- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
én is gondoltam rád a félidőben, amikor a SkySporton folyamatosan átvágták a többi meccs legfontosabb jeleneteit... mondtam is a srácoknak, hogy na majd szívhatom a véred...
Na ezek után csatt. A pofám befogom, mert amit láttunk tegnap az siralmas volt. Ha nem Brady dobta el homályba a labdát, akkor az Off fal és a zseb omlott össze pillanatok alatt. Egyszerűen szánalmas volt, és kétségbeejtő.
Mondjuk még így sem volt annyira kiábrándító Brady teljesítménye, mint Romoé... na jó talán azért, mert Romotól megszokhattuk az Int. gyűjtést, Bradyt viszont soha nem láttam ilyen ramatyul játszani.
-
anulu
félisten
én konkrétan kapartam az arcom a TV előtt ülve... Moreno ismételten szétfutott minket. valamit nagyon rövidtávon kell csinálni az O fallal, illetve Gronk sem volt még annyira labdabiztos, mint tavaly, amikor épp nem volt sérült.
remélem a 3-4. hétre belelendül a csapat.a 15-1 még meglehet!
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Gyúrósok ide!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest