- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Igen írtam is korábban hogy adott esetben lehet hogy én is váltok ios-re, de azt majd akkor csak jövőre addig még használom a n5-t.
Ezekkel az újabbnál újabb androidos csúcs készülékekkel meg úgy vagyok hogy lehet akármilyen is, ha jön egy stagefright 3.0 vagy akármilyen újabb biztonsági rés, akkor frissítések hiányában megint csak egy elavult eszközöm lesz.. Nem vagyok valami fontos ember de például a bankolást is a telefonról csinálom menetközben, mindenféle vásárlásokat, Amazon eBay, satöbbi. De hát nyilván nem én vagyok az egyetlen
szóval engem eléggé nyugtalanít, ami Android fronton megy.
arra leszek még kíváncsi hogy holnap tényleg lesz-e valamilyen bejelentés a Google részéről hogy Windows Phone ra és kihozza az alkalmazásait. mert az például még egy érdekes dolog lehet ha a Chrome, YT, stb elérhető lesz wp-n... meg ugye az összes androidos alkalmazás előbb-utóbb, a fejlesztők is úgy akarják.
-
LógaGéza
veterán
A Moto X Purenak az a hátránya, hogy olcsóbb, mint a 5X? Amúgy a Z5 nem lett rossz, Snapi810 v2.1 van benne, és elvileg megoldották a melegedést. Ez már nem ugyanaz, mint ami az M9-et hajtja.
Amúgy Meizu Pro 5 is megér egy ránézéstIgaz, 5,7".
Tegnap végre kipróbálhattam egy 6+-t. Nekem egyáltalán nem tűnt ormótlan nagynak, nagyon jól tudtam használni, pozitív csalódás volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- KERESEM! Thermaltake The Tower 100
- ÚJ LENOVO T14 GEN 5 l Core ultra 5 135H vpro l 16GB DDR5 l 512SSD l WINDOWS HELLO l TÖBB DARAB
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest