- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Igen írtam is korábban hogy adott esetben lehet hogy én is váltok ios-re, de azt majd akkor csak jövőre addig még használom a n5-t.
Ezekkel az újabbnál újabb androidos csúcs készülékekkel meg úgy vagyok hogy lehet akármilyen is, ha jön egy stagefright 3.0 vagy akármilyen újabb biztonsági rés, akkor frissítések hiányában megint csak egy elavult eszközöm lesz.. Nem vagyok valami fontos ember de például a bankolást is a telefonról csinálom menetközben, mindenféle vásárlásokat, Amazon eBay, satöbbi. De hát nyilván nem én vagyok az egyetlen
szóval engem eléggé nyugtalanít, ami Android fronton megy.
arra leszek még kíváncsi hogy holnap tényleg lesz-e valamilyen bejelentés a Google részéről hogy Windows Phone ra és kihozza az alkalmazásait. mert az például még egy érdekes dolog lehet ha a Chrome, YT, stb elérhető lesz wp-n... meg ugye az összes androidos alkalmazás előbb-utóbb, a fejlesztők is úgy akarják.
-
LógaGéza
veterán
A Moto X Purenak az a hátránya, hogy olcsóbb, mint a 5X? Amúgy a Z5 nem lett rossz, Snapi810 v2.1 van benne, és elvileg megoldották a melegedést. Ez már nem ugyanaz, mint ami az M9-et hajtja.
Amúgy Meizu Pro 5 is megér egy ránézéstIgaz, 5,7".
Tegnap végre kipróbálhattam egy 6+-t. Nekem egyáltalán nem tűnt ormótlan nagynak, nagyon jól tudtam használni, pozitív csalódás volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest