Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
Akkor el fogják utasítani a hordozást. A régi szolgáltatónál át kell írni sajnos az előfizetést a nevedre annak minden költségével együtt, mert minden adatnak egyeznie kell. Én így tudom legalábbis. A másik verzió, hogy cégesen hozod át és itt iratod át a nevedre. Meg kell kérdezni mindkét helyen, mennyi lenne a költsége.
-
llaszlo
veterán
Ezek szerződést nem küldenek?
Azt hittem, hogyha már minden online megy, akkor emailben kapok egyet. -
zzola
titán
Nah, megjött az első számla. Kíváncsi vagyok, hogy a munkáltatóm elfogadja-e. Vodafone/Telekom-nál mobil internet van a számlán, itt adathasználat.
-
xcsabo
senior tag
És mi van ha most céges flottában vagyok, de magán előfizetésre akarom áthozni?
-
4Grider
nagyúr
válasz
giligili #640 üzenetére
A számhordozás mindenütt ugyanúgy történik, mivel két szolgáltató összmunkája kell hozzá.
Hétköznap este 8-12 között történik meg, jellemzően 10-ig készen van.
Egy hét alatt meg kell legyen, ha az új szolgáltatódnál megadott adataid stimmelnek az átadó szolgáltatónál lévővel. Tehát nem árt előtte adatot egyeztetned az átadó szolgáltatónál (de magát a számhordozást az átvevőnél kell kezdeményezned). -
giligili
újonc
Hali, hogyan zajlik a Netfonenál a számhordozás? Az előző szolgáltatónál május 10-ig köt a hűség, mennyivel előbb kell "bejelentkeznem" a Netfonehoz, illetve mennyi idő maga az átállás, lehet-e időszakot kérni(délután pl.)?(még soha nem vittem át a számomat sehova, semmit nem tudok erről
)
-
csszrbalazs
újonc
Esetleg tudja valaki?
A SIM kártyát bele lehet tenni routerba, vagy ezt tiltja a szerződés? -
llaszlo
veterán
Megrendeltem. Várom a futárt.
Igazából nekem az bőven elég, hogyha működik. A Telekomot sem hívom soha.Felőlem ha nem lenne ügyfélszolgálat az sem érdekelne
-
Dracula72
senior tag
Értem. Köszönöm mindkettőtöknek a válaszát
-
-
llaszlo
veterán
Most mennyi a csatlakozási díj? Ezt nem találtam a honlapjukon.
Több panaszt is olvastam itt a hangminőségre. Ez megoldódott már? Nekem is Telekom van és azzal most minden ok. Nem lehet, hogy mivel a Netfone csak bérlő ezért a T hátrányban részesíti az ő ügyfeleit?
-
sifarr
senior tag
Számlázásban a netfone kilistázza a hívások perceit/darabszámát vagy ugyanúgy "nem pazarolja a tintát" mint a telekom a korlátlanoknál?
A hívásokat nem, az internetfogyasztást sem. Viszont az sms-t igen. Gondolom, azért, mert az 100 fölött fizetős. Biztos, hogy a nemzetközi hívás/sms-t és a nem EU-s roamingot is listázzák, mert az is fizetős. Bár lehet, higy az EU-st is.
De a hívásrészletezőben megnézheted tételesen. -
NFT2
junior tag
A Mobilháló egy üzletkötői hálózat, ami a Netfone szolgáltatásait értékesíti. Ők csak az egyik értékesítési csatornánk, elérhettek bennünket közvetlenül weben, telefonon, GSM bolthálózatban, az emag-on is ott vagyunk, és még vannak ötleteink a jövőre nézve
Egyébként az Mobilháló nem az a klasszikus mlm hálózat, amihez sok mindenki fejében negatív élmény társul, nem piramisjáték, ők is régóta a piacon vannak. Aki lehetőséget lát üzletkötőként is a Netfone termékek értékesítésében, érdemes meghallgatni őket.
Nem jellemző ránk a DM levél/SMS küldés, de azt sem ígérem, hogy a jövőben számotokra tényleg értékes ajánlatokkal nem jelentkezünk, azt viszont ígérem, hogy ezek nem lesznek zavaró mennyiségűek. -
onetwo
tag
Sziasztok!
Számlázásban a netfone kilistázza a hívások perceit/darabszámát vagy ugyanúgy "nem pazarolja a tintát" mint a telekom a korlátlanoknál?
-
NFT2
junior tag
válasz
#75114240 #612 üzenetére
Szia, tekintsd ezeket az írásaimat "hivatalos" kommunikációnak. Igyekszem olyat írni, amit tartani is tudunk, jelenlegi információink alapján. Összegezve egy sorban, nyárra ezekkel szeretnénk megjelenni: 4G hang, eSIM, applikáció, nagy adatot és kevesebb beszélgetést tartalmazó csomag. Az 5G-vel kapcsolatban még nem tudok nyilatkozni, amint van kommunikálható dátum, megosztom itt.
-
xcsabo
senior tag
Könyörgöm. Tanuljatok már meg helyesen írni. Plíz!
-
bkiky01
senior tag
válasz
#75114240 #605 üzenetére
Nini a nagy megmondó.. Most aztán jól megmondtad.. Pff.. (Telekomnál vagyok)
Az, hogy neked nincsenek igényeid, attól még van aki szereti a fejlődést és elvár dolgokat..
Sztem az ilyen fotelhuszárok a visszataszítóak akik újoncként osszák az eszet..
Az, hogy 2021-ben említek valamit, ami "jó lenne a jövőben", az max folyamatos ügyfeleket fog jelenteni a szolgáltatónak, ha meg nem teljesül talán attól sem dől senki a kardjába. Bár azért egy 4G hang már nem a világ vége. -
bkiky01
senior tag
Látom más is gondolkodik a váltáson, nem csak én..
E-sim szerintetek várható valamikor? Talán ez és a 4G hang, ami érdekel, de inkább a 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Androidos tablet topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest