Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, SSD külső ház
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: Őrangyal akcióban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #855 üzenetére
Van, GTA Vben van kb. 10k+ órám, Wowban is volt egy jó 7 évem, GW2ben is több ezer órám van. Ennek a játéknak mindene megvan kb. hogy olyan legyen, mint anno a Dark age of Camelot, amit nem hagytam volna abba, ha nem cseszik el a hülye kiegészítőkkel. Bár utána csináltak classic freeshardot.
-
válasz
Sirandrish #821 üzenetére
Élvezhető, de erősen épít a pvpre (endgame nagy része az). Viszont kapcsolható az openworld pvp flag, szóval ha nem akarsz, akkor nem veszel részt a factionök közötti csetepatéban. Shop van, mégiscsak az amazon, de eddig a legkomolyabb amit láttam az a housing item kollekció volt, ami igazából nem egy nagy kaland, a többi skin.
Nekem 2060 van most egy 2700x mellett, azzal WQHDban tök jól elvagyok, ha ez segít.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #821 üzenetére
1. Biztos Még high-on is.
2. Nem az. Teljesen élvezhető. Kikapcsolható a PVP és tolhatod csak PVEben. És igen. Tudsz cuccokat szerezni PVP küldik nélkül is.
Van shop. Skinek a meglévő armorodra. Meg pár csicsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest