Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
Szerintem tévedsz.
És van a mellékletnek is jogi relevanciája. Lásd ÁSZF 7. oldal: ...
Lehet, elvégre "errare humanum est".
Lehet, hogy neked van igazad.De feltettem egy konkrét kérdést a 16-os Telekom akcióval kapcsolatban. Felelj akkor a kérdésre az akciós melléklet alapján.
Ha visszavonják az akciót, akkor 37-re emelkedik-e a pecdíj vagy marad 19 a hűség végéig? Csak az akciós mellékletből tudsz-e egyértelmű választ adni? Ha igen, akkor mi a válasz?A hűséges kérdésedre meg nyilván nem az akciós mellékletben van a válasz, hanem az általános részben ...
Megnéztem a törzsrészt is. Semmi eligazítást nem ad az előző kérdéssel összefüggésben.A 16-os akciónál az ügyfél határozott idejű szerződést köt az akciós kedvezményért cserébe. Az akciós mellékletből nem derül ki egyértelműen, hogy a szolgáltató is vállalja-e a határozott időre a kedvezményes percdíjat. Márpedig az akciók feltételeinek is (a szolgáltató határozza meg) is egyértelműen értelmezhetőnek kell lennie. Ha a szolgáltató vállalja a határozott idő végéig a 19-et, akkor ez nem derül ki a mellékletből.
Tőlem tekintheted a szerződés részének azt a mellékletet, de nincs benne válasz, hogy mi van/lesz az akció visszavonása esetében a fennmaradó hűségidőben. Azaz adott esetben semmit sem ér.Adtam megoldást is, ahogy szerintem az ilyen váltás esetében a szerződést kötik. Az akció egyértelmű feltételei az egyedi szerződésben vannak szabályozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És van a mellékletnek is jogi relevanciája. Lásd ÁSZF 7. oldal: ...