- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szülinapos ajándékról ér ide írni?
Én Kedvesnek egy kulcstartót vettem, amin egy üveghasáb van, belegravírozva pedig (''3D-ben'') egy M betü -mint Mindig...
[Szerkesztve] -
net84
őstag
Hogy ne legyen hasztalan, rossz méret, stílus, anyag:
- kikötöd, hogy valami fehérnemüt vennél neki, de hogy biztos jó legyen Ő is kell hozá....
- veszel mellé valami meglepetést, amit viszont csak a bevásárlás után adsz oda neki... ez ütősebb, tudat alattija: mégis kapott meglepit...
Ez egy aktív példa... Párom szombaton fog kapni valami rütyükét Nőnapra, és mivel utólagos (de megbeszélt) ajándék lesz, ezért Ő választ (bármit - ez a lényeg, csak szép legyen) én fizetek...
Boldog Névnapot!!!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Azt hiszem en ma a virtualis fulhuzogatason kivul semmit nem fogok
-
Damage
senior tag
Viccen kívül:
- virág (ez akármi mellé egy jó alap)
- plüssállat (írtad, hogy ez már nem nyerő)
- ékszer (túl átlagos, de minden nő örül egy szép aranykarkötőnek)
Én vettem már színes TV-t, mp3 discman-t.
A következő ajándékom az lesz, hogy elviszem egy hétvégére valami szép helyre (Mo-on belül). Egy szép 3 napos hétvége Keszthelyen, vagy a hegyekben vmi normálisabb szállodában, ahol van fűtött belső medence, szauna stb.
Nem egy nagy összeg és egy fényképezőgép társaságában maradandó élmény marad!
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
Vegyél neki jóóó sok memóriát + egy új alaplapot (a régi helyett), persze nem fogja használni, de Te tiszta szívedből vetted neki! És hogy ne menjen kárba ez a sok szép cucc, használd egészséggel
-
Ye_Nő
tag
Szerintem egyértelműen a legjobb ajándék a könyv és/vagy a hanghordozó, nemcsak a kedvesnek, nemcsak névnapra. Ha megengedhetem magamnak, a legtöbb alkalomra, vagy ''csak úgy'' jelleggel, hirtelen felindulásból is ilyesmit ajándékozok, és általában én is az ilyen ajándéknak örülök a legjobban.
-
Agyzuzo
addikt
Virág + egy DVD film (lehet másolt is ;) ) a kedvencei közül (most épp: Chicago).
-
Myki19
aktív tag
Hát gondoldát át neked mire lenne szükséged?Majd vedd meg neki azt,ő ugysem használja,te meg feláldozva magad majd elhasználod
(majd most jön az anyázó duma hogy megint milyen hülye vagyok)
Hát figy szerintem ez attól függ hogy mennyi pénzed van!Mg mennyi idős,mert ékszernek meg ruháknak mindig örülnek,meg szerintem a virágnak is!De a szándék a fontos! -
mákostészta
tag
Helló! Fizess elő valamelyik kultúrális magazinra! ( Playboy, Cosmopolitan, Penthouse, ...)
-
bitfarkas
őstag
Komolyra fordítva, a nők nagyon szeretik az olyan személyes dolgokat, amik kifejezetten hozzájuk, vagy közös emlékhez kapcsolódnak.
Aztán persze (kevés kivételtől eltekintve) imádják az ékszert (bizsut), meg a pomádékat. Csak ez egy veszélyes terület, mert illatban, meg márkában eltalálni egy nő ízlését még húsz éves kapcsolat után sem egyszerű.
A mindennapos használati tárgyak közül csak azok jöhetnek szóba, amelyekre ugyan vágynak, de sajnálják rá a pénzt.
A virág persze kötelező, ha (elegáns egy szál, akkor is)
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Legjobb ötletem (ami a legnagyobb ovációt kapta): Ember magasságú cserepes yuccapálma.
-
Jam-Master J
aktív tag
Jó téma!
Én cserepes virágot szeretek adni (nem szeretem a múló dolgokat), plussz egy szál rózsát. Hja, az éttermi meghívásról se feledkezzünk el.
Névnapra én általában gyrost kérek (istenit tud a Zasszony csinálni), meg egy rekesz sört (!!), amit a TV előtt kortyolgatok el szinte együltömbenEz többet ér bármilyen étteremnél.
-
divot
veterán
Névnapra a legegyszerűbb a virgácsokor. Azt pedig úgy válaszd ki, hogy különleges legyen, de mindenképpen illeszkedjen a kedvesed stílusához. Az én kedvesemet egy hónapja például egy nagy csokor tulipánnal leptem meg, csak úgy álánátúr, és nagyon örült neki, mert azt mondta, hogy legalább egy kis tavaszt varázsoltam az életébe. Szóval így.
-
Sziasztok!
A kérdés adott. Nem nagyon szeretnék ''értelmetlen'' befektetésbe kezdeni. Már annyiszor volt plüsscucc...Valami jó ötletet / storyt tud vki ezzel kapcsolatban?
Danke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest