Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Nálam is ez volt, de "hülyének" néztetek. Mielőtt felmondtam volna az egészet az ÁSZF változás miatt, teszteltem egy Vodás feltöltőkártyás SIM-mel, hogy esetleg én vagyok e "elátkozva" a térerő problémák miatt, de nem.
2 kerületben, + lakásban is próbáltam, és mindenhol rosszabb volt a Netfone, mint a Vodafone.
Lehet, hogy Vodafone hálózatot használ, de az előzőekben már ki volt tárgyalva, hogy valószínűleg priorizál a torony, és egy "rosszabb" minőségűre engedi fel a Netfone-os számot.
Persze ez csak teória, de nálam itt gurult el a gyógyszer, plusz a BP-Nyugatmagyarországi utazgatásaim során a 0 térerőre, meg a nem létező mobilinternetre.
Ha olyan területen vagy, ahol nincs túlterhelve a Voda, és jól kiépített, egy jó alternatíva lehet a Netfone, de én sajnos nem ezt tapasztaltam, az ügyfélszolgálat meg egy különdíjat érdemelne a csodás szolgáltatása miatt.
-
E300TD
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
aha, minden ugyan az ... szóval akkor semmi különbség a voda és a netfone apn között sem, mert mindkettő ugyanazt a hálózatot használja.
Vagy, ha te azt mondod akkor van különbség, ha más mondja, nincs ....
Az égetés inkább az, ha valaki olyan szekerét tolja, ahol magasról tesznek az ügyfélre, aki akár lehet hülye is, de belőle élnek. Ha valami gond van legalább válaszolni kellene .....
A hozzáállásod azt sugallja, hogy akinek gondja van, annak igazán nincs is, csak szórakozásból írogat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest