- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ray Rice nagyon durván elverte a csaját. Itt van a felvétel. Azért nem gondoltam, hogy ilyen komoly. :S
Erre csak 2 meccs? Egy szezont kaphatott volna.
-
.LnB
titán
Én amennyit láttam a meccsből, Brady-t talán az zavarta meg, hogy most végre kapott pacsit a Gronk TD után. Nincs ő ehhez hozzászokva. El is bízta magát.
Más:
Láttátok a készülő Falcons stadiont?!
Én még csak most láttam a Hard Knocks-ban. Azta rohadt! Nagyon durva lesz.
[link] -
én is gondoltam rád a félidőben, amikor a SkySporton folyamatosan átvágták a többi meccs legfontosabb jeleneteit... mondtam is a srácoknak, hogy na majd szívhatom a véred...
Na ezek után csatt. A pofám befogom, mert amit láttunk tegnap az siralmas volt. Ha nem Brady dobta el homályba a labdát, akkor az Off fal és a zseb omlott össze pillanatok alatt. Egyszerűen szánalmas volt, és kétségbeejtő.
Mondjuk még így sem volt annyira kiábrándító Brady teljesítménye, mint Romoé... na jó talán azért, mert Romotól megszokhattuk az Int. gyűjtést, Bradyt viszont soha nem láttam ilyen ramatyul játszani.
-
anulu
félisten
én konkrétan kapartam az arcom a TV előtt ülve... Moreno ismételten szétfutott minket. valamit nagyon rövidtávon kell csinálni az O fallal, illetve Gronk sem volt még annyira labdabiztos, mint tavaly, amikor épp nem volt sérült.
remélem a 3-4. hétre belelendül a csapat.a 15-1 még meglehet!
-
.LnB
titán
Sokat gondolam rád, és a Pats drukker ismerőseimre
De azért most nem fogok annyira pattogni. 17:0 val vonulni a félidőbe egy Jags ellen :S Az lehet cikibb is mint kikapni a Miami-tól. Gondolhatod hogy éreztem magam. Leültem, na mondom gyorsan elverjük őket azt nézhetek más meccset. Aha... már kapartam az arcomat.
És hiába nyertünk. Ez nagyon vészjósló volt. Én tavaly is úgy gondoltam, hogy Foles szezonja egyszeri és megismételhetetlen. Aztán az első félidőbe be is sült szépen. Persze a másodikban korrigált. De nem tudom mit gondoljak róla.
Szerintem a Giants kikap a Detroit ellen, és akkor vezetjük a csoportot
Már csak azért izgulok, hogy vajon banga Eli dob e 3IT-t mint elit QB haverja RomoDe fájó lehet az a Pats vereség, leginkább mert a csoport rivális ellen történt.
-
Dyrtyho
őstag
-
Integra
titán
kéne egy olyan android nfl app, mint a fotmob pro fociban.
van ilyen? -
pohár
félisten
azért Bryant mit kapott hátulról, te jó isten... nézni is rossz volt
-
Integra
titán
lol, 3. interception, itt ma semmi sem jön össze a dallasnak
-
.LnB
titán
Tony Romo elit QB
Nagy harcban lesz idén Eli-al a dobott IT-ket tekintve. -
Integra
titán
fúdegyenge ez a dallas, 2. interception is megvan a 49ersnek
-
Integra
titán
kaepernick is on fire!!!!
-
Integra
titán
hoppá, mit dobott kopernyik, ezt miért nem tudta csinálni a múltkor?!
LOL és megdobja másodszor is ugyanúgy, td... -
.LnB
titán
Persze, láttam mindent.
Az Eagles számára egy félidővel később kezdődött a szezon mint a többieknek
De a fantasy-m az szépen elúszik úgy néz ki, főleg ha a futótok nem játszik akkor tuti :SVan egy kérdésem (ez már nem csak neked Zéé)
Mi a különbség az Eagles és a Pats között? -
Integra
titán
na, 7:0 máris a 49ersnek
-
Dyrtyho
őstag
A New England Patriots se a régi már
-
maláj
addikt
3:30 vissza, -10
asszem elmegyek vacsoráért és rákészülök a következő meccsre -
Dyrtyho
őstag
Brady & Gronk
-
pohár
félisten
az milyen már, hogy elkezdődik az NFL-es műsor videója, meg zene, aztán ahogy kereken 20:00-t üt az óra, elfeketedik a képernyő... beszarok
nekem kis fos, régi crt tv-m van, de bezzeg az lcd-n ugyanúgy megy tovább a műsor... na hogy van ez?
-
maláj
addikt
kezdődik a Minimaxon a delfinek-patrióták móka
azzal a körszakállas barommal a mikrofon mögöttszerk: 30-10 lesz, Brady 2 TD, O INT, ~ 250y
-
Dyrtyho
őstag
Miami Dolphins-New England Patriots meccsnél mit tippeltek ?
-
Dyrtyho
őstag
Na ez a nem semmi
-
.LnB
titán
crey most mondták, hogy Brady és Gronk játéka kérdéses.
-
spammer
veterán
Meccset csak élőben. Felvételről nagyon ritkán nézek meg bármit is, hiszen már úgyis megtörtént/lezajlott/eldőlt. Maximum a meccs szépségéért meg lehet nézni, ha jó volt, de izgulni, szurkolni ilyenkor már sok értelme nincs, akkor meg oda az élmény egy nagy része.
Csúsztatott még elmegy, mert előbb-utóbb beérik az élőt, de attól még akkor sem szeretem felvételről nézni az elejét sem.
-
spammer
veterán
22:45-ös meccsre azt írja a Sport TV honlapja, hogy "mai". Korábbi meccs ismétlését adják, nem is élő meccset?
szerk: aha, akkor csúsztatott élő... Azt sem szeretem igazán, de akkor majd belelesek.
-
pohár
félisten
a vasárnap esti meccseket én is, de csak egy kis fostalicska 30 centis TV-m van... monitorból meg jóval jobb, bár nem FHD, de azért mégis jobb ezen nézni... mondjuk az adás se HD nálunk, szóval kőkorszak
sőt, olyan elcseszettül van most a szobám, hogy le se tudok ülni a TV-vel szemben, a földön ülök az ágynak nekitámaszkodva...
-
pohár
félisten
valaki nem vette fel HD-ben véletlen a tegnapi meccset? SD minőségben nem igazán szeretnék szenvedni vele, a magyar kommentátor is kéne rá
-
Integra
titán
most néztem meg, miután sikeresen elaludtam már az elején
elég nagy defense gyalu volt a hawkstól.... -
.LnB
titán
Na most végeztem én is a meccs megnézésével.
packers@seahawks
Rövid véleményem, értékelésem:
[SPOILER]
Úristen! Ez a Seahawks brutális. Lynch-et senki nem bírja megfogni 1v1-be. Ha egy védő megy rá annak a jutalma loss tackle és min. 5yard. Csak többen tudják megfogni. És ez a tény, hogy ennyire erős ez nagy fegyvere a Seahawks-nak. Látszott is, mikor Wilson-ék readoption-t nyomtak akkor a védők mind mentek Lynch-re. És az elkapók ilyenkor teljesen szabadon várták a labdát. A másik kiemelendő játékos, Harvin. Ilyen jó ha épp nem sérült. És a seattle-i védelem sem gyenge. Én a szezon előtt is azt tippeltem volna, hogy idén megismétlődik a tavalyi döntő. Ebben a Seahawks ma megerősített. Már csak a Broncos kérdéses.
GreenBay szemszögéből nem túl rózsás a helyzet. Nincs offense fal (ennél még Phillybe is jobb van) ez látszik a sok sack-ből. Egyedül Lacy tűnt jónak, de igazából csak 34yardot futott, szóval ő se.
Öröm volt látni, hogy a bírók nem dobálták szét a meccset. Az előszezonra jellemző illegal contact fújásokat hanyagolták. Féltem, hogy erről fog szólni a szezon. De ezen a meccsen nem volt sok. Remélem a többin sem lesz.
Jó meccs volt, a bajnok megmutatta, hogy talán még erősebb is mint tavaly. Szerintem ismét SB résztvevők lesznek.
[/SPOILER] -
Én papírkutya voltam, a meccs előtt bealudtam...
Aztán kerestem a meccs highlightokat, és pislogtam, mert Rodgers kapott 8 sacket az első félidőben... Utána jöttem rá higy ez a tavalyi meccs összefoglalója.
De azért most sem kímélték bakker, nem sok esélye volt kibontakozni. Még mindig félelmetes a Seahawk def.
-
A Zéé
Topikgazda
első félidő egész jó volt, reméljük ez a 2. is az lesz...
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
A Facebookon aktivabb emberkéket sok szeretettel várom az NFL Hungary csoportomban. Jelenleg 185 taggal büszkélkedhetünk
-
Integra
titán
mindenki alszik?
-
Dyrtyho
őstag
Néhány érdekesség az idei NFL szezon előtt
-
-
A Zéé
Topikgazda
csapat népszerűségi felmérés, nem meglepő eredményekkel
-
anulu
félisten
-
.LnB
titán
válasz
Cartman023 #8218 üzenetére
Ne vegyél komolyan ez csak trashtalk, hangolódunk a szezonra!
Ezt a tackle-t figyeld: [link] Ohh wait... ez nem is az
-
Cartman023
aktív tag
-
A Zéé
Topikgazda
abba ne hagyjátok!
-
.LnB
titán
Az már a múlt... mikóvótmá' az?
De Dreamteam volt, csak álmodtak a győzelemről és mi szurkolók is azt reméltük, hogy az csak egy álom.
Idén simán csopot harmadikok leszünkEli ismét szór rekord mennyiségű IT-t és kész.
Mondjuk amilyen sz*r a Dallas, kis szerencsével csoport másodikok is lehetünk.Az a kép
kurvajóAmúgy sz*r mikor egy velem hasonló kaliberú emberrel találkozok, és kapom a képembe az áldást (a trollkodást)
-
.LnB
titán
Szokás szerint baromi erős párosítások vannak az első héten.
Eagles szurkolóként, a Jaguars elleni meccset fogom nézni vasárnap. De kaphatott volna jobb ellenfelet is az Eagles, mert így az a leggyengébb párosítás talán a 19:00-ás meccsek közül.Szerintem jövő héten egész héten pótolni fogom a fontosabb párosításokat. És mire végzek már kezdődik is a 2.hét.
-
maláj
addikt
NFL 2014–2015, ALAPSZAKASZ 1. FORDULÓ
2014. 09. 05. @ 02:30 ==> Seattle Seahawks – Green Bay Packers (Tv: Sport2)
2014. 09. 07. @ 19:00 ==> Atlanta Falcons – New Orleans Saints
2014. 09. 07. @ 19:00 ==> Chicago Bears – Buffalo Bills
2014. 09. 07. @ 19:00 ==> Kansas City Chiefs – Tennessee Titans
2014. 09. 07. @ 19:00 ==> St. Louis Rams – Minnesota Vikings
2014. 09. 07. @ 19:00 ==> Miami Dolphins – New England Patriots (Tv: C8, 20.00)
2014. 09. 07. @ 19:00 ==> New York Jets – Oakland Raiders
2014. 09. 07. @ 19:00 ==> Philadelphia Eagles – Jacksonville Jaguars
2014. 09. 07. @ 19:00 ==> Pittsburgh Steelers – Cleveland Browns
2014. 09. 07. @ 19:00 ==> Baltimore Ravens – Cincinnati Bengals
2014. 09. 07. @ 19:00 ==> Houston Texans – Washington Redskins
2014. 09. 07. @ 22:25 ==> Dallas Cowboys – San Francisco 49ers (Tv: Sport2, 22.45)
2014. 09. 07. @ 22:25 ==> Tampa Bay Buccaneers – Carolina Panthers
2014. 09. 08. @ 02:30 ==> Denver Broncos – Indianapolis Colts (Tv: Sport2)
2014. 09. 09. @ 01:10 ==> Detroit Lions – New York Giants (Tv: Sport2)
2014. 09. 09. @ 04:20 ==> Arizona Cardinals – San Diego Chargers (Tv: Sport2) -
Cartman023
aktív tag
"Wes Welker amfetamin használat miatt 4 meccses eltiltással kezdi meg a szezont." - FK!
-
.LnB
titán
NFL Network-on megy egy beszélgetős műsor. Arról beszélnek ki lesz a szezon MVP-je. Michael Irvin azt mondja Jay Cutler
Jót nevettem.
A többség LeSean McCoy-t mondta. -
and1ao
őstag
válasz
Cartman023 #8201 üzenetére
Tudod nem is O nyeri a meccset a PO-ban
-
Cartman023
aktív tag
Igen, érdemes a szerződések mögé is nézni, pl amit említettetek már Dalton szerződése elsőre nevetségesen sok volt, viszont a részleteit megismerve egy egészen jó szerződés lett az.
A. Smith arra jó, amit most csinál : egy brutál futó mellett dobálgatja néha a labdát. PO-ba én például nem vele mennék, mert szerintem nem tud úgy meccset nyerni mint a nagyok.Én attól félek egyre jobban, hogy Luck mennyit fog kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló