Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
nálam alap, hogy casavier és sand bent van, casavier mindent túlél sand meg jól tud sebezni, a papot most kaptam meg, be is dobtam neki a sok gyógyítást mágiatörést és energia immunitást, nagyon hasznos tud lenni 1-2 helyen. mondjuk mikor quara és sand is bent van a csapatban akkor 1 kör alatt hal minden. sand greater missile, quara erősített fireband és mindenki haldoklik. nálam nem szokott bugolni sand, igaz kb 3 órán át frissítette magát a játék mikor feltettem

-
diegho
nagyúr
az orosz tolvajt én soha nem használtam, nekem nem kell, csak az elején használtam, a ranger se volt használva csak, ha muszáj volt, akárcsak a bárd. igaz egy harcos csapatba a bárd nagyon jól jöhet. a lovag ha nem lenne ennyire elcseszve simán ütne mindent, még így elcseszve is erősebb mint khelgar. a varázsló csajt se szoktam használni, csak bent van a csapatban, ő az egyetlen akire nem figyelek oda, mindig hagyom meghalni
biztos szerethet, mindig másnak adok igazat ha vita van 
-
diegho
nagyúr
igén és egy sorcerer hány varázslatot is tud megtanulni összesen? és egy wizard mennyit is? segítek: sorcerer tudja talán 30%-át, wizard összeset és ez a nem mindegy, hogy wizard-al azt használsz amit akarsz, sorcererrel meg kapsz szintenként 3 varázslatot aztán nesze neked. az oké hogy sokat varázsol de mikor nincs választék nem sokat érsz vele.
-
diegho
nagyúr
miért tudna mindenből egyet elsütni a wizard?
wizard messze a legerősebb, minden varázslatot meg tudsz vele tanultatni, ergó nem csak szintenként 3-4et tud hanem az összeset, azt varázsolod vele amit előzetesen bememorizáltál, sokkal erősebb mint a sorcerer, messze a többi kaszt felett van a wizard. -
Gregorius
őstag
Inkább varázsló, legalábbis nem front-line tankként lehet használni. Nagyon limitált ellenben teljesen egyedi varázslatai vannak. Ez az elsődleges támadása (minden második szinten +1d6 magic ha jól emlékszem), és nincs korlátozva abban, hogy hányszor varázsol egy nap. Ráadásul bizonyos szint fölött automatikusan gyógyulni is tud.
[link] -
Gregorius
őstag
Nincsen különösebb trükkje, egyenként le kell őket verni. Annyira nem kemény legények külön-külön. Asszem olyan 30-40 után elfogynak. Ammon javasolni fogja, hogy a Web of Purity-t használjátok együtt a Cleansing Novával, de nincs rá különösebb szükség. Aztán ha elfogynak, akkor egy nagydarab King of Shadows fog megjelenni. Ekkor szét kell verni az oszlopokat, aztán az ezüst karddal a portalt, ezután már nem fog regenerálódni a főnök és őt is le lehet szedni.
-
Gregorius
őstag
A fránya falakon egyrészt programhibából át lehet "esni" (nekem Khelgar rendszerint két-három szektorral arrébb szokott előkerülni, amikor eltűnnek), másrészt ha nagyon muszáj, akkor át lehet törni (igaz, elég sokat kell ütni), harmadrészt gond nélkül átlőhetsz/átvarázsolhatsz rajta, a ranged attackokat nem fogja meg, ez a harmadik megoldás a preferált. Nekem Warlockkal nem volt sok gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Licencek
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az hogy nem értesz a wizardhoz a gép meg mindenből egyet táraz be neki már más kérdés, ettől még messze a legerősebb kaszt 
wizard messze a legerősebb, minden varázslatot meg tudsz vele tanultatni, ergó nem csak szintenként 3-4et tud hanem az összeset, azt varázsolod vele amit előzetesen bememorizáltál, sokkal erősebb mint a sorcerer, messze a többi kaszt felett van a wizard.
wizard a legerősebb ez mondjuk nem kétséges, másodiknak viszont már nehéz lenne dönteni, talán fighter/weapon master.