ha veszek biztos nem veszek gyors töltőt, főleg hogy nem érdekel mennyi idő alatt töltődik fel.
Arról is olvastam hogy ki lehet nyírni őket ha nem egyformán vannak kisütve és úgy töltöm fel, de ez pontosan miért történik?
Töltőből létezik olyan ami leállítja a töltést ha feltöltődött az aksi? Vagy ilyen egyszerű akkuknál ilyen nem létezik? Egyáltalán ha létezik akkor hogy működik? Mitől tudja hogy feltöltődött az aksi? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest