Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Hát nem tudom mi lesz ebből a bírói balhéból, sikerül-e már végre megegyezni, de jó lenne... Én nem fikázom a mostaniakat, mert biztos, hogy nincs egyszerű dolguk, nagy a nyomás és az elvárás, de sokszor látszik rajtuk, hogy elég határozatlanok, rutintalanok. A szerencse az, hogy van videóbíró meg minden ilyesmi, de azért mégis vannak elfuserált ítéletek..
szerk:
az ellendrukk témáról: nekem se jutna eszembe fikázni bármelyik csapatot is... Vannak kedvelt csapataim, ahogy már írtam is, drukkolok nekik, de bármelyik csapat győzelmét elismerem, ha megérdemelten nyer, nem utálom egyiket sem, maximum nem érdekel annyira
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- 130 db regény és képregény (Star Wars, Marvel, DC, stb)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest