Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

Azért ez,,,,ez,,EZ b@'zmeg...szavakat nem találok,,,bombázó szilikon csoda pocahontas a villamoson, körzővel rajzolt popsival, "manga szerü, és nagyságú" szemekkel,,, angyal arccal...
    Óóóórdas nagy büdös ribancként :Y :DDD
    Hogy miért? Miért ribanc, és miért nem találom a szavakat?
    Mert képzeld el, hogy mindez amit leírtam, egy tökéletesen átlátszó függöny szerű anyagba volt "csomagolva"...szóval a pupillám legkisebb erőltetése nélkül is láthattam, hogy nincs rajta melltartó, és tangában van...
    Miért nem mennek el az ilyenek a ....ok, hogy kulturáltak, meg civilizáltak vagyunk, és nem ugrunk rá minden nőre aki megtetszik...
    De azért ez, már kezdi kiütni a biztit,,,
    Persze, hogy tetszik,, de ez már frankón fájdalom küszöböt súrol szvsz. egy egészséges férfinál...szóval már majdnem "nem tetszik",,,
    Vagy lesz szíves megengedni, hogy diszkréten valamelyik sarokban összecsúnyázzam az arcát...vagy bármilyét, aztán mindenki mehet a dolgára...
    Ne szopassuk már egymást.... :(
    Jaaa...de várjál, ordasrendkívüligényes kisasszony, papírzsepivel fogta a kapaszkodót... :C :DDD

Ami meg sem lepne, bárki másnál, "átlag halandóknál"...
    De "ez a fajta" (és most elnézést, hogy így fogalmaztam,,, de nem véletlen)nem kérdez, csak mosolyogva bólogat , ha azt mondja neki a gazdája, hogy ma este gang bang bukakke,,,
    Érdekesnek tartom az ilyen kettőséget...

Magamat sem értettem, miért a felháborodásom, hiszen milliót láttam ilyet már,,,,
    Aztán rájöttem mi kavarhatta fel a lelkem...hát a közeg...
    Mi a fszt keres ez villamoson??? Felháborító :DDD :DDD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés