Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
Hát ez gyors kör volt nekünk, mondjuk várható volt..sajnálom hogy a DEF így összeomlott, pont erre a meccsre. Mindegy hogy Tannehill állt e volna ott vagy Moore mert egyiküket sem tudták volna megvédeni, így meg nem lehet nyerni. Sajnos senki nem tudott nálunk egyénileg nagyot alkotni és az egész meccs egy tragikomédia volt számunkra. De nem panaszkodom, Philbin lapátra kerülése után Gase az első idényében behozott minket a PO-ba. 2008 óta böjtöltünk szóval az ilyen sikereknek is örülni kell.Viszont a bérsapka miatt nem vagyok nyugodt a jövőt illetően.. "Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Syz
senior tag
válasz Mottie #12116 üzenetére
Bell, Big Ben, Brown az tiszta sor de ez egy profi klub ahol kell tudni pótolni 3 kulcsjátékost is.Ez egy tét nélküli sörmeccs lesz mindkettőnek de a szurkolók kedvéért azért csak nem szívatják meg magukat otthon a Cleveland ellen
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Syz
senior tag
Érdekes szorzó van a Pittsburgh-re otthon a Cleveland ellen.. (1.42 győztesre) Pihentetés lesz vagy mi? Otthon csak nem hasal már le a Steelers az 1/1 várományos ellen ugye?
-
Syz
senior tag
Ez aaaaazzzz,megvertük a mumust Most megint ott vagyunk mint 2 éve,hogy reális esély mutatkozik a PO-ba kerülésre.Akkor nem éltünk vele,remélem most másképp lesz.Mondom ezt úgy,hogy nem igazán lehet hasraesni a hajnali teljesítményünktől,inkább azt mondanám hogy összejött minden a Jets ellen.Petty-t sikeresen lebontottuk párszor "Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Syz
senior tag
Utat a Miaminak, köszönöm, köszönöm.. Elnézést, erre van a PO? Igen, de ha azt nem találnák meg akkor a WC is arra van A borzasztó kezdés után végre van remény, GO PHINS GO!!! [ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
Halló,kívánságműsor?Sok szeretettel küldeném a következő számot ööö..érti majd az akinek szól
A mackónadrágtolvaj lábai előtt hever a liga[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
Juhúúúú..megvertük a Billst Go Fins go! "Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Syz
senior tag
Hát persze..a Steelers ellen persze nyerünk Nem hinném hogy innen elmegy ez a meccs,meg kell hogy legyen Go Fins! "Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Syz
senior tag
válasz schawo #11729 üzenetére
Azért borzasztó érzés lehet otthon így kikapni.. Utolsó másodpercekben az ellen jön egy FG-al egy buta szabálytalanság miatt és tudod hogy előtte volt két kihagyott FG kísérlete, hátha most is kihagyja.. Aztán ezt pont berúgja..
-
Syz
senior tag
Örülök hogy a Panthers-el együtt mehetünk rá az 1/1-re Go Fins! "Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Syz
senior tag
Justin Forsett a Lionsnál van próbajátékon
-
Syz
senior tag
Haverok használják az NHL klubból.Nincs vele gond tudomásom szerint,eddig dícsérték
schawo: ma nem voltam dolgozni és így tegnap NFL napot tartottam,végignéztem az összes meccset.Nem szeretem a Saintset és a Chargersnek "szorítottam" inkább,teljesen pártatlan volt előtte az érdeklődésem eme párharc iránt.Érdekes dolgok történtek az tény,de bundára nem gyanakodnék azért..ez inkább valami átokféle lesz..
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
Uhh mi van a San Diego meccsen
-
Syz
senior tag
Na nem történt csoda hajnalban, sima L.. Azt hittem hogy ha vége lesz a Philbin érának akkor jön majd a fellendülés és talán ábrándozhatok majd a PO-ról, de úgy fest a dolog hogy jó lesz ha elkerüljük az 1/1-et.Persze még messze a szezon vége, de jelenleg semmilyen lelkesítő dolgot nem tudok felfedezni a játékunkban és ez nem csak a sok sérült miatt van így, nem lehet azzal takarózni..
-
Syz
senior tag
Még csak a 3.forduló ment le de tényleg olyan mint ha a csodák földjén járnánk
-
Syz
senior tag
Szégyen hogy egy Browns ellen otthon hosszabbításra állunk..kuka lesz ez idény is a Finsnek "Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Syz
senior tag
Nos én abszolút NE ellendrukker vagyok de le a kalappal a csapat előtt komolyan mondom mert megint sikerült varázsolni.. Ebben persze megint benne van BB zsenialitása is. A mindenki által elkönyvelt sima L-ból hogyan csináljuk sima W-t "Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Syz
senior tag
Kíváncsi vagyok mire megyünk a Seahawks ellen..az oddsok elég érdekesek,ennyire pürének néznek?
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
Szevasztok urak!Az ideihez hasonlóan idén is indítanánk a Fantasy ligánkat (Mennyei Liga)
Cartman Team és Oxford Omegas várunk szeretettel ismét,illetve új játékosokat is.Írjatok privit,köszi"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Syz
senior tag
Tiszta vicc eddig ez a Saints meccs "Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
-
Syz
senior tag
Azt nem értem miért nem jegelik már Peytont, hiszen nem csak néhány meccsen nyújt rossz teljesítményt hanem gyakorlatilag a nullával egyenlő amit csinál.Eddig is a védelem hozta a győzelmeket a Denvernek szóval igazán ki lehetne próbálni a csere QB-t. Nem gondoltam volna a szezon előtt hogy ennyire rosszat húzok Peytonnal.. "Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Syz
senior tag
Szevasz Philly,szeva "Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Syz
senior tag
Tudod mi a legviccesebb? Első körben nyertem fantasyban,nyert a Dolphins is.Aztán három zakó egymás után,a Fins-nek szintén.Majd nyertem most egymás után háromszor,a Fins ebből kettőt lehozott és a bye week miatt egyel előrébb vagyok.Szóval követi a csapat a fantasy eredményeimet,ezek szerint pedig akkor mivel most 4-3-mal állok a Patsnek is reszeltek péntek hajnalban De szép volna ha folytatódna a sorminta
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Syz
senior tag
Ezt se gondoltam volna hogy a második félidő már csak garbage time lesz Go Fins go!
-
Syz
senior tag
Látod Philbin? Így is tud játszani a Fins most hogy végre eltakarodtál a bús p...ba
-
Syz
senior tag
Na végre,imám meghallgatott Philbin takarogggggy!Kár hogy erre a lépésre ilyen későn került sor,már két csoportriválisi zakón túl vagyunk így aztán ennek az idénynek valószínű hogy már most lőttek.Viszont most bye week-en leszünk szóval lehet rendezni a sorokat bárki is legyen majd az új edző.Philbin egy konzervatív pöcs volt Miamis pályafutása alatt és tényleg senki sem volt már vele jó viszonyban.Csodát nem várok ettől az idénytől már de pozitívumokat igen.
-
Syz
senior tag
Fins drukkerkénk hatalmas reményekkel tekintettem erre a szezonra de úgy néz ki hogy szépen haladunk az 1/1 felé,ennyire kilátástalan játékot ritkán látni.A védelem is egy katasztrófa,Suh egy túlárazott sz..r,a támadójáték meg mint olyan nincs,10 yardokért vért kell izzadni az a baj hogy mindenki ellen.Én nem tudom már mióta van róla szó hogy talán majd megválnak Philbintől de most már tényleg ideje lenne mert semmivel nem tudja motiválni a csapatot és mindenkivel megromlott a kapcsolata.
-
Syz
senior tag
Még 1 hely van kiadó! Kérlek jelentkezz utolsó tag
-
Syz
senior tag
Még két tag jöhet
-
Syz
senior tag
Sziasztok!Szerveztünk egy 8 fős baráti NFL Fantasy ligát azonban idén 3 tag nem veszi elég komolyan a dolgokat és eddig csak öten vagyunk meg.Szeretnélek megkérni benneteket hogy ha szeretnétek játszani vagy tudtok olyat aki igen akkor jelentkezzetek privátban egy e-mail címmel és küldjük a meghívót Sima alapjáték egyébként,kedd vagy szerda esti draft-al és akkor ugye 3 tagot keresünk még,de ha több lesz az sem baj.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Digitális Állampolgárság Program
- Projektor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óvodások homokozója
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest