Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wavid
csendes tag
válasz
csabi98
üzenetére
Érdekes ez a dolog, én is One-ról váltanék számlás One számot, május 16.-án adtam le a megrendelést online, de azóta sehol semmi, senki sem hívott, és semmi sem történt, de úgy, hogy még én is írtam nekik.
Tudom, hogy hosszabb idő egy One-Netfone váltás, de ennyire?
Ha továbbra se lesz semmi, akkor megkérdezem egy Netfone értékesítőtől is, hogy ilyenkor most mi van ezzel a hordozással.
Lehet, hogy valami hiba miatt nem is ment át a rendszerükbe, hogy az a rendelés le lett adva?
Pedig kaptam a rendelés leadása után szerződést, One-nál nincs tartozásom sem, se hűség, és a személyes adataim mindkét helyen pontosak voltak, ebben sem lehetett hiba. -
kl122
tag
válasz
csabi98
üzenetére
bocs, de ez most komoly, hogy 7 hetet, azaz közel 2 hónapot vártál egy számhordozásra és még tapsolsz is hozzá???
-
4Grider
félisten
válasz
csabi98
üzenetére
Azonos infrastruktúrát használóknak adott telefonnal azonos frekvenciát használva azonos lesz a térerő, azt nem lehet előfizetőnként felnyomni.
Ami a térerőt felnyomhatja az az, hogy ha 2600 MHz helyett 2100 MHz-et, az helyett 1800 MHz-et, az helyett 900 MHz-et, az helyett 800 MHz-et, az helyett 700 MHz-et, az helyett 2G-t használ épp a telefon. Minél kisebb ui. az épp használt frekvencia, annál jobban terjed, ergo annál jobb lesz a térerő. Az alapsáv meghatározása a telefon és a bázisállomás egyeztetésének eredménye, folytonosan változik a vételi viszonyoktól függően.
A térerő kijelzését a határértékek átírásával a szolgáltató is feltornászhatja, de ez nem szép dolog, mert ettől a térerő maga nem változik és becsapja az előfizetőit. (Anno a Digi Mobile játszott ezzel.)
Ha androidos telefonod van és felteszel rá egy hálózatmonitorozó szoftvert (pl. netmonstert) látni fogod hogy milyen térerővel és jelminőséggel dolgozik épp az alapsávon a telefon és milyen sávokat fog hozzá esetlegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZEN.com
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest